- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.181
Canım sen çalışabilir raporunu aldın mı? Almadıysan ne zaman alcan?Sgl cnm evdede bi kızım var 4 yaşında yatmak çokta mümkün olmuyor işe gidince daha rahatım desem dogrudur :) bakalım cuma doktor nediycek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum sanki
Benimde hep agrılarım var cnm sırtım kaburgalarım okdr agrı yapıyorki anlatamam daha onlara alıştım ama bu 3-4 gündür geçer dedim hiç geçmedibende rahim agzı uzunluğum kısaldımı diye korkuyorum umarım hepimiz senin haftalara geliriz
Bu ara ayakta kaldım heralde ondanmı oldubebeklerin kendimin eksiklerini tamamladım falann işede gidiyorum oturuyorum aslında iş yaptırmıyorlar ama sanırım sürekli yatmak gibi olmuyor
İnsallah kuveze girmessiniz girersenizDe islak mendil, yeni dogan bez, molfix olmasin iyi tutmuyomus dedi hemsire ve yenidogan mamasi istiyolar, biz hipp mama aldik o en iyisiymis.Maşallah maşallah 2 erkek annesi valla 2 pakette ben aldım pramitore minnacik bencede ufak bunlar ay ne güzel bide biz gorseydik ölecegiz sitresten
Bu cuma gitcem ya çalışamaz raporu alcam yada çalışabilir karar veremedim işyeri idare ediyor beni doktor herşey normalde derse 2 hafta daha gideyim diyorum ama kararsızımCanım sen çalışabilir raporunu aldın mı? Almadıysan ne zaman alcan?
Geçmiş olsun canım kaç haftaliksinkiKızlar geceden beri belimden giren Ağrı'lar vardı nst ye bağladılar 40 a vuruyor ağrı dr gelmedi daha durur mu sancım ne olur örnekleri var mı
Evet canim molfix hic guzel degil olglumda kullanmistim 80 tane bezi bir hafta olmadan bitirmistim slepy cok ovuyorlar ben prima kullanmistim hepİnsallah kuveze girmessiniz girersenizDe islak mendil, yeni dogan bez, molfix olmasin iyi tutmuyomus dedi hemsire ve yenidogan mamasi istiyolar, biz hipp mama aldik o en iyisiymis.
Kasılmalar için ilaç verir doktorun cnm sancın baya hafifler rabbim yardımcımız olsunKızlar geceden beri belimden giren Ağrı'lar vardı nst ye bağladılar 40 a vuruyor ağrı dr gelmedi daha durur mu sancım ne olur örnekleri var mı
Tatlim 40 cok degil benim 100 e vuruyordu ama duzensizdi, adalat aliyorsundur o 3 hafta dogumumu onledi benimKızlar geceden beri belimden giren Ağrı'lar vardı nst ye bağladılar 40 a vuruyor ağrı dr gelmedi daha durur mu sancım ne olur örnekleri var mı
Oyleymis ewt bende prima aldim insallah denerim hepsini :)Evet canim molfix hic guzel degil olglumda kullanmistim 80 tane bezi bir hafta olmadan bitirmistim slepy cok ovuyorlar ben prima kullanmistim hep
26 olduk bugün erken doğum riskiyle yatıyorum hastahanede 1 haftadır az hafifledi ama çok korkuyorum yine girerse diyeGeçmiş olsun canım kaç haftaliksinki
Aman Aman sık dişini yazık hiç kalkma hiç ben 9 aydır yatıyorum 2 kaybım var oncesinde26 olduk bugün erken doğum riskiyle yatıyorum hastahanede 1 haftadır az hafifledi ama çok korkuyorum yine girerse diye
26'da kötü bir hafta degil canım hastanedesin ellerinden geleni yapıyorlardır. Kuvezde biraz uzun klırlar şimdi doğrlarsa kötü şeyler getirme aklına. En kötüsü uzun küvez olsun. Hem duracaklar onlar annesi sen sakin kal hafta hafta hep beraber sayıcaz inşallah. Olumlu düşün.26 olduk bugün erken doğum riskiyle yatıyorum hastahanede 1 haftadır az hafifledi ama çok korkuyorum yine girerse diye
Hemen git bize de haber ver mutlakaKizlar yaa galiba nişan im geliyor doktora ulasabilirsem hastahaneye gidicem
Allahım senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kizlar yaa galiba nişan im geliyor doktora ulasabilirsem hastahaneye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?