2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar benim ayaklarım el parmaklarım şişmeye başladı,elimin şişi akşamustu geçti ama ayak bileklerim 3,4 gundur şiş normalmi bu sizde yaşadınizmi boyle bişey
Merhaba endiselenicek bisey yok diye dusunuyorum doktoruna sor yine ama benimde ara ara sisiyodu şimdi hep şiş mesela sıcaklar etkiliyor doktorum sismede sorun olmadigini soyledi eger ödemin yoksa şişlikler normal dedi kan dolaşımını hızlandırmak icin yürüyüş önerdi birde bol su tabiki bu sıcaklarda

Merhaba canım 34 haftadasin doktorun doğumla alakali bişey diyormu benim doktorum çok sakin sorun yok diyo 40 haftada doğuran var diyor

Merhaba kızlar bugun nasılsınız,inşalah sorunsuz,huzurlu güzel hafta geçirelim hepimiz,evet 4,5 gundur havalar çok sıcak klima bile sogutmuyor şişliklerde sıcakdan demekki aman bebişlerimiz saglıklı olsunlarda dayaniriz bunada

Merhaba canım 34 haftadasin doktorun doğumla alakali bişey diyormu benim doktorum çok sakin sorun yok diyo 40 haftada doğuran var diyor
Merhaba benim.doktorumda son kontrole kadar çok sakindi durucaklar diyordu ama şuan heran gelebilirler idrarda protein çikti tansiyon yukseligi var 1hafta icinde 14olursa tansiyonun gel alalim dedi sınırlarda geziniyorum şuan haftaya yine kontrolümüz var yine bir idrar tahlili yapilicak ona göre doğum tarihini konuşucaz artik sanırım maşallah sen 36.haftana gelmişsin

Çok şükür 36 yi bitiriyoruz doktor hala hersey yolunda diyor bakalım belli olmaz artık okadar rahatki adam sinir ediyor beni seninle daha önce konuşmuştuk bol su istirahat yiyeceklere dikkat inşallah sende görürsün 36 37 38 benim doktor normal doğum bile diyo ama çocuklar dönmuyor

Bizim doktorda normal doğumcu ikizleri normal dogurtmuslugu falan çok benimkiler döndü aslında ama çok istiyorsan deneriz normal dogum diyo ama sezeryan öneriyo oyüzden cesaret edemiyorum bende normale sağlıkla zamaninda gelsinlerde nasil gelirse gelsinler artik :) seninde bozulmasın sinirlerin ne güzel dursunlar durabildikleri kadar hem gelisirler hem kilo alirlar

Hayirlisi canım dikkat et sen en azindan 35 bitsin bebek gelişimini 35 te bitiriyormus inşallah hakkında hayirlisi

33 34 arası erkek 2200 kız 2270 di ayin 10 nunda randevum var bende merak ediyorum seninkuler kaç kg
Bende bu carsamba gidicem canim 27. Haftada gitmistim 1100 birine 1160 da birine demisti bende merakla carsambayi bekliyorum gunler cabuk gecsede bende 36 hafta olsam

Kızlar 25+5 de açıklıkla hastahanedeyim dikişim vardı artık sadece dikiş tutuyormuş bebeklerimi çok korkuyorum kasılmalarınız oluyor mu bazen karnım top gibi yanda toplanıyor.

Kızlar 25+5 de açıklıkla hastahanedeyim dikişim vardı artık sadece dikiş tutuyormuş bebeklerimi çok korkuyorum kasılmalarınız oluyor mu bazen karnım top gibi yanda toplanıyor.
Çok geçmiş olsun canım ya doktor anlamamismi şimdiye kadar çok üzüldüm inşallah bişey olmaz

Çok geçmiş olsun canım ya doktor anlamamismi şimdiye kadar çok üzüldüm inşallah bişey olmaz
Dikiş koyuldu daha önce Bi kaybım var 22haftalık. Ama yine sonuç hüsran grupta dikişliler vardı doğuran diye hatırlıyorum. Ama Dr lar ümitli konuşmuyor. Takdir Allah'ın ama kaç haftalıkta ümitlenmeliyiz çok korkuyorum.

Korkma allah büyük canım Rabbim yardım etsin inşallah

Sen moralini bozma canım.gelicekse yavrun Allah nasip ettiyse hertürlü gelicek dikkat et kendine elinden geleni yap gerisini Allaha bırak inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza

Gecmis olsun canim benimde bazen top gibi bir yere toplaniyor karnim sen gonlunu ferah tut rabbim seninde cocuklarininda yardimcisi olsun

Canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. İnşAllah birşey olmaz. Birkaç hafta daha dayansa neden olmasın. Bi arkadaş 27. Haftasında galiba doğum yapmıştı ve şimdi geziyor evlatlarıyla. Takdir rabbimin sen gönlünü ferah tut.

Çok korkuyorum ne olur bana dua edin daha bir yıl olmadı iki yavrumu birden toprağa verdim. Rabbim aldı yerine koydu derken çok korkuyorum şu an

Çok korkuyorum ne olur bana dua edin daha bir yıl olmadı iki yavrumu birden toprağa verdim. Rabbim aldı yerine koydu derken çok korkuyorum şu an
Mutlaka edeceğim canım, sen stres yapmamaya çalış diyeceğim ama zor biliyorum. İnşAllah bu sefer seni bırakmaz yavruların. Bol dua edelim inşAllah. Sende tahmidiye falan oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…