- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.281
Lansinoh biberon kullanicam ben canim anne gogsune uygun hemde biberon delikleri yavas. Orta. Hizli olarak uclari oluyor.yeni dogana yavas olani aliyorsun tazikli gelmiyorKızlar biberon aldınız mı ? Ve ne almalı?
Ben cam biberon daha sağlıklı ama kırılma kaza olayı daha fazla diye düşünüyorum.
Şu Naturel PP biberonlarda plastik çizilme olayı çok fazla diye içime sinmiyor. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir ?
Önceliğim emzirmek ama ikiz oldukları için biberonda bulundurmalıyız diye düşünüyorum.
Canım bunlar doktorun ölçümlerine göre çıkanlar. Normalde baz olarak senin son adet tarihin alınıyor ona göre haftan belirleniyor benim bildiğim kadarıyla. Mesela benim son adet 1 ocak, ona göre bugün 27+1 haftalık hamileyim. Ama ultrasonda bebeklerin durumuna göre bu haftadan geri de olabiliyor ileride.Eki Görüntüle 2018850 kizlar simdi ben kac haftaligim bu ultrasyona gore birden cok GA var kafam karisti yaaa
Ozaman bende ona gore hesaplicam benimde sat 29 AralikCanım bunlar doktorun ölçümlerine göre çıkanlar. Normalde baz olarak senin son adet tarihin alınıyor ona göre haftan belirleniyor benim bildiğim kadarıyla. Mesela benim son adet 1 ocak, ona göre bugün 27+1 haftalık hamileyim. Ama ultrasonda bebeklerin durumuna göre bu haftadan geri de olabiliyor ileride.
aynen 29 aralığa göre yap ona göre nette çıkar haftan.Ozaman bende ona gore hesaplicam benimde sat 29 Aralik
Tmm cnm tesekurederimaynen 29 aralığa göre yap ona göre nette çıkar haftan.
Canım 29 aralığa göre 27+4 desin, doğum tarihi de 5 Ekim gözüküyorOzaman bende ona gore hesaplicam benimde sat 29 Aralik
Bende de 6 ekim diye yazdi sistem bir asagi bir yukari iste dogrudur cnm ultrasyon kagidindan kafam karisti en dogru sonuc budur heraldeCanım 29 aralığa göre 27+4 desin, doğum tarihi de 5 Ekim gözüküyor
Ben aventin yenidoğan biberonundan aldım canım ikili. Cam almadım senin de dediğin gibi kırılma ihtimalinden ve ağır olur diye. Ama annem almış :) neyse cam da bulunsun dedim. Başka da almam büyük ihtimal.Kızlar biberon aldınız mı ? Ve ne almalı?
Ben cam biberon daha sağlıklı ama kırılma kaza olayı daha fazla diye düşünüyorum.
Şu Naturel PP biberonlarda plastik çizilme olayı çok fazla diye içime sinmiyor. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir ?
Önceliğim emzirmek ama ikiz oldukları için biberonda bulundurmalıyız diye düşünüyorum.
Canım doktor uyluk kemiğini baş çevresini karın çevresini ayrı ayrı ölçüyor ya bu ga lar onların hangi hafta ile uyumlu olduğunu gösteriyor.Eki Görüntüle 2018850 kizlar simdi ben kac haftaligim bu ultrasyona gore birden cok GA var kafam karisti yaaa
Oylemi... bende diyom bune her ga da farkli farkli tesekur ederim cnm bilgilendirdigin icinBen aventin yenidoğan biberonundan aldım canım ikili. Cam almadım senin de dediğin gibi kırılma ihtimalinden ve ağır olur diye. Ama annem almış :) neyse cam da bulunsun dedim. Başka da almam büyük ihtimal.
Canım doktor uyluk kemiğini baş çevresini karın çevresini ayrı ayrı ölçüyor ya bu ga lar onların hangi hafta ile uyumlu olduğunu gösteriyor.
Canım hafta ilerledikçe karın kafa ve bacak kol ölçümleri de giriyor devreyeTmm cnm tesekurederim
Oyleymis cnm ben bilmiyodum..sat'a gore hesapladim bendeCanım hafta ilerledikçe karın kafa ve bacak kol ölçümleri de giriyor devreye
Ne güzel nekadar durmuşlar maşallah :) sağlıkla al kucağına bebişleriniSelam kızlar nasilsiniz ne hikmetse ben dogurmadim daha ama gün verdi doktor 20 temmuzda allah izin verirse inşallah hayırlısı bakalım ..
Ben Dr. Brown almayı düşünüyorum gaz önleyici özelliği varmış. Hem camı hem plastik olanları mevcut ama hangisindne alacağıma daha karar vermedim bende bu konuyu araştırmak istiyordum iyi oldu yazdığın :)Kızlar biberon aldınız mı ? Ve ne almalı?
Teşekkür ederim canım sagolNe güzel nekadar durmuşlar maşallah :) sağlıkla al kucağına bebişlerini
Maşallah ne güzel sorun yok demekki bebişler yerlerinde rahatki dr. kalabildikleri kadar beklemekten yana. Bende durabildikleri kadar dursunlar diye dua ediyorum. Hedefimde 38. haftayı bitirmek var inşallah gerçekleştirebiliriz.Selam kızlar nasilsiniz ne hikmetse ben dogurmadim daha ama gün verdi doktor 20 temmuzda allah izin verirse inşallah hayırlısı bakalım ..
Ben dün akşam aventin cam olanını aldım 120 ml. lik zaten onları da en fazla 3 ay kullanıyoruz diye biliyorum. Emzik olarak silikon damaklı aldım suavinex diye bir marka da buldum artık damaklı emzik kalmamış kızımda damaklı kullanmıştık.Ben Dr. Brown almayı düşünüyorum gaz önleyici özelliği varmış. Hem camı hem plastik olanları mevcut ama hangisindne alacağıma daha karar vermedim bende bu konuyu araştırmak istiyordum iyi oldu yazdığın :)
İnşallah canimMaşallah ne güzel sorun yok demekki bebişler yerlerinde rahatki dr. kalabildikleri kadar beklemekten yana. Bende durabildikleri kadar dursunlar diye dua ediyorum. Hedefimde 38. haftayı bitirmek var inşallah gerçekleştirebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?