- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.101
Saol ececim insallah iyi olsunlarda beklerim ben.Canım hayırlı olsun kuvezdende hemen cıkarlar annesi üzülme. Allah analı babalı büyütsün
Evet haklisin canim evde bir durum olsa ne oldugu belli olmayan hastanelere panikle goturecegiz, en cok bu oluyormus ama iste zor surec, rabbim her anneye zamanli dogum nasip etsin, tez zamanda kavusalimMeh-lika canım hayırlı olsun.kuvoz öcü gibi söyleniyor sanki ama önemli olan onların sağlığı kaç ay kucağımıza almak için sabrettik yeri geldi yerimizden kalkmadan yattık bikac günde sabrediyor bence en azından artık karnında değil bişey olmaz ama olacak olsa hemen müdahale edilir.Allahın izni ile sen kendini toparla yavrulaşın gelince sana çok ihtiyaçları olacak. Darısı da bizim başımıza insallah
Günaydın :)Günaydinlar
GunaydinlarGünaydın kızlar
Tunaydin :)Günaydın kızlar
Direk doktora gitmelusinYa hep bi sorunu buraya yazmaya artik utaniyorum ama cok kotuyum kizlar.29 haftaligim tam.3 gundur dehset bir agri yasiyorum sag bacagimda arastirdim biraz cati agrisi diyor nette.doktorda magnezyum kullan dedi.ama banamisin demiyor.ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum nede ustune basabiliyorum.Allah rizasi icin bi yol gosterin
Canım burada kimse senin durumunu bilemez, bence bekleme doktora git. Belki farklı bir şey vardırYa hep bi sorunu buraya yazmaya artik utaniyorum ama cok kotuyum kizlar.29 haftaligim tam.3 gundur dehset bir agri yasiyorum sag bacagimda arastirdim biraz cati agrisi diyor nette.doktorda magnezyum kullan dedi.ama banamisin demiyor.ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum nede ustune basabiliyorum.Allah rizasi icin bi yol gosterin
Doktoruna gittiginde tekrar sor canim birde ayaklarini arada yuksekte tut yastik koy ayaginin altina yuksekte tut canim faydasini gorursun belkiYa hep bi sorunu buraya yazmaya artik utaniyorum ama cok kotuyum kizlar.29 haftaligim tam.3 gundur dehset bir agri yasiyorum sag bacagimda arastirdim biraz cati agrisi diyor nette.doktorda magnezyum kullan dedi.ama banamisin demiyor.ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum nede ustune basabiliyorum.Allah rizasi icin bi yol gosterin
Amin canım inşallah Günaydın :)Günaydinlar kızlar güzel sağlıklı haftamiz olsun inşallah
Selam canım nasılsın bebeklerin nasıl ciktinizmi hastanedemisinizKizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?