2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim Allah in izniyle onlar geçici ama rahim boyun cok düşmüş bu önemli dinlenmen gerekli bide progestan kullaniyo musun benim de hızla rahim boyu düşüyor ve inceliyor doktor gunde 400mg fitil olarak kullan dedi
Cnm yatışım yapıldı progestan iğne oluyorum. Magnezyum verdi Adalatın dozu arttı. Ama bebekler habire dikişe vuruyor çok Can'ımı yakıyor. Ağrı'yı başlatacaklar diye çok korkuyorum

Cnm yatışım yapıldı progestan iğne oluyorum. Magnezyum verdi Adalatın dozu arttı. Ama bebekler habire dikişe vuruyor çok Can'ımı yakıyor. Ağrı'yı başlatacaklar diye çok korkuyorum
Aceleci senin minikler faydasi olur inşallah

Elf17ahm canım basın sağolsun çok fazla söylenecek bişey yok Rabbim in yazdığı ömür bu kadarmış.rabbim geride kalanlara sağlık sıhhat versin insallah

En az 20 dakika emiyorsa, emdikten sonra 2 saat uyuyorsa doyuyordur. Bi meme birninin bi mrme diğerinin ben öyle yapıyorum
benimkilerde 20 dk emiyorlar kız iki saat uyuyorda oglan fazla uyumuyor birde karısık emziriyordum senin gibi deneyim birde

Elosum kaç haftalik doğdu bebekler senin ben bir tuhafim kalbim çıkacak yerinden korku telas
36+5 günlk dogum yaptım canım sende zamanında dogurursun inş simdi bol bol dinlen dogduktan sonra dinlenmek uyku yok yemek bile zor yiyorum ben

meleğimin kalbi 6 gün dayanabildi. Okadar güzel elleri vardı ki çok özlüyorum bu dünyadaki nefesleri bukadarmış ama içim çok acıyor.
Rabbim dayanma gücü versin canım benim.. Dediğin gibi bu dünyadaki nefesleri bu kadarmış. Sağlıkla vakti geldiğinde tekrar anneliği yaşamanı diliyorum Meleklerin şefaatçin olsun inşallah.

26. Haftada oldu. Amniyon sıvım arttı ve tek kese içinde oldukları için kordonları dolanmış. Buda erken doğumu tetikledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…