- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.201
Hayırlısıyla şöyle 30-32. haftalara gelsen, sen dikkat et kendine şükür ki emin ellerdesin.26 olduk bugün erken doğum riskiyle yatıyorum hastahanede 1 haftadır az hafifledi ama çok korkuyorum yine girerse diye
Kizlar yaa galiba nişan im geliyor doktora ulasabilirsem hastahaneye gidicem
Hemen git bekleme canım allah yardimcin olsun bize haber verKizlar yaa galiba nişan im geliyor doktora ulasabilirsem hastahaneye gidicem
Güzel haberlerle gel inş cnmKizlar yaa galiba nişan im geliyor doktora ulasabilirsem hastahaneye gidicem
Ne yaptin cnm doktora ulastinmii?Kizlar yaa galiba nişan im geliyor doktora ulasabilirsem hastahaneye gidicem
Bende çok merak ettim vallaNe yaptin cnm doktora ulastinmii?
Insallah sağlıkla al kucağına yavrularıni canım herkesin geliyor artik yavas yavas :)Kizlar yaa galiba nişan im geliyor doktora ulasabilirsem hastahaneye gidicem
Acaba dogumu basladi bize haber vermedigine goreBende çok merak ettim valla
Merhaba Arzu bende 25+3 oldum.ama günde 7-8 kere karnımda sertleşme oluyor.sen hangi şikayetle yattın hastaneye acaba?doktorum sıklaşırsa haber ver dedi ama yine endişe ediyor insan.ne gibi bir belirtide önemsemeliyiz?26 olduk bugün erken doğum riskiyle yatıyorum hastahanede 1 haftadır az hafifledi ama çok korkuyorum yine girerse diye
Yok canım bence iyi gibi, o haftalarda doktor banada 40 demişti sanki. Karından bu değer değil mi?Kızlar yaa yazdım ama kaynadı arada galiba. 22+3 te 3.03 cm serviks çok mu tehlikeli. Bebeğin birinin başı aşağıdaymış. Çok korkuyorum.
3 ün altına inmemesi lazım galiba canım ilerleyen haftalarda daha da düşerse diye korkuyorum. Az geliyor banaYok canım bence iyi gibi, o haftalarda doktor banada 40 demişti sanki. Karından bu değer değil mi?
Şimdi bende merak ediyorum. Gün içinde karnım sertleşiyor korkuyorum. 13ünde gideceğim bende.
Evet canım yatıyorumNe yaptin cnm doktora ulastinmii?
Merhaba Arzu bende 25+3 oldum.ama günde 7-8 kere karnımda sertleşme oluyor.sen hangi şikayetle yattın hastaneye acaba?doktorum sıklaşırsa haber ver dedi ama yine endişe ediyor insan.ne gibi bir belirtide önemsemeliyiz?
Cnm benim rahim ağzı yetmezliğim vardı dikişim vardı. 8mm düşmüş Dr yatırdı 1 hafta oldu bugün yatalı dün gece belimden giren Ağrı'm başladı bir anda hemen nst ağrı toco sunu bağladılar füzenlimağtım çıktı sonra da tedavi başlandı şimdi.Merhaba Arzu bende 25+3 oldum.ama günde 7-8 kere karnımda sertleşme oluyor.sen hangi şikayetle yattın hastaneye acaba?doktorum sıklaşırsa haber ver dedi ama yine endişe ediyor insan.ne gibi bir belirtide önemsemeliyiz?
Merhaba Arzu bende 25+3 oldum.ama günde 7-8 kere karnımda sertleşme oluyor.sen hangi şikayetle yattın hastaneye acaba?doktorum sıklaşırsa haber ver dedi ama yine endişe ediyor insan.ne gibi bir belirtide önemsemeliyiz?
Cnm benim rahim ağzı yetmezliğim vardı dikişim vardı. 8mm düşmüş Dr yatırdı 1 hafta oldu bugün yatalı dün gece belimden giren Ağrı'm başladı bir anda hemen nst ağrı toco sunu bağladılar düzenli Ağrı'larım çıktı sonra da tedavi başlandı şimdi.Merhaba Arzu bende 25+3 oldum.ama günde 7-8 kere karnımda sertleşme oluyor.sen hangi şikayetle yattın hastaneye acaba?doktorum sıklaşırsa haber ver dedi ama yine endişe ediyor insan.ne gibi bir belirtide önemsemeliyiz?
Cnm benim 8 mm rahim ağzım var Bebek iki gün baş aşağı bir gün ayaklar rahim ağzında sonra yatay pozisyon makat gelişli iki gündür baş gelişte duruyor ve Dr sorun olmaz diyor daha çok döner değişir diyor.3 ün altına inmemesi lazım galiba canım ilerleyen haftalarda daha da düşerse diye korkuyorum. Az geliyor banaalttan bakılmadı bu değer detaylıda karından bakıldı. Bir de bebek döner mi acaba. Yoksa dönmeyip daha da zorlar mı rahim ağzını. Kafamda bir sürü soru
Allah yardımcın olsun canım. Bebişlerin biraz daha sabredecek inşallah. Zamanında gelecek kuzular. Ne zaman kısalmaya başladı senin canım. Dikişin var galiba. Bende dikiş de yok.Cnm benim 8 mm rahim ağzım var Bebek iki gün baş aşağı bir gün ayaklar rahim ağzında sonra yatay pozisyon makat gelişli iki gündür baş gelişte duruyor ve Dr sorun olmaz diyor daha çok döner değişir diyor.
Rabim sag salim yavrularini sana kavustursun cnm hayirli haberler bekliyoruz sendenEvet canım yatıyorum
Cnm 12. Haftada dikiş koyuldu. Sonra hep 3.5 idi. Bir anda 25 de kısalmış. Ama 3 normalde iyi Bi boy önemli olan ray mısın değil misin bununanlamanın yolu malesef kolay değil.benim bir ikiz kaybım var 22 de o Zaman anlaşıldı.Allah yardımcın olsun canım. Bebişlerin biraz daha sabredecek inşallah. Zamanında gelecek kuzular. Ne zaman kısalmaya başladı senin canım. Dikişin var galiba. Bende dikiş de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?