2017 de İkiz Annesi Olucaklar

C

canım 12. Haftada dikiş koyuldu o Zaman'dan beri üç günde bir proluton oluyordum şimdi 6 gündür hastahanedeyim progestan 100mg yapılıyor hergün prolutonu kesti
Allah yardımcın olsun canım üzülme pozitif ol hastane de gözetim altında olman çok iyi inş bebişlerine sağlıkla kucağına alırsın.

Gozun aydin canimEn kisa zamanda cocuklarin guclenir yanina gelirler insallah allah saglik versin canim

Geçmiş olsun canım merak etme uzun sürmez inşallah zaten çok küçük dogurmadin 35 bitmişti galiba

Slm kızlar bu hafta ayaga kalkınca ve yatarken döndüğümde kasıklarımda vajinamda acayip baskı var canım acıyor normalmi acaba

Slm kızlar bu hafta ayaga kalkınca ve yatarken döndüğümde kasıklarımda vajinamda acayip baskı var canım acıyor normalmi acaba
Canım dün gece aklıma geldin inan, hatta profiline baktım bir yere yazmışmısın diye. İnşAllah iyisindir ve bir sıkıntı yoktur. Kontrolün ne zaman?

Epeydir görünmüyorsun bünyen zayifmi canım bunu doktoruna sormalisin yada konturol olmalısın gözardı etme
Bünyem zayıf deil aslında ama boyum kısa 1.55 :) acaba ondan mı oldu hani Doğuma yaklaşanlar gibiyim yürürken çok zorlanıyorum
Canım dün gece aklıma geldin inan, hatta profiline baktım bir yere yazmışmısın diye. İnşAllah iyisindir ve bir sıkıntı yoktur. Kontrolün ne zaman?
Cnm cuma gitcem inş umarım herşey yolunda olur korkular hiç bitmiyor

Bünyem zayıf deil aslında ama boyum kısa 1.55 :) acaba ondan mı oldu hani Doğuma yaklaşanlar gibiyim yürürken çok zorlanıyorum

Korkma allah büyük canım sakin ol.ağır geliyordur rahim büyüyor kolayı iki çocuk panik yapma yat sen sürekli.

Cok tatlilar teyzesi cok minnak deiller mesela ben pramature bez almistim olmadi, olmaz dediler yeni dogan aldim, keza kiyafette ayni yeni dogan istedilr. Darisi tum hamilelere insallah, iki oglan benimkiler
Maşallah maşallah 2 erkek annesi valla 2 pakette ben aldım pramitore minnacik bencede ufak bunlar ay ne güzel bide biz gorseydik ölecegiz sitresten

O tur agri tam senin haftanda oldu gerci ben hep agrili gebelik yasadim, 31. Haftada her sey iyi giderken servix 4 kusurden 2.6 ya indi ve hastaneye yattim ciger gelistirici oldum ve adalat baskandi, 35. Haftama girdigimde dogurdum, herkes sunu diyor ikizlerde cogu 31. Hafta donum yeriymis bende de oldu. Dikkatli ol mumkunse yat ve kontrole git.gecmis olsun cnm

İnşAllah birşey olmaz canım, sen çok ayakta kalmamaya çalış. Cumada güzel haberlerini alacağız inşAllah

Korkma allah büyük canım sakin ol.ağır geliyordur rahim büyüyor kolayı iki çocuk panik yapma yat sen sürekli.
Sgl cnm evdede bi kızım var 4 yaşında yatmak çokta mümkün olmuyor işe gidince daha rahatım desem dogrudur :) bakalım cuma doktor nediycek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum sanki
Benimde hep agrılarım var cnm sırtım kaburgalarım okdr agrı yapıyorki anlatamam daha onlara alıştım ama bu 3-4 gündür geçer dedim hiç geçmedi bende rahim agzı uzunluğum kısaldımı diye korkuyorum umarım hepimiz senin haftalara geliriz
İnşAllah birşey olmaz canım, sen çok ayakta kalmamaya çalış. Cumada güzel haberlerini alacağız inşAllah
Bu ara ayakta kaldım heralde ondanmı oldu bebeklerin kendimin eksiklerini tamamladım falann işede gidiyorum oturuyorum aslında iş yaptırmıyorlar ama sanırım sürekli yatmak gibi olmuyor

Kızlar 25+5 de açıklıkla hastahanedeyim dikişim vardı artık sadece dikiş tutuyormuş bebeklerimi çok korkuyorum kasılmalarınız oluyor mu bazen karnım top gibi yanda toplanıyor.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bekleyecek bebişlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…