2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar 25+5 de açıklıkla hastahanedeyim dikişim vardı artık sadece dikiş tutuyormuş bebeklerimi çok korkuyorum kasılmalarınız oluyor mu bazen karnım top gibi yanda toplanıyor.
Canım Allah yardımcın olsun bir hafta dayansan 27 haftalık olacaksın inşallah durur yavruların dualarım seninle. Durdurmak için ilaç falan verirler Allahta yardım eder alırsın kucagına inşallah.

Canim rabbim senide cocuklarinida korusun ayni aciyi yasamazsin insallah rabbim saglikla sizi birbirinize kovusturur ins. Allaha sigin canim dualarimiz seninle

Allah hepinizden razı olsun bir bir hepinizi evlatlarınıza kavuştursun inş. Ne gecem geçiyor ne gündüzüm Zaman durdu artık. Rabbim hayırlısını versin inş
Canım dualarımız seninle inşallah sağ Salim yavrularını kucağına alırsın. Arkadaşım 29. Haftada Doğum yaptı şimdi ikizler 4 yaşında inşallah seninkilere de birşey olmaz. Dualarımız seninle

Allah hepinizden razı olsun bir bir hepinizi evlatlarınıza kavuştursun inş. Ne gecem geçiyor ne gündüzüm Zaman durdu artık. Rabbim hayırlısını versin inş
Rabim yavrularini sana bagislasin cnm zamaninda gelmeyi nasip etsin insaAllah bak bende 13 haftalikken acilmamdan dolayi serklaj oldum Rabime hamdolsun simdi 28 haftanin icindeyim telas sitres yapma bol bol dinlen cnm yatak istirahati yap sadece lavabo icin kalk

Çok korkuyorum ne olur bana dua edin daha bir yıl olmadı iki yavrumu birden toprağa verdim. Rabbim aldı yerine koydu derken çok korkuyorum şu an
Canım bende dua edicem Allah yavrularını sana bağışlasın çok stres yapma stres erken doğumun tetikliyor diye okumuştum bol bol dinlen. Dr un proloton igne vermedi mi? Ben ilk keseyi gördüğümüz haftadan beri haftada 1 proloton vuruluyorum. Doğuma kadar dvm Dedi Dr um.

Herkese merhaba ben de bir süre önce bu başlıkta yazıyor ve başlığı takip ediyordum. Belki hatırlayanlar vardir :) 30 martta 34 haftalik ikiz bebeklerimi kucağıma aldim. Biri 2100 digeri 2300 dogdular. 22 gün kuvezde kaldılar. O günlerde bu başlıkta aynı seyleri yasamis arkadaşların sözleri bana çok moral ve destek verdi. Ben de o nedenle yazayim istedim. Kuvez süreci insani çok üzse de aslında bir bakima iyi bir şey. Evde veremeyeceğimiz ilk bakımı ilgiyi orada veriyorlar. Ayrica onlar çıkıncaya kadar dikişleriniz iyileşiyor. Eğer o dikiş sezeryan acısıyla ve ikisiyle bir evde olsaydım ne yapardim bilmiyorum. Benim ilk bebeklerim, tek cocuk bakımı ne denli zor bilmiyorum ama iki bebek çok ama çok yorucu. Ilk gunlerde özellikle çok küçük olduklarindan emerken, biberonla beslenirken boğazlarına cok kaciriyorlardi. Banyo yaptimak bile cok zordu cok minik olduklarindan. Kolik bagirsak ağrıları çok zorlayabiliyor. Ama her şeyi bir düzene oturttuktan sonra insan alışıyor. Benim sutum gürül gürül akmıyor ama ikisini de emziriyorum biraz biraz. Mama kullanıyoruz SMA gold 1 numara ve masallah kilo alımları da çok iyi. Yaşıtlarını yakaladılar. Tombiş Tombiş oldular :) yani diyeceğim caninizi hiçbir şey için sıkmayın. Inanin geçen her an çok değerli ve bir daha geri gelmiyor. O nedenle tadını çıkarmak lazım. Serklaj, miyom vs. hepsi başımdan gecti. Gönlünüzü ne kadar ferah tutup moralinizi yüksek tutarsaniz zorluklar ve kötü anlar o kadar hızlı ve kolay geçiyor. Allah kimseyi bu yolda eğlemesin. Hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucaklariniza alin insallah :)

Cnm doktorum dikişin durumu ile ilgili bilgi veriyor mu? Benim şimdiye kadar iyi diyordu bu hafta kontrole diye geldim 8mm kalmış dikiş tutuyor sadece dedi ve yollayamam dedi bu halde.

C
canım 12. Haftada dikiş koyuldu o Zaman'dan beri üç günde bir proluton oluyordum şimdi 6 gündür hastahanedeyim progestan 100mg yapılıyor hergün prolutonu kesti

Cnm doktorum dikişin durumu ile ilgili bilgi veriyor mu? Benim şimdiye kadar iyi diyordu bu hafta kontrole diye geldim 8mm kalmış dikiş tutuyor sadece dedi ve yollayamam dedi bu halde.
Evet cnm her gidisimde bebeklerden daha cok dikisimle ilgileniyor bi problem yok diyo hamileligimin ilk haftasindan belli purluton igne ve progestan hap kulaniyorum sonrasinda ne olur onu Allah bilir cnm

Evet cnm her gidisimde bebeklerden daha cok dikisimle ilgileniyor bi problem yok diyo hamileligimin ilk haftasindan belli purluton igne ve progestan hap kulaniyorum sonrasinda ne olur onu Allah bilir cnm
Galiba sizin rahim boyunuzda sıkıntı yok açılma olmuş. Benim rahim boyu da kalmamış artık allahım yardımcımız olsun inş

Galiba sizin rahim boyunuzda sıkıntı yok açılma olmuş. Benim rahim boyu da kalmamış artık allahım yardımcımız olsun inş
Kisalmada vardi acilmada vardi cnm ben serklaj oldugum andan itibaren lavabo ihtiyacim icin kalktim yataktan acaba siz kendinizi yormus olabilirmisinizz

Cnm yemeğimi bile yatakta yedim. Haftada Bi banyo bir de WC ye kalktım. 12+ 5 Te dikiş koyuldu o zamandır böyleyim
Rabim yardimcin olsun cnm insaAllah sen ve bebeklerin biraz daha dayanabilirsiniz ama yinede olacagi varsa korkmaaa 25 haftalik bille hayata tutunan bebekler var Bol bol dua et cnm..

Rabim yardimcin olsun cnm insaAllah sen ve bebeklerin biraz daha dayanabilirsiniz ama yinede olacagi varsa korkmaaa 25 haftalik bille hayata tutunan bebekler var Bol bol dua et cnm..
İnş Cnm Allah izin verirse yarın 26 oluyoruz. Öyle kritik Bi hafta ki Rabbim sağlıkla geleceği günde doğum yapmayı nasip etsin cümlemize

Cnm aynı bekletiyorlar. Şükür dikişte açılma yok olmasın da inş. Yanlız büyük abdestimi yapamıyorum ıkınma diyorlar Nasıl olacak anlamadım duphalac içiyorum bana mısın demiyor.
Ayyyyy çok zor inşallah bişey olmaz yat laman yapsınlar

Yazamadim arkadaslar ben ciktim hastaneden ama bebeklerim orada kuvezdeler ama normal oda oksjeni aliyorlar, cok sukur beyin emarlari iyi,sadece biraz daha guclenmeleri bekleniyor, iyi olsunlarda inssllah yakinda kavusuruz, tum arkadaslara ve erken riski olanlara rabbim yardim etsin zamanlica dogum nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…