2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gecmis olsun canim hadi gozun aydin rabbim anali babali buyutsun. İkizlere ne kadar plan yaparsan yap gelecekse geliyorlar :)
Sağol canım teşekkür ederim 37+0 tam bittiği gece dogdular bu hastanede doğum bölümünde tek ikiz benim şimdilik tek doğan bebekler 3.300 gibi bizimkiler göze küçük geliyor haliyle belki ondan ama çok dadlilar çok şekerler Rabbim herkese nasip etsin başka bişey bu senin ikiz erkekler nasıl canım

Maşallah tebrik ederim. Allah analı babalı sağlık ve sıhhatle büyütsün inş. Bizde inş bu haftaları görürüz Rabbim herkese zamanlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Maşallah tebrik ederim. Allah analı babalı sağlık ve sıhhatle büyütsün inş. Bizde inş bu haftaları görürüz Rabbim herkese zamanlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Görürsün canım hiç uzak gibi gelmiyor insana daha 8 12 16.haftaları saydığımız hatırlıyorum ve hep derdim ki acaba bizde o haftalara gelebilecek miyiz diye ama çok sükut 37.haftaya girdik inşallah burdaki bütün anneler bu haftaları görür ve yavrusularinı kucağına alir

11 hafta var neki doktoru Hastanesi alışverişi odası alışverişi derken geçip gidiyor ay saymak uzun hafta kolay bence inşallah sagsaglim al kucagina

İkiz anneleri bebek arabası ne alacaksınız karar verdiniz mi? İkizler için hem anakucağı takılacak hem de normal oturma ünitesi olan bebek arabası bulamadım ben. 1 tane buldum kiddy marka o da 4500 tl falan. Arkadaşlarımdan biri bebek arabasını ve anakıcağını verdi diğeri de sadece anakucağını verdi. Bir süre anakıcağı ile idare edeyim dedim ama onlarda eşek ölüsü gibi mübarek bi de içine çocukları koyunca hayatta kalkmaz. Onun için bebek arabası bakmaya devam ediyorum ama kafam çık karışık. Bebek arabasını alanlar bana da akıl versinler.

Kızlar merhaba uzun zamandır sizi okuyorum,bende ikiz bebek bekliyorum durumum sizden biraz farklı 41yasındayım 1tüp bebek 1doğal düşükten sonra 28 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim,ilk 5 ay bulantılar dışında bir sorunum olmadı ama geçenlerde karnımda sertleşme hissederek acile gittim ,rahim ağzı ölçümü 18mm hemen seni yatırmamız lazım dedi kabul etmedim rahimde açılma yok nst de sancı yok imza verip çıktım,ertesi gün kendi doktorum izinli oldugu için başka bir doktorla görüştüm 28mm ölçümle risk yok normal hayatına devam dedi,dayanamadım bir gün sonra kendi doktoruma gittim o da çalışmayı bırakıp yatıp dinleneceksin ikiz bebek sonuçta dedi,allak bullağım iki kayıptan sonra bu gebeliğimde de sorun çıkar diye fazla hqzırlık yapmamıştım odaları hazır değil ,arabası ,puseti vs alınmadı şimdi yattığım yerden nasıl halledicem tüm bunları ,bu rahim ağzı kısalığıyla sürekli yatar mı gebeler,arada çıkıp bir iki işimi halledemezmiyim,diyeceksiniz ki doktoruna miye sormadın ,o ayrı bir muamma medipol üniversitesi hastanesindeyim berbat bir hastane doktorlar sürekli ya doğumda ya ameliyatta 3dakika size zaman ayırırsa şükür diyorsunuz,bu arada bu hastaneyi düşünenlerede asla tavsiye etmiyorum,durumlar böyle umarım bana yardımcı olavak birileri vardır...

Benim doktorum her seferinde önemli olan rahim boyu değil rahim boyunun duruşu bak seninki eğri duruyor tam istediğimiz gibi düz durursa sıkıntı diyor ama benim şimdiye kadar en düşük 35mm ölçüldü onun için seninki riskli midir yorum yapamayacağım arkadaşım. Ama bir arkadaşım 29. Haftada doğrusu ikizlerini şimdi 4 yaşındalar çok şükür. Bence dinlen alışverişini de internetten yap bence. Artık herşey internette var. Oda dediğin nedir ki sonradan da alırdın kıyafetleri olsun yeter.,

Canım bence mümkün olduğu sürece dinlen ne olur ne olmaz benim de 28 de sonra kısaldı 25 altına düştü doktor evde yatacaksın dedi iki hafta yattım biraz uzadı fakat bebekler agirlasinca rahime baskı artiyor ve zamanla daha da kısalıyor şimdi 21mm serviks genelde yattım yani yaklaşık 2 aydır o yüzden dikkat et düşündüğün şeylerin hepsi sonradan da olur önemli olan bebeklerin

Merhaba öncelikle Allah yardimciniz olsun ama bence önce kendi ve bebeklerin sagligini dusunmelisiniz gerisi hallolur bi sekilde birilerinden yardim alirsiniz mumkun oldugunca uzanmalisiniz buyudukce agirliklari arttikca daha cok baski olucak cunku kisalma articak dikkat edip dinlenirseniz insallah sapasaglam kavusursunuz yavrulariniza

Onlar tek bebek o kiloda olmaları normal, biz iki tane dogurduk ve kilolarida maşallah gayet iyiler. Benim bebislerim gayet iyi maşallah kiloda aldılar teyzesi sutum ikisine yetmiyor malesef takviye yapıyoruz, çok değişik bir duygu gerçekten evcilik oynar gibiyiz ama uykusuzluk sorun olmaya başladı, bu derece olacağını tahmin etmemiştim hep doğuma odaklanmisim. Ve her geçen gün daha çok acikiyolarr :)

Cnm 2.8 çok kısa deil ama yatsan daha iyi olur eşya falann sonradan da alınır sen bebeklerini sağlıkla dünyaya getir gerisi hemen hallolur .. riske atma doktor dinlen diyorsa mutlaka dinlenmelisin ..

Ben her seyimi oda dahil 33-34. Haftada ya internetten yada esim ve annem gidip almisti almadan bana foto atip gostermistiler, ben hep yattigim icin, bence onlar cok onemli deil herseye aninda net sayesinde ulasiliyor dert Edilecek en son sey bence onlar.

Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim,yapı olarak hareketli ve sabırsız biriyim,birde benim başıma böyle birşeyin geleceğini düşünmemiştim hiç,elimden geldiğince yatmaya çalışıcam bu arada bir sorum daha olacak ,elektrikli sallanan anakucağı alan yada almayı düşünen var mı bir ikiz bebek sahibi arkadasım 4moms mamaroo almış bana çok kullanışlı göründü ama çokda memnun gibi konuşmadı birazda pahalı birşey acaba bir tane alsam bir bebekle ilgilenirken diğerini oyalar mı diye düşündüm,arkadaşım klasik sallanan basit anakucaklarını daha kullanışlı buluyor kafam karıştı:/

Mamaroo çok pahalı. Memnun olan da var olmayan da. İlla alacaksan bence 2. Elime bak 600-800'e bulabilirsin. Ben elektrikli sallanan beşik almayı düşünüyorum 2 tane. Arkadaşımda mamaroo var onu bana verecek yoksa mamarooya okadar para veremem. Bence 1 tane al ve gerçekten işe yararsa ve gerek olursa 2. Yi de alırsın

Kızlar pahalı şeyler almayın İnan'ın hepsi aynı işi görüyor bi kızım var ondan biliyorum .. mesela önümüz kışa geliyor bebek arabası hemen almayın yazın baston tarzı ikiz arabası alırsınız onlar daha uygun.. evde kullanmak için ana kucağı en uygununu almıştım arkadaş dünya parası vermişti bize gelmişti yatırdı benim kızın anakucagında hemen uyudu .. okdr para verdim benimkinde bikere uyumadı Dedi :)
İlk çocuk olunca insan hevesleniyor anlıyorum ama acele etmeyin .. mesela e bebekte bebek arabaları kışın çok indirime giriyor onları takip edebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…