- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.021
Sadece birgün verdim canım mama sarılık oldukları zaman, suan anne sütü devam ediyoruz. Kiloları dogum kilolarına yeni geldi suan süt konusunda sıkıntı yok maşallah diyim. Ama iyi dinlenmek ve beslenmek sart. Bu gece hiç uyumadım. Sıarayla uyanıyorlar. Anneme gidicem 10 güne onlar bakalar bana bende bebeklere.Geçmiş olsun canım bizde de hafif sarılık atlattik mamada veriyormusun hemsireler bize mama takviyesi şart deyince veriyorum mama keske sürekli emzirebilsem ama ikisi birden aglayınca mecbur birine mam beriyorum
Dun yazdim ya gormedin heralde:) kontrolum var yarin bakalim artik nolacak cnmCanim nerdesin yoksun hayırmi doğum felanmi oldu
Saol canım teşekkür ediyorum. O zaman alırım artık.26. haftanın içindesin canım 30+0'da raporunu başlatabilirsin. Yanlış hesaplamadıysam şu an 25+3'sen 31 Temmuzda 30+1 oluyorsun.
Dün bakmadım malum bayram merak ettim göremeyince çok şükür 35 te bitti bugün bakalım ne olcak bizi habersiz koyma canimDun yazdim ya gormedin heralde:) kontrolum var yarin bakalim artik nolacak cnm
ben mamada veriyorum doyuyorlar mı doymuyorlar mı hic anlamıyorum ilk çocuk oldugundan bilmiyorum bende şimdilik tek bakmıyorum annem gidince ne yapcam bakalımSadece birgün verdim canım mama sarılık oldukları zaman, suan anne sütü devam ediyoruz. Kiloları dogum kilolarına yeni geldi suan süt konusunda sıkıntı yok maşallah diyim. Ama iyi dinlenmek ve beslenmek sart. Bu gece hiç uyumadım. Sıarayla uyanıyorlar. Anneme gidicem 10 güne onlar bakalar bana bende bebeklere.
En az 20 dakika emiyorsa, emdikten sonra 2 saat uyuyorsa doyuyordur. Bi meme birninin bi mrme diğerinin ben öyle yapıyorumben mamada veriyorum doyuyorlar mı doymuyorlar mı hic anlamıyorum ilk çocuk oldugundan bilmiyorum bende şimdilik tek bakmıyorum annem gidince ne yapcam bakalım
Özür dilerim kızlar unuttum valla kaçar haftalik doğum yapmıştız bende bi korku bi telaş sanki 15 gün var aklımda bide sanki yarın olucakmis gibi sitrexliyim allah bilir elbettedeEn az 20 dakika emiyorsa, emdikten sonra 2 saat uyuyorsa doyuyordur. Bi meme birninin bi mrme diğerinin ben öyle yapıyorum
Elosum kaç haftalik doğdu bebekler senin ben bir tuhafim kalbim çıkacak yerinden korku telasben mamada veriyorum doyuyorlar mı doymuyorlar mı hic anlamıyorum ilk çocuk oldugundan bilmiyorum bende şimdilik tek bakmıyorum annem gidince ne yapcam bakalım
36+5'te yaptım canım dogum son günler degilde geceler zordu hamilelikte. Dogum sonrası da geceler zor uykusuz sırayla aglayıp emip kaka yapıp uyuyorlar tabi bana kalan uykusuzluk. Canları sagolsun ama iki tane olmasıda bambaşkaymış saglıkla alın bebeklerinizi kucagınıza.Özür dilerim kızlar unuttum valla kaçar haftalik doğum yapmıştız bende bi korku bi telaş sanki 15 gün var aklımda bide sanki yarın olucakmis gibi sitrexliyim allah bilir elbettede
Teşekkür ederim canım maşallah 36.5 iyi yani bugün 35 bitti benimde hakkımızda hayırlısı inşallah36+5'te yaptım canım dogum son günler degilde geceler zordu hamilelikte. Dogum sonrası da geceler zor uykusuz sırayla aglayıp emip kaka yapıp uyuyorlar tabi bana kalan uykusuzluk. Canları sagolsun ama iki tane olmasıda bambaşkaymış saglıkla alın bebeklerinizi kucagınıza.
meleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.Elf17ahm canim senin sesin çıkmıyor masal bebek nasıl oldu
Offf ya basinsagolsun çok üzüldüm allah sabri ni versin inşallahmeleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
Başınız sağolsun ne denir bilemiyorum sabır sabırmeleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
Offmeleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
Maşallah sütüne canım.Sadece birgün verdim canım mama sarılık oldukları zaman, suan anne sütü devam ediyoruz. Kiloları dogum kilolarına yeni geldi suan süt konusunda sıkıntı yok maşallah diyim. Ama iyi dinlenmek ve beslenmek sart. Bu gece hiç uyumadım. Sıarayla uyanıyorlar. Anneme gidicem 10 güne onlar bakalar bana bende bebeklere.
Canım benim çook geçmiş olsun çok uzuldum,Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.İnşallah tez zamanda Allah saglıklı evlatlar versin sanada,isteyen herkeslerede.peki bişey soracam sen doktor down sendromundan şubheleniyor demişdin gerçektende oylemiymiş yoksa yanılmışlarmı,tekrar başın sağ olsın birdaha evlay acısı yaşatmasın Allahım.meleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
Canim Allah in izniyle onlar geçici ama rahim boyun cok düşmüş bu önemli dinlenmen gerekli bide progestan kullaniyo musun benim de hızla rahim boyu düşüyor ve inceliyor doktor gunde 400mg fitil olarak kullan dediElf17ahm cnm öncelikle başın sağolsun ben de iki melek annesiyim Rabbim sabır versin. gerilere gittim ama sorunun neydi neden erken doğum oldu bulamadım. Kaç haftalık doğumun oldu? Bende şu an 25. Haftada hastahanede yatıyorum kasılma ve toplanmam oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?