- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.141
Canım Allah yardımcın olsun bir hafta dayansan 27 haftalık olacaksın inşallah durur yavruların dualarım seninle. Durdurmak için ilaç falan verirler Allahta yardım eder alırsın kucagına inşallah.Kızlar 25+5 de açıklıkla hastahanedeyim dikişim vardı artık sadece dikiş tutuyormuş bebeklerimi çok korkuyorum kasılmalarınız oluyor mu bazen karnım top gibi yanda toplanıyor.
Canim rabbim senide cocuklarinida korusun ayni aciyi yasamazsin insallah rabbim saglikla sizi birbirinize kovusturur ins. Allaha sigin canim dualarimiz seninleDikiş koyuldu daha önce Bi kaybım var 22haftalık. Ama yine sonuç hüsran grupta dikişliler vardı doğuran diye hatırlıyorum. Ama Dr lar ümitli konuşmuyor. Takdir Allah'ın ama kaç haftalıkta ümitlenmeliyiz çok korkuyorum.
Canım dualarımız seninle inşallah sağ Salim yavrularını kucağına alırsın. Arkadaşım 29. Haftada Doğum yaptı şimdi ikizler 4 yaşında inşallah seninkilere de birşey olmaz. Dualarımız seninleAllah hepinizden razı olsun bir bir hepinizi evlatlarınıza kavuştursun inş. Ne gecem geçiyor ne gündüzüm Zaman durdu artık. Rabbim hayırlısını versin inş
Rabim yavrularini sana bagislasin cnm zamaninda gelmeyi nasip etsin insaAllah bak bende 13 haftalikken acilmamdan dolayi serklaj oldum Rabime hamdolsun simdi 28 haftanin icindeyim telas sitres yapma bol bol dinlen cnm yatak istirahati yap sadece lavabo icin kalkAllah hepinizden razı olsun bir bir hepinizi evlatlarınıza kavuştursun inş. Ne gecem geçiyor ne gündüzüm Zaman durdu artık. Rabbim hayırlısını versin inş
Canım bende dua edicem Allah yavrularını sana bağışlasın çok stres yapma stres erken doğumun tetikliyor diye okumuştum bol bol dinlen. Dr un proloton igne vermedi mi? Ben ilk keseyi gördüğümüz haftadan beri haftada 1 proloton vuruluyorum. Doğuma kadar dvm Dedi Dr um.Çok korkuyorum ne olur bana dua edin daha bir yıl olmadı iki yavrumu birden toprağa verdim. Rabbim aldı yerine koydu derken çok korkuyorum şu an
Cnm doktorum dikişin durumu ile ilgili bilgi veriyor mu? Benim şimdiye kadar iyi diyordu bu hafta kontrole diye geldim 8mm kalmış dikiş tutuyor sadece dedi ve yollayamam dedi bu halde.Rabim yavrularini sana bagislasin cnm zamaninda gelmeyi nasip etsin insaAllah bak bende 13 haftalikken acilmamdan dolayi serklaj oldum Rabime hamdolsun simdi 28 haftanin icindeyim telas sitres yapma bol bol dinlen cnm yatak istirahati yap sadece lavabo icin kalk
canım 12. Haftada dikiş koyuldu o Zaman'dan beri üç günde bir proluton oluyordum şimdi 6 gündür hastahanedeyim progestan 100mg yapılıyor hergün prolutonu kestiCanım bende dua edicem Allah yavrularını sana bağışlasın çok stres yapma stres erken doğumun tetikliyor diye okumuştum bol bol dinlen. Dr un proloton igne vermedi mi? Ben ilk keseyi gördüğümüz haftadan beri haftada 1 proloton vuruluyorum. Doğuma kadar dvm Dedi Dr um.
Evet cnm her gidisimde bebeklerden daha cok dikisimle ilgileniyor bi problem yok diyo hamileligimin ilk haftasindan belli purluton igne ve progestan hap kulaniyorum sonrasinda ne olur onu Allah bilir cnmCnm doktorum dikişin durumu ile ilgili bilgi veriyor mu? Benim şimdiye kadar iyi diyordu bu hafta kontrole diye geldim 8mm kalmış dikiş tutuyor sadece dedi ve yollayamam dedi bu halde.
Galiba sizin rahim boyunuzda sıkıntı yok açılma olmuş. Benim rahim boyu da kalmamış artık allahım yardımcımız olsun inşEvet cnm her gidisimde bebeklerden daha cok dikisimle ilgileniyor bi problem yok diyo hamileligimin ilk haftasindan belli purluton igne ve progestan hap kulaniyorum sonrasinda ne olur onu Allah bilir cnm
Kisalmada vardi acilmada vardi cnm ben serklaj oldugum andan itibaren lavabo ihtiyacim icin kalktim yataktan acaba siz kendinizi yormus olabilirmisinizzGaliba sizin rahim boyunuzda sıkıntı yok açılma olmuş. Benim rahim boyu da kalmamış artık allahım yardımcımız olsun inş
Cnm yemeğimi bile yatakta yedim. Haftada Bi banyo bir de WC ye kalktım. 12+ 5 Te dikiş koyuldu o zamandır böyleyimKisalmada vardi acilmada vardi cnm ben serklaj oldugum andan itibaren lavabo ihtiyacim icin kalktim yataktan acaba siz kendinizi yormus olabilirmisinizz
Rabim yardimcin olsun cnm insaAllah sen ve bebeklerin biraz daha dayanabilirsiniz ama yinede olacagi varsa korkmaaa 25 haftalik bille hayata tutunan bebekler var Bol bol dua et cnm..Cnm yemeğimi bile yatakta yedim. Haftada Bi banyo bir de WC ye kalktım. 12+ 5 Te dikiş koyuldu o zamandır böyleyim
İnş Cnm Allah izin verirse yarın 26 oluyoruz. Öyle kritik Bi hafta ki Rabbim sağlıkla geleceği günde doğum yapmayı nasip etsin cümlemizeRabim yardimcin olsun cnm insaAllah sen ve bebeklerin biraz daha dayanabilirsiniz ama yinede olacagi varsa korkmaaa 25 haftalik bille hayata tutunan bebekler var Bol bol dua et cnm..
Ne yaptın canım durumun nasıl olduİnş Cnm Allah izin verirse yarın 26 oluyoruz. Öyle kritik Bi hafta ki Rabbim sağlıkla geleceği günde doğum yapmayı nasip etsin cümlemize
Cnm aynı bekletiyorlar. Şükür dikişte açılma yok olmasın da inş. Yanlız büyük abdestimi yapamıyorum ıkınma diyorlar Nasıl olacak anlamadım duphalac içiyorum bana mısın demiyor.Ne yaptın canım durumun nasıl oldu
Ayyyyy çok zor inşallah bişey olmaz yat laman yapsınlarCnm aynı bekletiyorlar. Şükür dikişte açılma yok olmasın da inş. Yanlız büyük abdestimi yapamıyorum ıkınma diyorlar Nasıl olacak anlamadım duphalac içiyorum bana mısın demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?