- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.241
Amin Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.Canim tek bobrekle yasayan cok insan var dikat ettigin surece sorun olmuyor sen gonlunu ferah tut allahin isi belli olmaz saglik versin yavrularina canim
Canım inşAllah bir sıkıntı olmaz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kiloları nasıldı? Bende haftaya gideceğim merak ediyorum.Kızlar selam bende doktordan dönüyorum şimdi. Bebeklerin gelişimi güzel kız biraz küçük ama ayrıntılıda göremediği için 24. Haftada tekrar bakalım demişti benim kızımın tek böbreği yok. Sol tarafındaki böbreği göremiyoruz. Sonrasında gelişirmi veyahut varda şu an küçük olduğu içinmi görünmüyor bilemedim. Moralim acayip bozuldu. Dr. kötü bir yorum yapmadı ama insan yinede neden eksik olsun diye üzülüyor. Bizden haberler böyle
Ayy ne güzel geçmiş olsun canimdarisi digerini almaya inşallahCanim bebisimin birini aldim eve gidiyoruz malum trafik, digerini pazartesi insallah, genelde once birini veroyolar aslinda bi sikinti yok ama kalsin dediler, insallah sorun olmazda sen miadini beklersin, canim
Hayırlı cumalar, dururlar inşallah bir kaç hafta daha merak etmeGünaydin hayirli cumalar bugün kontrolümüz var dua edin kızlar bikaç hafta daha dursunlar
Gunaydin hayirli cumalar herkese guzel haberler alirsin ins. CanimGünaydin hayirli cumalar bugün kontrolümüz var dua edin kızlar bikaç hafta daha dursunlar
Sağol canım kafaya takmıyorum dersem yalan olur üzülüyorum inşallah ileride kendisi için sorun olmaz. Kız 503 gr. Erkek 680 gr.Canım inşAllah bir sıkıntı olmaz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kiloları nasıldı? Bende haftaya gideceğim merak ediyorum.
İnsan ister istemez üzülür canım ama Rabbimin takdiri, insanı hayatta neler bekliyor kimse bilmiyor. Benim eşimde nakilli inan 1 tane olsun kendinin olsun. Takipte kaldıkça inşAllah bir sıkıntı olmaz.Sağol canım kafaya takmıyorum dersem yalan olur üzülüyorum inşallah ileride kendisi için sorun olmaz. Kız 503 gr. Erkek 680 gr.
Amin inşallah, dün sıkıntıdan boğazımda aft çıkmış. Allahım kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin Rabbim cümlemize hayırlı yazılar yazsın.İnsan ister istemez üzülür canım ama Rabbimin takdiri, insanı hayatta neler bekliyor kimse bilmiyor. Benim eşimde nakilli inan 1 tane olsun kendinin olsun. Takipte kaldıkça inşAllah bir sıkıntı olmaz.
Amin canım, çok sıkıp stresede girme canım. Dikkat et kendine. Rabbim yardımcınız olsun, arada yaz haberlerinizi.Amin inşallah, dün sıkıntıdan boğazımda aft çıkmış. Allahım kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin Rabbim cümlemize hayırlı yazılar yazsın.
Canım haftan 29 diyor ama doğum tarihini yanlışmı girdin?Benimde kontrolum vardi kizlar cok sukur benim kizalar gayet iyilermis 27 haftlik olmusuz biri 972 digeride 950 gr teyzeleri insaAllah haftalarina gore iyidir gramlari 36 37 buluruz insaAllah..Rabim herkese hayirli ve zamanli dogumlar nasip etsin insaAllah
Duzenledim cnm yanlis girmisimCanım haftan 29 diyor ama doğum tarihini yanlışmı girdin?
Cnm bendede oluyo o sertlesme ve toplanma dr soyledim bugun magnezyum baslati 26 haftadan sonra agrisiz sertlesme olmasi normal dedi ama senin daha once olan sancilarin var tetikler mi bilemiyorum cnmKızlar Çarşamba'dan beri sancılarımı durdurmak için endol verildi. Dr endol ü kesmemiz lazım dedi. Bugün kesti ama nst de ağrı çıkıyor fakat ben hissetmiyorum sadece hafif karnım sertleşiyor. Sizde sertleşme toplanma oluyor mu bugün 2 kere toplandı. Karnım 26 haftalığız. Nst 1 saatte 2 kez30 a bir kez 40 a vurdu Ağrı'm.
Ya bende sertleşmenin haddi hesabı Yok sayamıyorum bile doktor normal diyor nst ye bile sokmuyorKızlar Çarşamba'dan beri sancılarımı durdurmak için endol verildi. Dr endol ü kesmemiz lazım dedi. Bugün kesti ama nst de ağrı çıkıyor fakat ben hissetmiyorum sadece hafif karnım sertleşiyor. Sizde sertleşme toplanma oluyor mu bugün 2 kere toplandı. Karnım 26 haftalığız. Nst 1 saatte 2 kez30 a bir kez 40 a vurdu Ağrı'm.
Günaydın da ne kadar uyusunda gün aydı sanaGunaydinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?