- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.061
Ben de vurdum dun ve bugun bi sorun olmadi bende cnm doktoruna danissaydin keske yan etkisi falan olmasinKizlar ya ciğer gelistirici vurununca sizde de adet sancisi gibi oldu mu cok agriyo yürüt müyor
Canım neye göre vurunuyorsunuz iğneyi? Benim doktor hiç bahsetmedi iğneden falan.Ben de vurdum dun ve bugun bi sorun olmadi bende cnm doktoruna danissaydin keske yan etkisi falan olmasin
amin insallah. hicbir aciya benzemiyor. degilmis zaten tahlil sonuclarida temiz cikmistiCanım benim çook geçmiş olsun çok uzuldum,Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.İnşallah tez zamanda Allah saglıklı evlatlar versin sanada,isteyen herkeslerede.peki bişey soracam sen doktor down sendromundan şubheleniyor demişdin gerçektende oylemiymiş yoksa yanılmışlarmı,tekrar başın sağ olsın birdaha evlay acısı yaşatmasın Allahım.
12saat sonra gecti canım bebislerde hareketli olunca sormadim ilk dört ignemde de olmustu ama bu biraz sert oldu korktumBen de vurdum dun ve bugun bi sorun olmadi bende cnm doktoruna danissaydin keske yan etkisi falan olmasin
Senin için erken canım bide erken doğum riski ihtimallerinde yapiliyorCanım neye göre vurunuyorsunuz iğneyi? Benim doktor hiç bahsetmedi iğneden falan.
Iyi cok sukur cnm sevindim...12saat sonra gecti canım bebislerde hareketli olunca sormadim ilk dört ignemde de olmustu ama bu biraz sert oldu korktum
Valla cnm benim dr da bahsetmedi bazen unutabiliyolar ben sordum ciger gelistirici vurcazmi diyee evet hatiraltigin iyi oldu dedi bazen bizlerinde aklindan kacip gidebiliyo insaniz neticesinde dedi...Allah korusun sonucta ikiz gbeyiz erken dogum gibi bi riskimiz varr bebeklerin solunumu icinde cok faydali zaten sende bi hatirlat cnm belki unutmustur...Canım neye göre vurunuyorsunuz iğneyi? Benim doktor hiç bahsetmedi iğneden falan.
Maşallah çok geçmiş olsun analı babalı büyüsünler inşallah utrason kiloları aynimi sezaryanmi oldun 35 az değil aslında kısa zamanda gelirler yanına inşallahKizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
Kizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
Gözün aydın canım, sağlıkla kurtulmuşsunuz çok şükür. Yanına da gelirler tez vakitte. Son kontrolde ultrasonda kiloları neydi?Kizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
Gozun aydin canim rabbim hayirlisiyla kovustursun bebislerineKizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
Diğer gittiğimde bir sorayım bakayım ne diyecek. Ama çok rahat bi doktor sanmıyorum yapalım desin :)Valla cnm benim dr da bahsetmedi bazen unutabiliyolar ben sordum ciger gelistirici vurcazmi diyee evet hatiraltigin iyi oldu dedi bazen bizlerinde aklindan kacip gidebiliyo insaniz neticesinde dedi...Allah korusun sonucta ikiz gbeyiz erken dogum gibi bi riskimiz varr bebeklerin solunumu icinde cok faydali zaten sende bi hatirlat cnm belki unutmustur...
Gözün aydın cnm kurtuldunuz üçünüzde ikizleri genelde önlem amaçlıda gözlem altında tutuyorlar nefeslerini düzenli alırlar kısa sürede yanına gelirler .. darısı bizlere inş :)Kizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
Rahatlik olurmu cnm bebeklerin icin gerekliyse yapmasi lazim cnm doktoruna guvenmiyosan degis istersen cnmDiğer gittiğimde bir sorayım bakayım ne diyecek. Ama çok rahat bi doktor sanmıyorum yapalım desin :)
Canım gözün aydın, bir an önce küvezden çıkıp yanına gelmeleride nasip olsun inşallah. Rabbim, sağlık-huzur ve bereketle analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı da biz bekleyen ve anne olmak isteyen arkadaşlara..Kizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
Canım ben doğudayım o yüzden fazla tercih yok. En iyi doktorlardan biri ilde :) zaten 1 tane özel hastane var, oraya gidiyorum.Rahatlik olurmu cnm bebeklerin icin gerekliyse yapmasi lazim cnm doktoruna guvenmiyosan degis istersen cnm
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. En kısa sürede yanına gelirler inşallah.Kizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?