- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.341
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)Selam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Benim kız 3200 doğmuştu mama vermedim illa süt vercem diye 3 günde sütüm gelmeyince 2800 kdr düştü .. sen sütün gelene kdr mama ver çok zayıflamaz 100-200 gr ancak gider oda şişleri giderHepimize teşekkür ederim 37+0 da kız 2.600kg 50cm erkek.2.400 49.cm hersey normal ama doktor zayiflar diyor ve baya minikler canları sağolsun herkese nasip etsin allahim darısı başınıza inşallah
Canım gozunuz aydın çok sevindim darısı bizlere inşallah,sezeryanmi oldu peki,kilolarıda çok iyi maşallah Allah analıbabalı buyutsunHepimize teşekkür ederim 37+0 da kız 2.600kg 50cm erkek.2.400 49.cm hersey normal ama doktor zayiflar diyor ve baya minikler canları sağolsun herkese nasip etsin allahim darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun canım seni merak ederek girdim sanki içime doğmuş gibiSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Diye sormuştum ama kimse cevap vermedi ?Merhaba arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum hayırlı olsun. Benim gibi doğum bekleyenlere de zamanında hayırlı doğumlar diliyorum. Biz bugün 34+1 olduk 31 haftalikken 2 doz ciğer geliştirici vuruldum. 29 haziran da kiloları 1817 ve 1845 grdi(maşallah kuzularima). Bu haftalarda doğum olsa kuvoz sıkıntısı yaşar miyiz? Tecrübeli annelerin fikirlerini bekliyorum.
Canım herhalde uçağa bineceğim diye sokmuştur. Zaten 2-3 çıkmış sancılar. Ama ikizde beklemek zormuş, öldürüyo adamı. 2 si içinde ayrı ayrı bakıyorlarmış meğerse :) bilmiyordum ben.Mşlh cnm gayet güzel kiloları :) nst ye erken girmişsin benim doktor 32 de gircen Dedi :)
Sağol canım teşekkür ederim allah razı olsun darısı başına inşallahHayırlı olsun canım seni merak ederek girdim sanki içime doğmuş gibi
Canim küvez ne kiloya bakıyor ne haftaya tamamen gelusimle alakali bu genel bakarsan haftan iyi inşallah 2 hafta daha dayanirsin.Diye sormuştum ama kimse cevap vermedi ?
Teşekkür ederim Sağol canım çok şükür 37+1 de oldu doğum kuvez yok çok şükürHayirli olsun canim cok sevindim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin kilolari nasil kuveze girmemeleride ayri bir mutluluk cnm
Hiç sorma ben kızımda bile sıkılıyordum nst den şimdi iki kat fazla durcaz zaten zor uzanıyorum nasıl surcsm bilmem :)Canım herhalde uçağa bineceğim diye sokmuştur. Zaten 2-3 çıkmış sancılar. Ama ikizde beklemek zormuş, öldürüyo adamı. 2 si içinde ayrı ayrı bakıyorlarmış meğerse :) bilmiyordum ben.
gozün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Daha yeni gördüm msjını canım bende 31 haftada ciger gelistirici oldum 36+5de dogum yaptım benim bebekler küvöze girdi solunum sıkıntısı yüzündenDiye sormuştum ama kimse cevap vermedi ?
Canim küvez ne kiloya bakıyor ne haftaya tamamen gelusimle alakali bu genel bakarsan haftan iyi inşallah 2 hafta daha dayanirsin.
Cevabınız için teşekkür ederimDaha yeni gördüm msjını canım bende 31 haftada ciger gelistirici oldum 36+5de dogum yaptım benim bebekler küvöze girdi solunum sıkıntısı yüzünden
Ay maşallah geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah kuzulari nasillar simdiSelam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Gecmis olsun canim hadi gozun aydin rabbim anali babali buyutsun. İkizlere ne kadar plan yaparsan yap gelecekse geliyorlar :)Selam kızlar ben doğum yaptım sabahtan ağrım başladı sezaryanla dogdular şükür.yanındadır. Hepinize nasip etsin rabbim
Hepimize teşekkür ederim 37+0 da kız 2.600kg 50cm erkek.2.400 49.cm hersey normal ama doktor zayiflar diyor ve baya minikler canları sağolsun herkese nasip etsin allahim darısı başınıza inşallah
Gözünüz aydın. Merak etmeyin hemen kilo alıyorlarHepimize teşekkür ederim 37+0 da kız 2.600kg 50cm erkek.2.400 49.cm hersey normal ama doktor zayiflar diyor ve baya minikler canları sağolsun herkese nasip etsin allahim darısı başınıza inşallah
Belli olmuyor canım bende oldum iğneden ama yine de belli olmuyorDiye sormuştum ama kimse cevap vermedi ?
Sağol canım çok şükür düzene girdi darısı başınıza inşallahAy maşallah geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah kuzulari nasillar simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?