2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim de dün hafif bi lekelenmem ve ağrım oldu. Pazar günü kendimi fazla yormuştum Acile gittik düşük riski var dedi doktor. Baya korktuk. Nst de sancı çıkmadı. Açılma da yok dedi. Serum ve bi iğne yaptılar. Bugün detaylımız vardı. Bebeklerin herşeyi normal dedi doktor. Bebeğin birinin kafası aşağıdaymış. Serviks 30 mm yazıyor raporda ama normal dedi. Açılma hunileşme yok. Kendi doktorum da detaylıyı yapan perinatolog da normal dedi. Büyük bi risk görmüyorum biraz yatacaksın dediler sadece. Endişelenmeli miyim dünden beri baya korktum zaten bu durumda erken doğum olur mu ki? Çok erken daha.

Merhaba arkadaşlar bende 25+2 günlük hamileyim.Daha önceden 29+3 ile erken Doğum yaptım.bebeğim bir hafta yaşadı.diğer gebeliğim çok sıkıntılı geçmişti.şimdi birkaç gündür günde 4-5 defa karında sertleşmeler hissediyorum.Bu haftalarda sizde yaşadınız mı?

Canım sen çalışabilir raporunu aldın mı? Almadıysan ne zaman alcan?

Maşallah maşallah 2 erkek annesi valla 2 pakette ben aldım pramitore minnacik bencede ufak bunlar ay ne güzel bide biz gorseydik ölecegiz sitresten
İnsallah kuveze girmessiniz girersenizDe islak mendil, yeni dogan bez, molfix olmasin iyi tutmuyomus dedi hemsire ve yenidogan mamasi istiyolar, biz hipp mama aldik o en iyisiymis.

Kızlar geceden beri belimden giren Ağrı'lar vardı nst ye bağladılar 40 a vuruyor ağrı dr gelmedi daha durur mu sancım ne olur örnekleri var mı

İnsallah kuveze girmessiniz girersenizDe islak mendil, yeni dogan bez, molfix olmasin iyi tutmuyomus dedi hemsire ve yenidogan mamasi istiyolar, biz hipp mama aldik o en iyisiymis.
Evet canim molfix hic guzel degil olglumda kullanmistim 80 tane bezi bir hafta olmadan bitirmistim slepy cok ovuyorlar ben prima kullanmistim hep

Kızlar geceden beri belimden giren Ağrı'lar vardı nst ye bağladılar 40 a vuruyor ağrı dr gelmedi daha durur mu sancım ne olur örnekleri var mı
Tatlim 40 cok degil benim 100 e vuruyordu ama duzensizdi, adalat aliyorsundur o 3 hafta dogumumu onledi benim

Günaydın kizlar bende sleepy aldim bakalım nasil cikcak gorumcem kullandi prima gibi güzel ama cikartti dedi onun bebis 5aylik molfixten memnun belki bize iyi gelir

Merhaba doğum yapan annecikler nasılsınız Bebişler Nasıl , benim bu kahverengi akıntı devam ediyor hala sizler ne durumlardasınız bilgisi olan ?

26 olduk bugün erken doğum riskiyle yatıyorum hastahanede 1 haftadır az hafifledi ama çok korkuyorum yine girerse diye
26'da kötü bir hafta degil canım hastanedesin ellerinden geleni yapıyorlardır. Kuvezde biraz uzun klırlar şimdi doğrlarsa kötü şeyler getirme aklına. En kötüsü uzun küvez olsun. Hem duracaklar onlar annesi sen sakin kal hafta hafta hep beraber sayıcaz inşallah. Olumlu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…