- 14 Şubat 2017
- 133
- 115
- 23
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.121
Merhaba endiselenicek bisey yok diye dusunuyorum doktoruna sor yine ama benimde ara ara sisiyodu şimdi hep şiş mesela sıcaklar etkiliyor doktorum sismede sorun olmadigini soyledi eger ödemin yoksa şişlikler normal dedi kan dolaşımını hızlandırmak icin yürüyüş önerdi birde bol su tabiki bu sıcaklardaKizlar benim ayaklarım el parmaklarım şişmeye başladı,elimin şişi akşamustu geçti ama ayak bileklerim 3,4 gundur şiş normalmi bu sizde yaşadınizmi boyle bişey
Merhaba canım 34 haftadasin doktorun doğumla alakali bişey diyormu benim doktorum çok sakin sorun yok diyo 40 haftada doğuran var diyorMerhaba endiselenicek bisey yok diye dusunuyorum doktoruna sor yine ama benimde ara ara sisiyodu şimdi hep şiş mesela sıcaklar etkiliyor doktorum sismede sorun olmadigini soyledi eger ödemin yoksa şişlikler normal dedi kan dolaşımını hızlandırmak icin yürüyüş önerdi birde bol su tabiki bu sıcaklarda
Merhaba benim.doktorumda son kontrole kadar çok sakindi durucaklar diyordu ama şuan heran gelebilirler idrarda protein çikti tansiyon yukseligi var 1hafta icinde 14olursa tansiyonun gel alalim dedi sınırlarda geziniyorum şuan haftaya yine kontrolümüz var yine bir idrar tahlili yapilicak ona göre doğum tarihini konuşucaz artik sanırım maşallah sen 36.haftana gelmişsinMerhaba canım 34 haftadasin doktorun doğumla alakali bişey diyormu benim doktorum çok sakin sorun yok diyo 40 haftada doğuran var diyor
Çok şükür 36 yi bitiriyoruz doktor hala hersey yolunda diyor bakalım belli olmaz artık okadar rahatki adam sinir ediyor beni seninle daha önce konuşmuştuk bol su istirahat yiyeceklere dikkat inşallah sende görürsün 36 37 38 benim doktor normal doğum bile diyo ama çocuklar dönmuyorMerhaba benim.doktorumda son kontrole kadar çok sakindi durucaklar diyordu ama şuan heran gelebilirler idrarda protein çikti tansiyon yukseligi var 1hafta icinde 14olursa tansiyonun gel alalim dedi sınırlarda geziniyorum şuan haftaya yine kontrolümüz var yine bir idrar tahlili yapilicak ona göre doğum tarihini konuşucaz artik sanırım maşallah sen 36.haftana gelmişsin
Çok şükür 36 yi bitiriyoruz doktor hala hersey yolunda diyor bakalım belli olmaz artık okadar rahatki adam sinir ediyor beni seninle daha önce konuşmuştuk bol su istirahat yiyeceklere dikkat inşallah sende görürsün 36 37 38 benim doktor normal doğum bile diyo ama çocuklar dönmuyor
Hayirlisi canım dikkat et sen en azindan 35 bitsin bebek gelişimini 35 te bitiriyormus inşallah hakkında hayirlisiBizim doktorda normal doğumcu ikizleri normal dogurtmuslugu falan çok benimkiler döndü aslında ama çok istiyorsan deneriz normal dogum diyo ama sezeryan öneriyo oyüzden cesaret edemiyorum bende normale sağlıkla zamaninda gelsinlerde nasil gelirse gelsinler artik :) seninde bozulmasın sinirlerin ne güzel dursunlar durabildikleri kadar hem gelisirler hem kilo alirlar
Kilolari nasil canim bebelerin valla sicaklar cok zorluyor simdiye kadar cabuk gecti ama simdi gecmiyor hicHayirlisi canım dikkat et sen en azindan 35 bitsin bebek gelişimini 35 te bitiriyormus inşallah hakkında hayirlisi
33 34 arası erkek 2200 kız 2270 di ayin 10 nunda randevum var bende merak ediyorum seninkuler kaç kgKilolari nasil canim bebelerin valla sicaklar cok zorluyor simdiye kadar cabuk gecti ama simdi gecmiyor hic
Bende bu carsamba gidicem canim 27. Haftada gitmistim 1100 birine 1160 da birine demisti bende merakla carsambayi bekliyorum gunler cabuk gecsede bende 36 hafta olsam33 34 arası erkek 2200 kız 2270 di ayin 10 nunda randevum var bende merak ediyorum seninkuler kaç kg
İnşallah inşallah dikkat edersen olacak inşallahBende bu carsamba gidicem canim 27. Haftada gitmistim 1100 birine 1160 da birine demisti bende merakla carsambayi bekliyorum gunler cabuk gecsede bende 36 hafta olsam
Çok geçmiş olsun canım ya doktor anlamamismi şimdiye kadar çok üzüldüm inşallah bişey olmazKızlar 25+5 de açıklıkla hastahanedeyim dikişim vardı artık sadece dikiş tutuyormuş bebeklerimi çok korkuyorum kasılmalarınız oluyor mu bazen karnım top gibi yanda toplanıyor.
Dikiş koyuldu daha önce Bi kaybım var 22haftalık. Ama yine sonuç hüsran grupta dikişliler vardı doğuran diye hatırlıyorum. Ama Dr lar ümitli konuşmuyor. Takdir Allah'ın ama kaç haftalıkta ümitlenmeliyiz çok korkuyorum.Çok geçmiş olsun canım ya doktor anlamamismi şimdiye kadar çok üzüldüm inşallah bişey olmaz
Korkma allah büyük canım Rabbim yardım etsin inşallahDikiş koyuldu daha önce Bi kaybım var 22haftalık. Ama yine sonuç hüsran grupta dikişliler vardı doğuran diye hatırlıyorum. Ama Dr lar ümitli konuşmuyor. Takdir Allah'ın ama kaç haftalıkta ümitlenmeliyiz çok korkuyorum.
Dikiş koyuldu daha önce Bi kaybım var 22haftalık. Ama yine sonuç hüsran grupta dikişliler vardı doğuran diye hatırlıyorum. Ama Dr lar ümitli konuşmuyor. Takdir Allah'ın ama kaç haftalıkta ümitlenmeliyiz çok korkuyorum.
Gecmis olsun canim benimde bazen top gibi bir yere toplaniyor karnim sen gonlunu ferah tut rabbim seninde cocuklarininda yardimcisi olsunKızlar 25+5 de açıklıkla hastahanedeyim dikişim vardı artık sadece dikiş tutuyormuş bebeklerimi çok korkuyorum kasılmalarınız oluyor mu bazen karnım top gibi yanda toplanıyor.
Canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. İnşAllah birşey olmaz. Birkaç hafta daha dayansa neden olmasın. Bi arkadaş 27. Haftasında galiba doğum yapmıştı ve şimdi geziyor evlatlarıyla. Takdir rabbimin sen gönlünü ferah tut.Dikiş koyuldu daha önce Bi kaybım var 22haftalık. Ama yine sonuç hüsran grupta dikişliler vardı doğuran diye hatırlıyorum. Ama Dr lar ümitli konuşmuyor. Takdir Allah'ın ama kaç haftalıkta ümitlenmeliyiz çok korkuyorum.
Çok korkuyorum ne olur bana dua edin daha bir yıl olmadı iki yavrumu birden toprağa verdim. Rabbim aldı yerine koydu derken çok korkuyorum şu anCanım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. İnşAllah birşey olmaz. Birkaç hafta daha dayansa neden olmasın. Bi arkadaş 27. Haftasında galiba doğum yapmıştı ve şimdi geziyor evlatlarıyla. Takdir rabbimin sen gönlünü ferah tut.
Mutlaka edeceğim canım, sen stres yapmamaya çalış diyeceğim ama zor biliyorum. İnşAllah bu sefer seni bırakmaz yavruların. Bol dua edelim inşAllah. Sende tahmidiye falan oku.Çok korkuyorum ne olur bana dua edin daha bir yıl olmadı iki yavrumu birden toprağa verdim. Rabbim aldı yerine koydu derken çok korkuyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?