- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.321
Haklısın cnm bugüne şükür gerçekten bi kaç hafta daha geçse rahatlıycam aslında .. normalde doktorlar strese sokar insanı bende ona gerek kalmıyor kendi kendime yetiriyorum :)Benimde ara ara çok akıntım oluyor ama sonra geçiyor. Doktorumda normal demisti. Sonuçta bu günlere kadar geldik. Evhamlıyız ama doktorlarımıza da güvenmek lazım yoksa stresle zaman hiç geçmez
Canim 5/10dk arayla oluyosa ve duzenliyse ayrıca pozisyon degistirince gecmiyosa mutlaka gitKizlar 30+4 uz.bugun acaip cok defa kasildi bebisler.karnim tas gibi oldu.bizim haftamizda sizdede oluyormuydu yoksa hemen gitmeli miyim???
Benim sadece karnımın altı çok catladi ve ayağa kalkınca bebekler baskı yapıyor derim çok aciyor sanki bıçakla çizmiş gibi onun dışında çok bi zorluğu yok çok şükür ödem olmadı ellerde ayaklarda rahatım ama bu çatlaklar beni mahvetti birden patır patır yirtildimElbette nesef alamiyorum senin haftanda iyi maşallah
Bende cok kötüyüm yırtık ve kaşıntı yüzünden yaa dün cildircaktim nivea nin bi kremi vardi evde iyi geldi bakalımYarın bizim dr kontrolüm uz var bakalım gün verecek mi insallah verir sıkıldım artık
Bende yarın başka bir doktora gidiyorum dogurcam nerdeyse doktor yokYarın bizim dr kontrolüm uz var bakalım gün verecek mi insallah verir sıkıldım artık
Canım Allah analı babalı buyutsun asıl maraton başlıyor. GözünaydınSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bizlere de hayırlısıyla nasip olsun inşallah.Selam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Ayy ne güzeel Allah analı babalı saglikla buyutmeyi nasip etsin. Bizede böyle zamaninda saglikla dogurmak nasip olsun insallahSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Mşlh cnm gözün aydın darısı bizlere inşSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Doktor krem verir cnm bakmasına gerek Yok söylesen yeter :)Kızlar günaydın hemoroid için ne kullanabiliriz ben hayatımda böyle bir şey görmedim acayip rahatsızım ve duramıyorum dr.a gidip artık popomuda göstermek istemiyorum ne olur bir akıl verin. Magnezyumdan dolayı kabızlığım falanda yok ama böyle birşey oldu anlamadım.
Hayirli olsun canim cok sevindim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin kilolari nasil kuveze girmemeleride ayri bir mutluluk cnmSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Mşlh cnm gayet güzel kiloları :) nst ye erken girmişsin benim doktor 32 de gircen Dedi :)selam kızlar bende doktora gittim bugün. şükür bebişler iyi. kiloları da 1105'e 1054 çıktı. doktor gelişimleri iyi dedi. Bugün ilk defa nst ye bağlandım.
Gözün aydın darısı başımızaSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?