2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Meh-lika canım hayırlı olsun.kuvoz öcü gibi söyleniyor sanki ama önemli olan onların sağlığı kaç ay kucağımıza almak için sabrettik yeri geldi yerimizden kalkmadan yattık bikac günde sabrediyor bence en azından artık karnında değil bişey olmaz ama olacak olsa hemen müdahale edilir.Allahın izni ile sen kendini toparla yavrulaşın gelince sana çok ihtiyaçları olacak. Darısı da bizim başımıza insallah

Evet haklisin canim evde bir durum olsa ne oldugu belli olmayan hastanelere panikle goturecegiz, en cok bu oluyormus ama iste zor surec, rabbim her anneye zamanli dogum nasip etsin, tez zamanda kavusalim

Ya hep bi sorunu buraya yazmaya artik utaniyorum ama cok kotuyum kizlar.29 haftaligim tam.3 gundur dehset bir agri yasiyorum sag bacagimda arastirdim biraz cati agrisi diyor nette.doktorda magnezyum kullan dedi.ama banamisin demiyor.ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum nede ustune basabiliyorum.Allah rizasi icin bi yol gosterin

Direk doktora gitmelusin

Canım burada kimse senin durumunu bilemez, bence bekleme doktora git. Belki farklı bir şey vardır

Doktoruna gittiginde tekrar sor canim birde ayaklarini arada yuksekte tut yastik koy ayaginin altina yuksekte tut canim faydasini gorursun belki

Kizlar benim ayaklarım el parmaklarım şişmeye başladı,elimin şişi akşamustu geçti ama ayak bileklerim 3,4 gundur şiş normalmi bu sizde yaşadınizmi boyle bişey

Daha dun doktordaydim.kizlar.soyledim magnezyuma devam dedi baskada bisi demedi.bende size sorayim dogal bisiler deneyen olmusmudur diye

Kizlar dogum yaptim biri 2500 kilo, boy 49 digeri 2150 boyu48. Nefes sorunu vardi kuveze alindi yavrularim, 35. Haftam bitmis 36 ya girdim bugun.Allahim tum yavrulari korusun insallah.
Selam canım nasılsın bebeklerin nasıl ciktinizmi hastanedemisiniz

Günaydın kızlar, sağlıklı ve hayırlarla dolu bir hafta olsun inşallah. I intizar sıcak havalarda benimde el ve ayaklarım şişiyor ama hava serinlesin hiç bir şikayet şikayetim olmuyor. S sugartubis benimde sağ baldırımda uyuşma sürekli zonklama şeklinde bir ağrı var ve süreklide uyuz gibi sadece o bölüm kaşınıyor. Daha önceki deneyimlerimden b12, d vitamini eksikliği sebep oluyor diye biliyorum. Allah yardım etsin. Perşembe günü kontrolüm var bende doktoruma sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…