2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Lansinoh biberon kullanicam ben canim anne gogsune uygun hemde biberon delikleri yavas. Orta. Hizli olarak uclari oluyor.yeni dogana yavas olani aliyorsun tazikli gelmiyor

Eki Görüntüle 2018850 kizlar simdi ben kac haftaligim bu ultrasyona gore birden cok GA var kafam karisti yaaa
Canım bunlar doktorun ölçümlerine göre çıkanlar. Normalde baz olarak senin son adet tarihin alınıyor ona göre haftan belirleniyor benim bildiğim kadarıyla. Mesela benim son adet 1 ocak, ona göre bugün 27+1 haftalık hamileyim. Ama ultrasonda bebeklerin durumuna göre bu haftadan geri de olabiliyor ileride.

Ozaman bende ona gore hesaplicam benimde sat 29 Aralik

Ben aventin yenidoğan biberonundan aldım canım ikili. Cam almadım senin de dediğin gibi kırılma ihtimalinden ve ağır olur diye. Ama annem almış :) neyse cam da bulunsun dedim. Başka da almam büyük ihtimal.

Eki Görüntüle 2018850 kizlar simdi ben kac haftaligim bu ultrasyona gore birden cok GA var kafam karisti yaaa
Canım doktor uyluk kemiğini baş çevresini karın çevresini ayrı ayrı ölçüyor ya bu ga lar onların hangi hafta ile uyumlu olduğunu gösteriyor.

Merhaba arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum hayırlı olsun. Benim gibi doğum bekleyenlere de zamanında hayırlı doğumlar diliyorum. Biz bugün 34+1 olduk 31 haftalikken 2 doz ciğer geliştirici vuruldum. 29 haziran da kiloları 1817 ve 1845 grdi(maşallah kuzularima). Bu haftalarda doğum olsa sıkıntı yaşar miyiz? Tecrübeli annelerin fikirlerini bekliyorum.

Oylemi... bende diyom bune her ga da farkli farkli tesekur ederim cnm bilgilendirdigin icin

Ben Dr. Brown almayı düşünüyorum gaz önleyici özelliği varmış. Hem camı hem plastik olanları mevcut ama hangisindne alacağıma daha karar vermedim bende bu konuyu araştırmak istiyordum iyi oldu yazdığın :)

Selam kızlar nasilsiniz ne hikmetse ben dogurmadim daha ama gün verdi doktor 20 temmuzda allah izin verirse inşallah hayırlısı bakalım ..
Maşallah ne güzel sorun yok demekki bebişler yerlerinde rahatki dr. kalabildikleri kadar beklemekten yana. Bende durabildikleri kadar dursunlar diye dua ediyorum. Hedefimde 38. haftayı bitirmek var inşallah gerçekleştirebiliriz.

Ben dün akşam aventin cam olanını aldım 120 ml. lik zaten onları da en fazla 3 ay kullanıyoruz diye biliyorum. Emzik olarak silikon damaklı aldım suavinex diye bir marka da buldum artık damaklı emzik kalmamış kızımda damaklı kullanmıştık.
Acaba hastaneye giderken mama da götürmek gerekiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…