- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.381
Bende onları beğenmiştim fakat araştırınca hem çok pahalı geldi hemde çok gerekli gelmedi bana, bende casual marka müzikli titresimli olan bir sey aldım hoşuma gitti, salonda otururken yanimizdalar artık bebislerimYorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim,yapı olarak hareketli ve sabırsız biriyim,birde benim başıma böyle birşeyin geleceğini düşünmemiştim hiç,elimden geldiğince yatmaya çalışıcam bu arada bir sorum daha olacak ,elektrikli sallanan anakucağı alan yada almayı düşünen var mı bir ikiz bebek sahibi arkadasım 4moms mamaroo almış bana çok kullanışlı göründü ama çokda memnun gibi konuşmadı birazda pahalı birşey acaba bir tane alsam bir bebekle ilgilenirken diğerini oyalar mı diye düşündüm,arkadaşım klasik sallanan basit anakucaklarını daha kullanışlı buluyor kafam karıştı:/
Ben hipp almıştım ama çocuk doktorum aptamil al dedi bende 2. Kutuyu aptamil aldimKızlar bebeklere hangi mamadan aldınız bi o eksiğim kaldı ama ne alacağıma karar veremiyorum
Peki cnm aptamilin hangi numarasını aldınBen hipp almıştım ama çocuk doktorum aptamil al dedi bende 2. Kutuyu aptamil aldim
Bende baktım görüntüsü falan çok hoşuma gitti ama sonradan da 9 ay kullanacağım bir ürüne bebek başına 1800 tl gibi bir rakam vermek açıkçası gereksiz bir tüketim gibi geldi. O yüzden çok ihtiyaç duyarsam adı sanı belli değil ama 179 tl hem salıncak hem mama sandalyesi gibi kullanılan ürünler var. Kısmet o günlere bir gelelim her şey olur. Önce sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize inşallah.Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim,yapı olarak hareketli ve sabırsız biriyim,birde benim başıma böyle birşeyin geleceğini düşünmemiştim hiç,elimden geldiğince yatmaya çalışıcam bu arada bir sorum daha olacak ,elektrikli sallanan anakucağı alan yada almayı düşünen var mı bir ikiz bebek sahibi arkadasım 4moms mamaroo almış bana çok kullanışlı göründü ama çokda memnun gibi konuşmadı birazda pahalı birşey acaba bir tane alsam bir bebekle ilgilenirken diğerini oyalar mı diye düşündüm,arkadaşım klasik sallanan basit anakucaklarını daha kullanışlı buluyor kafam karıştı:/
Evet bende ikinci el baktım 500e rockaroo diye bir modelini buldum tek tip sallıyor ama iş görür henüz karar vermedimMamaroo çok pahalı. Memnun olan da var olmayan da. İlla alacaksan bence 2. Elime bak 600-800'e bulabilirsin. Ben elektrikli sallanan beşik almayı düşünüyorum 2 tane. Arkadaşımda mamaroo var onu bana verecek yoksa mamarooya okadar para veremem. Bence 1 tane al ve gerçekten işe yararsa ve gerek olursa 2. Yi de alırsın
Çok haklısın özellikle arabada acele etmiycem,benim arkadaşım da klasik ana kucağını bebeklerinin daha çok sevdiğini söyledi ama ben bir bebekle İlgilenirken diğerini oyalamak için mamaroo düşünüyorumKızlar pahalı şeyler almayın İnan'ın hepsi aynı işi görüyor bi kızım var ondan biliyorum .. mesela önümüz kışa geliyor bebek arabası hemen almayın yazın baston tarzı ikiz arabası alırsınız onlar daha uygun.. evde kullanmak için ana kucağı en uygununu almıştım arkadaş dünya parası vermişti bize gelmişti yatırdı benim kızın anakucagında hemen uyudu .. okdr para verdim benimkinde bikere uyumadı Dedi :)
İlk çocuk olunca insan hevesleniyor anlıyorum ama acele etmeyin .. mesela e bebekte bebek arabaları kışın çok indirime giriyor onları takip edebilirsiniz :)
Bende 2.el düşünüyorum 1 tane ,uygun bulursam yoksa cidden o parayı veremem sonrasında bende satarım zatenBende baktım görüntüsü falan çok hoşuma gitti ama sonradan da 9 ay kullanacağım bir ürüne bebek başına 1800 tl gibi bir rakam vermek açıkçası gereksiz bir tüketim gibi geldi. O yüzden çok ihtiyaç duyarsam adı sanı belli değil ama 179 tl hem salıncak hem mama sandalyesi gibi kullanılan ürünler var. Kısmet o günlere bir gelelim her şey olur. Önce sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize inşallah.
Bende bir tane seninkinin tarzında bir tanede 2.el mamaroo alıcam uygun fiyata bulursam yoksa yenisi birde iki tane alırsam dengeleri bozar ekonomik olarak:)Bende onları beğenmiştim fakat araştırınca hem çok pahalı geldi hemde çok gerekli gelmedi bana, bende casual marka müzikli titresimli olan bir sey aldım hoşuma gitti, salonda otururken yanimizdalar artık bebislerim100 tl civarindakiler birazkalitesiz, boya ve kumaşları sağlıksız geldi.
Bence almayın şimdi zaten hastanede mama ihtiyaç olursa bebeğe kendileri hazırlayıp getiriyor sonra drunuz ne onerirse onu alırsınız zatenPeki cnm aptamilin hangi numarasını aldın
Alıp valize koycam ama Hangisini alcagımı bilmiyorum .. ve baya netten baktım sanırım çoğu kişi aptamilden memnun
Bende sizin haftalardayken rahim boyum kisalmisti devamlı yatarak 36+4 doğum yaptım rahim boyuda dinlenmeyle uzuyor bu arada alışveriş konusuna gelince eşim yaptı gitti yerden foto attı almadan o şekilde hallettik bebisler sağlıkla gelsin gerisi hal olur bolbol dinlenin ve su için hayırlı doğumlarKızlar merhaba uzun zamandır sizi okuyorum,bende ikiz bebek bekliyorum durumum sizden biraz farklı 41yasındayım 1tüp bebek 1doğal düşükten sonra 28 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim,ilk 5 ay bulantılar dışında bir sorunum olmadı ama geçenlerde karnımda sertleşme hissederek acile gittim ,rahim ağzı ölçümü 18mm hemen seni yatırmamız lazım dedi kabul etmedim rahimde açılma yok nst de sancı yok imza verip çıktım,ertesi gün kendi doktorum izinli oldugu için başka bir doktorla görüştüm 28mm ölçümle risk yok normal hayatına devam dedi,dayanamadım bir gün sonra kendi doktoruma gittim o da çalışmayı bırakıp yatıp dinleneceksin ikiz bebek sonuçta dedi,allak bullağım iki kayıptan sonra bu gebeliğimde de sorun çıkar diye fazla hqzırlık yapmamıştım odaları hazır değil ,arabası ,puseti vs alınmadı şimdi yattığım yerden nasıl halledicem tüm bunları ,bu rahim ağzı kısalığıyla sürekli yatar mı gebeler,arada çıkıp bir iki işimi halledemezmiyim,diyeceksiniz ki doktoruna miye sormadın ,o ayrı bir muamma medipol üniversitesi hastanesindeyim berbat bir hastane doktorlar sürekli ya doğumda ya ameliyatta 3dakika size zaman ayırırsa şükür diyorsunuz,bu arada bu hastaneyi düşünenlerede asla tavsiye etmiyorum,durumlar böyle umarım bana yardımcı olavak birileri vardır...
Birkaç şey sormak istiyorum:) bu devamlı yatma olayı evde hiç birşey yapmadan sadece yatmak demek mi? Ne biliyim kahvaltı hazırlamak sonra toplamak ,eşinin iki gömleğini ütülemek gibi şeyleri kapsamıyor mu? Ben tutamıyorum :)Bende sizin haftalardayken rahim boyum kisalmisti devamlı yatarak 36+4 doğum yaptım rahim boyuda dinlenmeyle uzuyor bu arada alışveriş konusuna gelince eşim yaptı gitti yerden foto attı almadan o şekilde hallettik bebisler sağlıkla gelsin gerisi hal olur bolbol dinlenin ve su için hayırlı doğumlar
Günaydın, bence kendini yormadan çok zorlanmadan, ıkınmadan yapabildiklerini yap. Ama aralarda yatıp 20-30 dk. dinlen. Bahsettiklerini yapmakla bir risk olmaz diye düşünüyorum ama yinede tecrübeli arkadaşların yorumu daha önemliBirkaç şey sormak istiyorum:) bu devamlı yatma olayı evde hiç birşey yapmadan sadece yatmak demek mi? Ne biliyim kahvaltı hazırlamak sonra toplamak ,eşinin iki gömleğini ütülemek gibi şeyleri kapsamıyor mu? Ben tutamıyorum :)
Cok ayakta durma canim hatta ilk kontrol zamanina kadar hicbirsey yapma benim 4.ayda cok sorun olmustu sürekli yattim serklaj bile olmadim sonra iyice agirlasana kadar az az yaptim simdi hicbi is yapmıyorum kayinvalidem var sağolsun dikkat etBirkaç şey sormak istiyorum:) bu devamlı yatma olayı evde hiç birşey yapmadan sadece yatmak demek mi? Ne biliyim kahvaltı hazırlamak sonra toplamak ,eşinin iki gömleğini ütülemek gibi şeyleri kapsamıyor mu? Ben tutamıyorum :)
Beni geçiyorsun yaaa bakalım çarşamba da bizim kontrol var doktor ne diyecekSelam kızlar kısmetse 20 temmuzda bebişlerime kavuşacağımIki gündür heyecandan dogru duzgun uyuyamıyorum. Bakalim bu son 3 gün nasil geçecek
Kizlar haftaniz 37 gozukuyor 36+ lardamisiniz yoksa 37+ lardami doktor banada 27 temmuz icin son dedi 37.haftamda oluyorum daha fazla durmuyormu acaba biraz daha kilo alsalardi en azindan diye dusunuyorumBeni geçiyorsun yaaa bakalım çarşamba da bizim kontrol var doktor ne diyecek
Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah. Hayırlı evlat olsunlar, Analı babalı büyütmek nasip olsun. Uyu bence bol bol doğduklarında başka bir maraton başlayacak gibi :)Selam kızlar kısmetse 20 temmuzda bebişlerime kavuşacağımIki gündür heyecandan dogru duzgun uyuyamıyorum. Bakalim bu son 3 gün nasil geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?