2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Şuanda benimde ikiside makat pozisyonda. Her gittiğimde öyle diyor bilmiyorum. Bide bu progestanı çok takıyorum, hiç tüp doktoruma sormadım bu kez. İlkde 3. Ayda coraspinide progestanıda kesmişti. Tüp doktorum Ankda olduğu için bulunduğum yerdeki doktor kesmeyelim dedi tedbir için. İnş bişey olmaz

Canim bir zarari olmaz ama bir karı da yok bu konuda tup bebrkciler daha uzman, yani endise etme. İkiz gebelerde 2 sey onrmliymis dinlenme yada yatma ve bol su.

3 civari iyi bir boy endise etme imkanin varsa hep yat ve bol su ic canm

Progestan iyidir kullan cnm rahim ağızlı uzunluğunun kısalmasını doğal olarak Doğumun erken olmasını engelliyor .. bende dikiş var ondan progestanı igne olarak kulllanıyırumm haftada bir

3 civari iyi bir boy endise etme imkanin varsa hep yat ve bol su ic canm
Benim şu an 3 cm canım. Lekelenmem olunca acile gittik. Oradaki doktor direk düşük olabilir deyince çok korktum. 22 hafta için de 3 cm kısa gibi geldi bana. Korkudan şimdi yerimden kalkmıyorum bütün işleri bıraktım.

İyi günler kızlar nasılsınız sık giremiyorum net sıkıntılı olduğu için yeni doğuran yok galiba bizde nasipse yarın 36.haftaya girecez doktor daha doğum tarihi ile ilgili bişey demedi yavruların supriz yapmasını bekliyoruz galiba

Canım bende 8. haftamdan beri progestan ve prolutonu kullanıyorum. Proluton iğne hafta da 1 oluyorum. Progestan da sabah 1 akşam 2 adet yutuyorum. Kanama durduktan sonra fitil olarak kullanmayı bıraktım yutuyorum sadece ve dr. şu an hala devam diyor üstelik benimki normal yolla gebelik.

Tamam canım saol, tşk ediyorum.

Mehlika naptin canım ya bebisler ne halde doktoru aradım bende pazartesiye çağırdı bakalım ne olacak
Canim bebisimin birini aldim eve gidiyoruz malum trafik, digerini pazartesi insallah, genelde once birini veroyolar aslinda bi sikinti yok ama kalsin dediler, insallah sorun olmazda sen miadini beklersin, canim

Bu arada gestasyon haftasi yani dogum haftasi 35+4 mus dogum belgemde ve kuvez ustunde o yaziyor, ben sanirim takvimimi yanlis hesap etmisim.

Kızlar selam bende doktordan dönüyorum şimdi. Bebeklerin gelişimi güzel kız biraz küçük ama ayrıntılıda göremediği için 24. Haftada tekrar bakalım demişti benim kızımın tek böbreği yok. Sol tarafındaki böbreği göremiyoruz. Sonrasında gelişirmi veyahut varda şu an küçük olduğu içinmi görünmüyor bilemedim. Moralim acayip bozuldu. Dr. kötü bir yorum yapmadı ama insan yinede neden eksik olsun diye üzülüyor. Bizden haberler böyle

Canim tek bobrekle yasayan cok insan var dikat ettigin surece sorun olmuyor sen gonlunu ferah tut allahin isi belli olmaz saglik versin yavrularina canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…