2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gözün aydın canım. Benimde öyleydi. Ama simdi aralarında kilo olarak 6 gr boy olarak 1 cm fark var. Üzülme . Yememe dikkate et.
Cok sagol canım... Insaallah benimkiler de arayı kapatır... Gerci ikisini de Saglıkla kucagimiza alalim, gerisi önemli degil

Öyle canım . Sen moralini yuksek tut bol bol dinlen
Aynen oyle yapmaya calısıyorum ama calışınca zor oluyor bugun resmen uyukladım masada... Bir de bisey sorucam canım, 11.haftada gel dedi doktorum yani Ekim 20 gibi gidecegim.. Ense kalınlıgına bakacakmış. İkili test dedikleri bu mu ? Benim ilk gebelik o yüzden tecrübesiz kaldım biraz.

Canım ense kalınlıkları ve burun kemik yapısına bakıyorlar. Tarama testleri ikiz gebeliklerde yok canım . 29. Haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin.

sarı akıntı oluyor bende de
normal dedi doktor bana. pmbe ya da kırmızı olmasın dedi.

yaağğğ deme öyle ben tek bakıcam ve uzaktalar çok

hatta biri önden gidiyor bende hftası ve kilosu içini ferah tut
sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
hoşgeldin.

Canım ense kalınlıkları ve burun kemik yapısına bakıyorlar. Tarama testleri ikiz gebeliklerde yok canım . 29. Haftada ayrıntılı ultrasona gireceksin.

29 mu?
18 ve 20. hafta arası ve civarı dedi ayrıntılı ultrason hatta yaklaşıyoruz biz
yanlış mı anladım ben ayrıntılıya 29 dediniz değil mi?

Benimde aralarında 2 gün fark var normal dedi doktor şimdilik bu şekilde ilerliyor ilerde kapatabilir sorun yoktur yani merak etme . Hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin

yaağğğ deme öyle ben tek bakıcam ve uzaktalar çok

:) dua edelim uslu ve sakin olsunlar. allah bri kolaylığını verir inşallah. bana da uzun süre yardımcı olabilecek kimse yok. annemle babam gelir bir süre kalır ama evde insan da kolay değil bilmiyorum bende tek bakmaktan yanayım. biraz zorlayıp yardımcı tutmak en güzeli tabi.

Benimde aralarında 2 gün fark var normal dedi doktor şimdilik bu şekilde ilerliyor ilerde kapatabilir sorun yoktur yani merak etme . Hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin
Sagol canım, sizinki de hayırlı olsun insaallah. Evet fark olmasi normalmis, benimkisi 1 haftadan biraz daha fark var deyince endise ettim biraz ama icim rahatladi buradakileri okudukca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…