2017 de İkiz Annesi Olucaklar

sadece senin geninden geliyor. babadan geçmezmiş. senin annen dayın teyzen anneannen ve onun annesi ve onunda annesi falan diye soy kütüğüyle devam ediyor:)
Benim eşim ikizdi. Anneden geçer dediler hep ama ikizleri bekliyoruz :)

o zaman sizdeki geçen gen olmayabilir %25 kişilerin kendin de oluyor
yani aynı yumurtaya 2 sperm giriyor ya da 2 yumurtya aynı anda giriyor falan şanslısınız
tedavisizse ve gensiz ise
rabbin mucizesi
sağlıkla gelsinler:)

Kizlar 20 haftalk oldk bizde kask agrisi bacaklarma vuruyr cok korkuytm bise olcak diye en son bi hafta once gitmostm kontrle 40 mm di rahim agzi nerdeyse her hafta kontrle gidyrum bugunlerde asiri akintm oluyor sari renkte anlamadm bu ne enfeksiyonmu yoksa rahmle alaklimi bu aksamda avuc ici kadar islandm su gibiydi bu nedir acaba sizdede bole oldmu her hafta kontrldeym artk bende biktm kendmden bu streslerden dusunmekten kendmi yedim bitrdm..birde bebklermden birinin suyu az anlycagnz hic ii degilm kizlar bu akinti sizdede oldumu normlamidr yoksa yine hastane yolnu tutsammi

Bende var canim benide endiselendirdi bugn detaylimiz vardi doktor iyiler dedi rahim agzida kapali deyince sormadim. Enfeksiyon cikti bende ama

Benimde ailemde yok ikiz. Esimin ailesinde bolca var. Kaynim, gorumcemin ikizleri var. Hatta ucuzler var. Bence sadece kadindan gecmiyor bu genler.

Merhaba benim de 1 oğlum var. İkincisi için tedaviye başlamak istiyorum. Ve ikiz istiyorum. Acaba bakabilir miyim ki :)
İkizler kulağa hoş geliyor da bakması nasıl olur acaba..
Oğlum da 13 aylık henüz..

Merhaba benim de 1 oğlum var. İkincisi için tedaviye başlamak istiyorum. Ve ikiz istiyorum. Acaba bakabilir miyim ki :)
canım daha cok erken bence benım kızım 6 yasında ama genede zorlanırım dıe dusuunuyorum genede sen bılırsın ıkız zor dıolar tadınca bakcaz artk :)

benim oğlum 5 yaşında ve akşama kadar okulda olmasına rağmen ben korkuyorum nasıl bakcam diye. eltimin ikizleri vardı ve evde kadın olmasına rağmen hem annesi hem de kayınvalidemle beraber baktılar gece gündüz.

kasık ağrısı yorulursam eğer bende de olan bir durum bu c.tesi kontrolüm var sorcam bende doktora. akıntıya gelince bende de akıntı epey oluyo ama benim ki beyaz renkte.

Kızlar kaç beden alıyorsunuz siz şimdi ikizler küçük doğar diyolar gerçi benim ilk kızım da 50 beden giydi biraz ufaktı onunki erden var biraz ama yeni ciciler almak istiyor insan

Merhaba Kızlar, insaallah ben de 2017 yılında ikiz annesi olacagim 9+3'teyiz bugun. Kalp atıslarını gecen hafta duydum, inanılmaz bir duygu. Yalniz doktorum birinin biraz daha kücük oldugunu söyledi, takip edecegiz diyor. Ben de ister istemez kafama taktım, umarım yavrumun gelisimi devam eder Sizlerde de benzer sekilde olup, sonrasında arayı kapatan oldu mu ?

Gözün aydın canım. Benimde öyleydi. Ama simdi aralarında kilo olarak 6 gr boy olarak 1 cm fark var. Üzülme . Yememe dikkate et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…