- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.221
24.haftaya kdr yapiliyo diye biliyorum ben cnmGözün aydın canım. Benim dr 2 hafta sonra gel dedi bana . Geçmi olacak acaba
Cok sagol canım... Insaallah benimkiler de arayı kapatır... Gerci ikisini de Saglıkla kucagimiza alalim, gerisi önemli degilGözün aydın canım. Benimde öyleydi. Ama simdi aralarında kilo olarak 6 gr boy olarak 1 cm fark var. Üzülme . Yememe dikkate et.
Öyle canım . Sen moralini yuksek tut bol bol dinlenCok sagol canım... Insaallah benimkiler de arayı kapatır... Gerci ikisini de Saglıkla kucagimiza alalim, gerisi önemli degil
Aynen oyle yapmaya calısıyorum ama calışınca zor oluyorÖyle canım . Sen moralini yuksek tut bol bol dinlen
Canım ense kalınlıkları ve burun kemik yapısına bakıyorlar. Tarama testleri ikiz gebeliklerde yok canım . 29. Haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin.Aynen oyle yapmaya calısıyorum ama calışınca zor oluyorbugun resmen uyukladım masada... Bir de bisey sorucam canım, 11.haftada gel dedi doktorum yani Ekim 20 gibi gidecegim.. Ense kalınlıgına bakacakmış. İkili test dedikleri bu mu ? Benim ilk gebelik o yüzden tecrübesiz kaldım biraz.
Kizlar 20 haftalk oldk bizde kask agrisi bacaklarma vuruyr cok korkuytm bise olcak diye en son bi hafta once gitmostm kontrle 40 mm di rahim agzi nerdeyse her hafta kontrle gidyrum bugunlerde asiri akintm oluyor sari renkte anlamadm bu ne enfeksiyonmu yoksa rahmle alaklimi bu aksamda avuc ici kadar islandm su gibiydi bu nedir acaba sizdede bole oldmu her hafta kontrldeym artk bende biktm kendmden bu streslerden dusunmekten kendmi yedim bitrdm..birde bebklermden birinin suyu az anlycagnz hic ii degilm kizlar bu akinti sizdede oldumu normlamidr yoksa yine hastane yolnu tutsammi
benim oğlum 5 yaşında ve akşama kadar okulda olmasına rağmen ben korkuyorum nasıl bakcam diye. eltimin ikizleri vardı ve evde kadın olmasına rağmen hem annesi hem de kayınvalidemle beraber baktılar gece gündüz.
Merhaba Kızlar, insaallah ben de 2017 yılında ikiz annesi olacagim9+3'teyiz bugun. Kalp atıslarını gecen hafta duydum, inanılmaz bir duygu. Yalniz doktorum birinin biraz daha kücük oldugunu söyledi, takip edecegiz diyor. Ben de ister istemez kafama taktım, umarım yavrumun gelisimi devam eder Sizlerde de benzer sekilde olup, sonrasında arayı kapatan oldu mu ?
Canım ense kalınlıkları ve burun kemik yapısına bakıyorlar. Tarama testleri ikiz gebeliklerde yok canım . 29. Haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin.
Yaaa yukleyebilsen bizde gorurdukkızlar ben bugun bebıslere 2 tane hastane cıkısı ve 2 tane zıbın aldım ılk kıyafetlerımız hyrlısıyla
Ayrintili 29da degil.cnm. 18.haftada basliyo 24e kadar diye biliyodum ben ama bilmiyorum.20.haftada yapti bana29 mu?
18 ve 20. hafta arası ve civarı dedi ayrıntılı ultrason hatta yaklaşıyoruz biz
yanlış mı anladım ben ayrıntılıya 29 dediniz değil mi?
hayırlı olsun canım. kaçıncı aşılamanda hamile kalabildin peki?Selam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
hangi devlet hastanesinde yaptırdınız acaba?Devlet hastanesinde yaptırdım pco mi var sizde
Benimde aralarında 2 gün fark var normal dedi doktor şimdilik bu şekilde ilerliyor ilerde kapatabilir sorun yoktur yani merak etme . Hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba Kızlar, insaallah ben de 2017 yılında ikiz annesi olacagim9+3'teyiz bugun. Kalp atıslarını gecen hafta duydum, inanılmaz bir duygu. Yalniz doktorum birinin biraz daha kücük oldugunu söyledi, takip edecegiz diyor. Ben de ister istemez kafama taktım, umarım yavrumun gelisimi devam eder Sizlerde de benzer sekilde olup, sonrasında arayı kapatan oldu mu ?
yaağğğ deme öyle ben tek bakıcam ve uzaktalar çok
Cok sagol canım ya... sabırla bekliyoruz o zamanCanım ense kalınlıkları ve burun kemik yapısına bakıyorlar. Tarama testleri ikiz gebeliklerde yok canım . 29. Haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin.
Amin canım amin, herkes kavussun insaallah. Hosbuldumhatta biri önden gidiyor bende hftası ve kilosu içini ferah tut
sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
hoşgeldin.
Sagol canım, sizinki de hayırlı olsun insaallah. Evet fark olmasi normalmis, benimkisi 1 haftadan biraz daha fark var deyince endise ettim biraz ama icim rahatladi buradakileri okudukca.Benimde aralarında 2 gün fark var normal dedi doktor şimdilik bu şekilde ilerliyor ilerde kapatabilir sorun yoktur yani merak etme . Hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin
20 yazacaktim canım farketmeden yanlış yazmisim. Kafa kalmadı29 mu?
18 ve 20. hafta arası ve civarı dedi ayrıntılı ultrason hatta yaklaşıyoruz biz
yanlış mı anladım ben ayrıntılıya 29 dediniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?