2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benimde ara ara çok akıntım oluyor ama sonra geçiyor. Doktorumda normal demisti. Sonuçta bu günlere kadar geldik. Evhamlıyız ama doktorlarımıza da güvenmek lazım yoksa stresle zaman hiç geçmez
Haklısın cnm bugüne şükür gerçekten bi kaç hafta daha geçse rahatlıycam aslında .. normalde doktorlar strese sokar insanı bende ona gerek kalmıyor kendi kendime yetiriyorum :)

Kizlar 30+4 uz.bugun acaip cok defa kasildi bebisler.karnim tas gibi oldu.bizim haftamizda sizdede oluyormuydu yoksa hemen gitmeli miyim???

Elbette nesef alamiyorum senin haftanda iyi maşallah
Benim sadece karnımın altı çok catladi ve ayağa kalkınca bebekler baskı yapıyor derim çok aciyor sanki bıçakla çizmiş gibi onun dışında çok bi zorluğu yok çok şükür ödem olmadı ellerde ayaklarda rahatım ama bu çatlaklar beni mahvetti birden patır patır yirtildim

Kızlar günaydın hemoroid için ne kullanabiliriz ben hayatımda böyle bir şey görmedim acayip rahatsızım ve duramıyorum dr.a gidip artık popomuda göstermek istemiyorum ne olur bir akıl verin. Magnezyumdan dolayı kabızlığım falanda yok ama böyle birşey oldu anlamadım.

Doktor krem verir cnm bakmasına gerek Yok söylesen yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…