2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar birkaç gündür sırt ağrım başladı. Sadece yattığım zaman kesiliyor. Biraz ayakta durayım ya da oturayım başlıyor ağrı. Erken değil mi 23+5iz daha. Ağırlaştım desem ben kilo da almadım hamile kaldığım kilodayım. Sizin var mı? Ya da kaçıncı hafta başladı?

Hepimize teşekkür ederim 37+0 da kız 2.600kg 50cm erkek.2.400 49.cm hersey normal ama doktor zayiflar diyor ve baya minikler canları sağolsun herkese nasip etsin allahim darısı başınıza inşallah
Benim kız 3200 doğmuştu mama vermedim illa süt vercem diye 3 günde sütüm gelmeyince 2800 kdr düştü .. sen sütün gelene kdr mama ver çok zayıflamaz 100-200 gr ancak gider oda şişleri gider

Hepimize teşekkür ederim 37+0 da kız 2.600kg 50cm erkek.2.400 49.cm hersey normal ama doktor zayiflar diyor ve baya minikler canları sağolsun herkese nasip etsin allahim darısı başınıza inşallah
Canım gozunuz aydın çok sevindim darısı bizlere inşallah,sezeryanmi oldu peki,kilolarıda çok iyi maşallah Allah analıbabalı buyutsunO

Diye sormuştum ama kimse cevap vermedi ?

Mşlh cnm gayet güzel kiloları :) nst ye erken girmişsin benim doktor 32 de gircen Dedi :)
Canım herhalde uçağa bineceğim diye sokmuştur. Zaten 2-3 çıkmış sancılar. Ama ikizde beklemek zormuş, öldürüyo adamı. 2 si içinde ayrı ayrı bakıyorlarmış meğerse :) bilmiyordum ben.

Canım herhalde uçağa bineceğim diye sokmuştur. Zaten 2-3 çıkmış sancılar. Ama ikizde beklemek zormuş, öldürüyo adamı. 2 si içinde ayrı ayrı bakıyorlarmış meğerse :) bilmiyordum ben.
Hiç sorma ben kızımda bile sıkılıyordum nst den şimdi iki kat fazla durcaz zaten zor uzanıyorum nasıl surcsm bilmem :)

Canim küvez ne kiloya bakıyor ne haftaya tamamen gelusimle alakali bu genel bakarsan haftan iyi inşallah 2 hafta daha dayanirsin.

Daha yeni gördüm msjını canım bende 31 haftada ciger gelistirici oldum 36+5de dogum yaptım benim bebekler küvöze girdi solunum sıkıntısı yüzünden
Cevabınız için teşekkür ederim Hayırlı olsun size de Allah analı babalı büyütsün inşallah

Anlamadim dokrorun iyimi, gayet guzel kulolari zayif falan deiller ikizde ne bekliyomuski ilgincmis dogrusu, benimkiler daha ufakti hatta ben doktora cok ufaklar dedigimde bana kizdi ikiz bunlar ufak olacak tabi fakat ufakta deiller gayet iyiler demisti, bu doktorlara bazen sinir oluyorum, dert etme hemen kilo aliyorlar canim gulerek buyusunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…