- 24 Ekim 2016
- 337
- 162
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.041
Cnm yatışım yapıldı progestan iğne oluyorum. Magnezyum verdi Adalatın dozu arttı. Ama bebekler habire dikişe vuruyor çok Can'ımı yakıyor. Ağrı'yı başlatacaklar diye çok korkuyorumCanim Allah in izniyle onlar geçici ama rahim boyun cok düşmüş bu önemli dinlenmen gerekli bide progestan kullaniyo musun benim de hızla rahim boyu düşüyor ve inceliyor doktor gunde 400mg fitil olarak kullan dedi
Allah sabır versin canım söylenecek söz yok.meleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
Canim benim o kadar uzuldumki rabbim sabir versin. Diger bebegjne uzun guzel saglikli bir omur nasip etsin insallah.meleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
Bugün kontrolün vardı değilmi inşallah bir sorun yokturCanim benim o kadar uzuldumki rabbim sabir versin. Diger bebegjne uzun guzel saglikli bir omur nasip etsin insallah.
Aceleci senin minikler faydasi olur inşallahCnm yatışım yapıldı progestan iğne oluyorum. Magnezyum verdi Adalatın dozu arttı. Ama bebekler habire dikişe vuruyor çok Can'ımı yakıyor. Ağrı'yı başlatacaklar diye çok korkuyorum
Yatisim yapildi cnm sancilar duzenli geliyorBugün kontrolün vardı değilmi inşallah bir sorun yoktur
Ayy normal dogummu allah yardıcin olsun bizi habersiz birakmaYatisim yapildi cnm sancilar duzenli geliyor
benimkilerde 20 dk emiyorlar kız iki saat uyuyorda oglan fazla uyumuyor birde karısık emziriyordum senin gibi deneyim birdeEn az 20 dakika emiyorsa, emdikten sonra 2 saat uyuyorsa doyuyordur. Bi meme birninin bi mrme diğerinin ben öyle yapıyorum
36+5 günlk dogum yaptım canım sende zamanında dogurursun inş simdi bol bol dinlen dogduktan sonra dinlenmek uyku yok yemek bile zor yiyorum benElosum kaç haftalik doğdu bebekler senin ben bir tuhafim kalbim çıkacak yerinden korku telas
Rabbim dayanma gücü versin canım benim.. Dediğin gibi bu dünyadaki nefesleri bu kadarmış. Sağlıkla vakti geldiğinde tekrar anneliği yaşamanı diliyorum Meleklerin şefaatçin olsun inşallah.meleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
26. Haftada oldu. Amniyon sıvım arttı ve tek kese içinde oldukları için kordonları dolanmış. Buda erken doğumu tetiklediElf17ahm cnm öncelikle başın sağolsun ben de iki melek annesiyim Rabbim sabır versin. gerilere gittim ama sorunun neydi neden erken doğum oldu bulamadım. Kaç haftalık doğumun oldu? Bende şu an 25. Haftada hastahanede yatıyorum kasılma ve toplanmam oluyor.
Allah kolaylik versin insallahKizlar sanirim yarin olacak sezeryan, cunku duzenli sanci var ve adalat ise yaramiyor
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuşursun inşAllah bebeklerine. Güzel haberini bekliyoruzKizlar sanirim yarin olacak sezeryan, cunku duzenli sanci var ve adalat ise yaramiyor
Rabbim kolaylık versin sağlıkla hayırlarla gelsin bebişler inşallahKizlar sanirim yarin olacak sezeryan, cunku duzenli sanci var ve adalat ise yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?