2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gunaydin arkadaslar canim mamayi onceden almana gerek yok gerekirse hemsireler bir kere masus veriyorlar gerekirse eczaneden alirlar o gunu canim ilk hedefimiz emirebilmek insallah hersey yolunda gider

Selam kızlar nasilsiniz ne hikmetse ben dogurmadim daha ama gün verdi doktor 20 temmuzda allah izin verirse inşallah hayırlısı bakalım ..
Saglikla kucagina alirsin insallah canim anne karninda gelisimleri daha hizli ilerliyor insallah bizde goruruz o haftalari rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin doktor kilolari ne kadar dedi canim

Kızlar bu sabah sümüksü lastik gibi Bi akıntım geldi. Tıkaç olabilir mi? Öyle ise hemen doğum olur mu yoksa dikişim tutar mı? 26+6 yız daha ne olur dua edin erken gelmesin.

Merhaba. Bircok biberon kullandim en iyisi kesinlikle dr. Browns. Anne memesinden emer gibi geliyor ve memeyi de unutmuyor bebekler. Lansinoh hizli akıtıyor yavas diye gecse de. Avent de fena degil ama dr. Browns da gazi onleyici bir aparat da var ise yaradigini düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar, bu haftalarda bebeklerinizin hareketi nasıldı? benimkilerin sanki 2-3 gündür azaldı, yarın kontrol var ama korkuyorum, olabiliyor mu bu haftalarda?

Selam güzel anneler nasılsınız,bizde çok şukur iyiz dun detayli ultrasonumuz vardı,çok şukur saglıkları iyiymiş,biri 533 gr,digeri 538 gr olmuş bide sidiye kayd edib verdi Allahım durmadan izleyesim geliyor ozluyorum derlarya mehr gozde diye gordukçe daha degişik bağlaniyormuşsun halbuki devamli benimle karnımda ama yuzleri hareketlerini gormek çok başkaya Allahım yavrularımızı sağsalim bize bağışlasın vaktında zamanında saglıklı şekilde kuçagımıza almayı ,hayırlı evlatlar olarak buyutmeyi muruvetlerinı gormeyi nasib etsin inşallah,Allah isteyen her kese hayırlı evlatlar versin kimsenin kuçagı boş kalmasın .Sehercim maşşalah haftan çok iyi inşallah bizde o haftaları goruruz.

Benim doktor bi garip nedesem normal diyor daha aramak bile istemiyorum sanki sorunluymuşum gibi hissettiriyor
Benimde ara ara çok akıntım oluyor ama sonra geçiyor. Doktorumda normal demisti. Sonuçta bu günlere kadar geldik. Evhamlıyız ama doktorlarımıza da güvenmek lazım yoksa stresle zaman hiç geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…