2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ay bu sıcakları ne yapacağız haftadaşlarım. Temmuz ağustos nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Evde olmama ve klima açmama rağmen fenalıklar geçiriyorum. İç çamaşırlarımla oturuyorum valla. İstanbul yanıyor.

Kızlar sizlerde durumlar nedir benim artık psikolojim bozulmaya başladı bianda tüm sıkntılar gelince.ayaklarim okadar şişki uzattigim yerde bile aciyo kasiniyo şislikten midem yaniyo hadi onu surupla geciriyorum.hergün gunde 3 4 kez yaglar kremler surmeme ragmen birden karnim catlamaya basladi hergünde artıyo acıyo bide oralar öyle işte yavrularimi sağlıkla kucağıma alıcağim günü 4gözle bekliyorum artik

Havalar cok sicak zordu zaten simdi iyice zorlasti bu zamana kadar cabuk gecti ama bundan sonrasi gitmiyor benimde catlaklarim bu aralar olmaya basladi ayaklarim uyusuyor niyeyse rabbim sabir evlatlarimizada saglik versin bunlarida unuturuz mutlaka cok kilo aldinmi canim hamileliginde

Bende sıcaktan mahvoluyorum yaa sislik son 1haftadir abartida karnim hizla catlayip aciyo ayin 7sini iple çekiyorum ben artik inşallah

Almaz olurmuyum 20 kg aldiim oda yoruyo tabi insanı

Kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim, lohusaligimda malesef zor geciyor, bebeklwrimin kilosu ilgincti kendi doktorum uc gun evvel olctugunde ayni kiloya yakin demisti 50 gram gibi daha az, fakat 2 hafta evvel hastaneye gittigimde kendi doktorum yoktu ve baska doktora gorundum ayni hadtanede, bana bir kilo soyledi esim bile yok artik dedi iki hafta evvel birine 2800 digerine 2700 dedi o hesapla gitsek ucer kilodan fazlayla doguracaktim yani :) zaten kilo cokta onemli deil bu haftalarda muhim olan cigerler, kendi doktorum aslinda eve gidebilirler dedi konusmamizda ama bunun kararini bebek doktoru veriyor, sunuda ogrendimki kendi doktorumdan, devlet anne ve bebek kaybini asla istemiyormus avrupa standartlarinda olmasi gelismislik seviyesi olcumunde anne ve bebek kaybi azligi en onemli siraymis o yuzden devlet butun hastanelere bunun icin kuvez bedava destegi veriyormus, hasili bebeklerim hala kuvezde cok ozluyorum sut sagip goturuyorum ama icim buruk, spinal oldum cok agrim oldu halada var ama o bebekleri ilk gormek aglamalarini duymak hemen yanina konmalari her seye deger, rabbim tez zamanda benim ve kuvezde olan yavrulari sagliklica cikarsin, dogumu bekleyenlere vakitlice nasip etsin, cok duygusal zamanlar geciriyorum bambaska biseymis bu.hepinizi opuyorum nolur dua edin.

Canım üzme kendini, sağlıkları yerinde olsunda eninde sonunda gelecekler yanına. Çok şükür kurtuldunuz. Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin. Sen devlettemi doğum yaptın? Bende tıp fakültesini düşünüyorumda

Kontrolden geliyorum bende idrarda protein cikti tansiyonumda 13lerde.eger 14e çikarsa hemen gel dedi haftaya bi daha idrar tahlili var devam ederse protein kaçağı alıcak sanırım panikledim.bende iyimi acaba gelisimleri dua edin biraz daha dayansinlar

İnşallah en kisa zamanda yanina gelecekler meşala pazartesi günü gelirler canım 35 hafta bitti gün doğum yaptın bence tetbir amaçlıdır üzülme bu kuvez zamaninda kendini toplamaya bak sen bukadar oldu 3 gün sonrada yanına gelirler çok merak ediyorum ben 36 yi bitirince doğum istiyecem dayanamıyorum artık sence kuvez olurmu muhtelimen 37 den gün alırlar fikrin ne

Poretegin kacagi çıkması bobreklerle alakali günde en az 4 litre su iç serin yerde dur maydanoz limon sarımsak tansiyona tuz yeme hiç ekmek yeme biraz sebze yağsız tuzsuz bol sulu gıda geçmiş olsun canım böbrek dedim korkma suyu az içtiğini için az çalışıyor sürekli tat sık duş al. İnşallah en az 2 hafta idare et.

Aslında 3 3.5 litre iciyorum ama yetmiyo demek dedgin gbi tuzu kesmem lazım biraz tuzcuyum sağol insallah dedgin gbi en azndan 2 hafta daha dururlar

Aslında 3 3.5 litre iciyorum ama yetmiyo demek dedgin gbi tuzu kesmem lazım biraz tuzcuyum sağol insallah dedgin gbi en azndan 2 hafta daha dururlar
Ekmek yağ tuz dalı kes yani 3 beyaz 4 veya 5 litre su iç bol duş ve hep yat limon sarımsak ve maydanoz iyi geliyor mecbur uy bunlara bebekler bi 2 hafta kalsın en az hava çok sıcak dışarı cikmamalisin.canım dikkat etmek şart

Merhaba arkadaşlar kismetse bende ikiz annesi olacağım tek yumurta ikizlerine hamileyim dr.um kan sulandirici ilaç verdi ama bende pıhtılaşma sorunu yok ikiz olduğu için mi verilir bu ilaç bilgisi olan var mı

Hayir canim sisli kolanda yaptim, fakat fakulte hastaneleride guvenilir hastaneler, ben hamilelik boyunca doktorum tekti ve hastane degisince orda yaptim, doktorumu gece gunduz arayabiliyordum panik biriyim riskli olunca.

Seher bu gune dek okudugum ve hastane yogum bakiminda konusyugum kisiler olsun doktorum olsun dedikleri sey bunun kiloyla yada haftayla cok ilgisi yok tamamen her bebegin hali baska, mesela benim ufak bebegim normal oda sicakligi solunumu yapiyor oksijen destegi yok ama buyugu burundan aliyor oksijen, dedigim gibi hastaneler riske girmiyor kimse su hastanede bebek olumu oldu demesin malum sosyal medyada hersey cabuk yayiliyor, yogyn bakim odalarinde kocaman 41 haftalik bebrkler var, bakiyosun 1500 gram dogan girmiyor. Benim bebeklerimde ufak degiller hatta pramature bez aldik olmadi, seninkiler girer mi girmezmi bilmem canim insallah girmez ama emin ol hirsede orda bakimlari evden iyi tabi uzuluyorsun hasret cekiyorsun ama tek iyi olsunlar o onrmli. Sen icini ferah tut ve acele etme durduklari her gun kar, sabret canm.

Canım hayırlı olsun kuvezdende hemen cıkarlar annesi üzülme. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…