- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.301
Gunaydin arkadaslar canim mamayi onceden almana gerek yok gerekirse hemsireler bir kere masus veriyorlar gerekirse eczaneden alirlar o gunu canim ilk hedefimiz emirebilmek insallah hersey yolunda giderBen dün akşam aventin cam olanını aldım 120 ml. lik zaten onları da en fazla 3 ay kullanıyoruz diye biliyorum. Emzik olarak silikon damaklı aldım suavinex diye bir marka da buldum artık damaklı emzik kalmamış kızımda damaklı kullanmıştık.
Acaba hastaneye giderken mama da götürmek gerekiyor mu ?
Saglikla kucagina alirsin insallah canim anne karninda gelisimleri daha hizli ilerliyor insallah bizde goruruz o haftalari rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin doktor kilolari ne kadar dedi canimSelam kızlar nasilsiniz ne hikmetse ben dogurmadim daha ama gün verdi doktor 20 temmuzda allah izin verirse inşallah hayırlısı bakalım ..
Mşlh cnm negüzel bende acaip erken Doğum korkusu başladı keşke bizde o haftaları görsekSelam kızlar nasilsiniz ne hikmetse ben dogurmadim daha ama gün verdi doktor 20 temmuzda allah izin verirse inşallah hayırlısı bakalım ..
Kanla birlikte gelmesi lazım yoksa akıntı normal benimde bu ara acaip varKızlar bu sabah sümüksü lastik gibi Bi akıntım geldi. Tıkaç olabilir mi? Öyle ise hemen doğum olur mu yoksa dikişim tutar mı? 26+6 yız daha ne olur dua edin erken gelmesin.
Kızlar biberon aldınız mı ? Ve ne almalı?
Ben cam biberon daha sağlıklı ama kırılma kaza olayı daha fazla diye düşünüyorum.
Şu Naturel PP biberonlarda plastik çizilme olayı çok fazla diye içime sinmiyor. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir ?
Önceliğim emzirmek ama ikiz oldukları için biberonda bulundurmalıyız diye düşünüyorum.
20 temmuz mu zorlanıyor musun peki nasılsınSelam kızlar nasilsiniz ne hikmetse ben dogurmadim daha ama gün verdi doktor 20 temmuzda allah izin verirse inşallah hayırlısı bakalım ..
Elbette nesef alamiyorum senin haftanda iyi maşallah20 temmuz mu zorlanıyor musun peki nasılsın
Günaydın canim :)Günaydinlar kizlarr
Senin haftandayken bende cok ikilemde kaldim doktora gitmeyi bile dusundum ama allaha sukur benim kuruntum ciktiGünaydın arkadaşlar, bu haftalarda bebeklerinizin hareketi nasıldı? benimkilerin sanki 2-3 gündür azaldı, yarın kontrol var ama korkuyorum, olabiliyor mu bu haftalarda?
Benimde az cnm kimi zaman hiç oynamıyorlarGünaydın arkadaşlar, bu haftalarda bebeklerinizin hareketi nasıldı? benimkilerin sanki 2-3 gündür azaldı, yarın kontrol var ama korkuyorum, olabiliyor mu bu haftalarda?
Canım sen bi doktorunu arayib soyle istersen akıntının arttıgını Allah korusun erken dogum olacaksada ilaç filan verib geçiktire bilirlerBenimde az cnm kimi zaman hiç oynamıyorlar
Benim doktor bi garip nedesem normal diyor daha aramak bile istemiyorum sanki sorunluymuşum gibi hissettiriyorCanım sen bi doktorunu arayib soyle istersen akıntının arttıgını Allah korusun erken dogum olacaksada ilaç filan verib geçiktire bilirler
Benimde ara ara çok akıntım oluyor ama sonra geçiyor. Doktorumda normal demisti. Sonuçta bu günlere kadar geldik. Evhamlıyız ama doktorlarımıza da güvenmek lazım yoksa stresle zaman hiç geçmezBenim doktor bi garip nedesem normal diyor daha aramak bile istemiyorum sanki sorunluymuşum gibi hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?