- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.221
Şuanda benimde ikiside makat pozisyonda. Her gittiğimde öyle diyor bilmiyorum. Bide bu progestanı çok takıyorum, hiç tüp doktoruma sormadım bu kez. İlkde 3. Ayda coraspinide progestanıda kesmişti. Tüp doktorum Ankda olduğu için bulunduğum yerdeki doktor kesmeyelim dedi tedbir için. İnş bişey olmaz3 ün altına inmemesi lazım galiba canım ilerleyen haftalarda daha da düşerse diye korkuyorum. Az geliyor banaalttan bakılmadı bu değer detaylıda karından bakıldı. Bir de bebek döner mi acaba. Yoksa dönmeyip daha da zorlar mı rahim ağzını. Kafamda bir sürü soru
Geçmiş olsun canım durum ne ne olduNst de 40/60 arasi sanci cikti bakalım nolcak serum takili bi yandan
Haftan iyi cok endise etme serum iyi gelecek, buuk ihtimal adalat baslanmistir gecmis olsun canmNst de 40/60 arasi sanci cikti bakalım nolcak serum takili bi yandan
Canim bir zarari olmaz ama bir karı da yok bu konuda tup bebrkciler daha uzman, yani endise etme. İkiz gebelerde 2 sey onrmliymis dinlenme yada yatma ve bol su.Şuanda benimde ikiside makat pozisyonda. Her gittiğimde öyle diyor bilmiyorum. Bide bu progestanı çok takıyorum, hiç tüp doktoruma sormadım bu kez. İlkde 3. Ayda coraspinide progestanıda kesmişti. Tüp doktorum Ankda olduğu için bulunduğum yerdeki doktor kesmeyelim dedi tedbir için. İnş bişey olmaz
3 civari iyi bir boy endise etme imkanin varsa hep yat ve bol su ic canmCnm 12. Haftada dikiş koyuldu. Sonra hep 3.5 idi. Bir anda 25 de kısalmış. Ama 3 normalde iyi Bi boy önemli olan ray mısın değil misin bununanlamanın yolu malesef kolay değil.benim bir ikiz kaybım var 22 de o Zaman anlaşıldı.
Cnm üçtü de benim şu an açılma oldu artık boy falan kalmadı uçtaki dikiş tutuyor. O tutan yere de 7-8 mm diyorlar.3 civari iyi bir boy endise etme imkanin varsa hep yat ve bol su ic canm
Progestan iyidir kullan cnm rahim ağızlı uzunluğunun kısalmasını doğal olarak Doğumun erken olmasını engelliyor .. bende dikiş var ondan progestanı igne olarak kulllanıyırumm haftada birŞuanda benimde ikiside makat pozisyonda. Her gittiğimde öyle diyor bilmiyorum. Bide bu progestanı çok takıyorum, hiç tüp doktoruma sormadım bu kez. İlkde 3. Ayda coraspinide progestanıda kesmişti. Tüp doktorum Ankda olduğu için bulunduğum yerdeki doktor kesmeyelim dedi tedbir için. İnş bişey olmaz
Selam canım bebekler nasıl bugün alacakmısın inşallah iyilerdir3 civari iyi bir boy endise etme imkanin varsa hep yat ve bol su ic canm
Benim şu an 3 cm canım. Lekelenmem olunca acile gittik. Oradaki doktor direk düşük olabilir deyince çok korktum. 22 hafta için de 3 cm kısa gibi geldi bana. Korkudan şimdi yerimden kalkmıyorum bütün işleri bıraktım.3 civari iyi bir boy endise etme imkanin varsa hep yat ve bol su ic canm
Mehlika naptin canım ya bebisler ne halde doktoru aradım bende pazartesiye çağırdı bakalım ne olacak3 civari iyi bir boy endise etme imkanin varsa hep yat ve bol su ic canm
Adalat ve serum verildi canım sürekli nst takiliyo sanci yok doktoru bekliyorum taburcu için bakalım ne diycekGeçmiş olsun canım durum ne ne oldu
Dün ve Bugün adalat verildi canım 2de serum takildi suan bekliyorum nstde sanci yok şükür az daha bekliycekler sanırımHaftan iyi cok endise etme serum iyi gelecek, buuk ihtimal adalat baslanmistir gecmis olsun canm
Canım bende 8. haftamdan beri progestan ve prolutonu kullanıyorum. Proluton iğne hafta da 1 oluyorum. Progestan da sabah 1 akşam 2 adet yutuyorum. Kanama durduktan sonra fitil olarak kullanmayı bıraktım yutuyorum sadece ve dr. şu an hala devam diyor üstelik benimki normal yolla gebelik.Şuanda benimde ikiside makat pozisyonda. Her gittiğimde öyle diyor bilmiyorum. Bide bu progestanı çok takıyorum, hiç tüp doktoruma sormadım bu kez. İlkde 3. Ayda coraspinide progestanıda kesmişti. Tüp doktorum Ankda olduğu için bulunduğum yerdeki doktor kesmeyelim dedi tedbir için. İnş bişey olmaz
Tamam canım saol, tşk ediyorum.Canım bende 8. haftamdan beri progestan ve prolutonu kullanıyorum. Proluton iğne hafta da 1 oluyorum. Progestan da sabah 1 akşam 2 adet yutuyorum. Kanama durduktan sonra fitil olarak kullanmayı bıraktım yutuyorum sadece ve dr. şu an hala devam diyor üstelik benimki normal yolla gebelik.
Canim bebisimin birini aldim eve gidiyoruz malum trafik, digerini pazartesi insallah, genelde once birini veroyolar aslinda bi sikinti yok ama kalsin dediler, insallah sorun olmazda sen miadini beklersin, canimMehlika naptin canım ya bebisler ne halde doktoru aradım bende pazartesiye çağırdı bakalım ne olacak
Canim tek bobrekle yasayan cok insan var dikat ettigin surece sorun olmuyor sen gonlunu ferah tut allahin isi belli olmaz saglik versin yavrularina canimKızlar selam bende doktordan dönüyorum şimdi. Bebeklerin gelişimi güzel kız biraz küçük ama ayrıntılıda göremediği için 24. Haftada tekrar bakalım demişti benim kızımın tek böbreği yok. Sol tarafındaki böbreği göremiyoruz. Sonrasında gelişirmi veyahut varda şu an küçük olduğu içinmi görünmüyor bilemedim. Moralim acayip bozuldu. Dr. kötü bir yorum yapmadı ama insan yinede neden eksik olsun diye üzülüyor. Bizden haberler böyle[/Q
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?