2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bende onları beğenmiştim fakat araştırınca hem çok pahalı geldi hemde çok gerekli gelmedi bana, bende casual marka müzikli titresimli olan bir sey aldım hoşuma gitti, salonda otururken yanimizdalar artık bebislerim 100 tl civarindakiler birazkalitesiz, boya ve kumaşları sağlıksız geldi.

Bende baktım görüntüsü falan çok hoşuma gitti ama sonradan da 9 ay kullanacağım bir ürüne bebek başına 1800 tl gibi bir rakam vermek açıkçası gereksiz bir tüketim gibi geldi. O yüzden çok ihtiyaç duyarsam adı sanı belli değil ama 179 tl hem salıncak hem mama sandalyesi gibi kullanılan ürünler var. Kısmet o günlere bir gelelim her şey olur. Önce sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize inşallah.

Evet bende ikinci el baktım 500e rockaroo diye bir modelini buldum tek tip sallıyor ama iş görür henüz karar vermedim

Çok haklısın özellikle arabada acele etmiycem,benim arkadaşım da klasik ana kucağını bebeklerinin daha çok sevdiğini söyledi ama ben bir bebekle İlgilenirken diğerini oyalamak için mamaroo düşünüyorum

Bende 2.el düşünüyorum 1 tane ,uygun bulursam yoksa cidden o parayı veremem sonrasında bende satarım zaten

Bende bir tane seninkinin tarzında bir tanede 2.el mamaroo alıcam uygun fiyata bulursam yoksa yenisi birde iki tane alırsam dengeleri bozar ekonomik olarak:)

Peki cnm aptamilin hangi numarasını aldın
Alıp valize koycam ama Hangisini alcagımı bilmiyorum .. ve baya netten baktım sanırım çoğu kişi aptamilden memnun
Bence almayın şimdi zaten hastanede mama ihtiyaç olursa bebeğe kendileri hazırlayıp getiriyor sonra drunuz ne onerirse onu alırsınız zaten

Bende sizin haftalardayken rahim boyum kisalmisti devamlı yatarak 36+4 doğum yaptım rahim boyuda dinlenmeyle uzuyor bu arada alışveriş konusuna gelince eşim yaptı gitti yerden foto attı almadan o şekilde hallettik bebisler sağlıkla gelsin gerisi hal olur bolbol dinlenin ve su için hayırlı doğumlar

Birkaç şey sormak istiyorum:) bu devamlı yatma olayı evde hiç birşey yapmadan sadece yatmak demek mi? Ne biliyim kahvaltı hazırlamak sonra toplamak ,eşinin iki gömleğini ütülemek gibi şeyleri kapsamıyor mu? Ben tutamıyorum :)

Günaydın, bence kendini yormadan çok zorlanmadan, ıkınmadan yapabildiklerini yap. Ama aralarda yatıp 20-30 dk. dinlen. Bahsettiklerini yapmakla bir risk olmaz diye düşünüyorum ama yinede tecrübeli arkadaşların yorumu daha önemli

Cok ayakta durma canim hatta ilk kontrol zamanina kadar hicbirsey yapma benim 4.ayda cok sorun olmustu sürekli yattim serklaj bile olmadim sonra iyice agirlasana kadar az az yaptim simdi hicbi is yapmıyorum kayinvalidem var sağolsun dikkat et

Kızlar bu arada ben acele ettim ama araba dışında bebeklerin her şeyini aldım. Bir eksiğim banyo havlusu kaldı ve yedek çamaşırlar artık kısmetse onları da yavaş yavaş gördükçe alırım diyorum.Kış bebeği olacakları için (Allah nasip ederse Ekim ayında doğacaklar) sadece anakucağı/puset dedikleri parçayı aldım. Sonraki salıncaktı ev tipi anakucaktı teferruat diye düşünüyorum. Birde eminönüne gidersem müslin yada mermerşahi alıp ağız mendilleri hazırlayacağım. Hastanaye kendimiz için kaç tane gecelik/pijama götürmeliyiz ben 1 pijama+ 1 gecelik-sabahlık hazırladım 3. parçayı alsammı diyorum. Birde tesettürlü arkadaşların fikrini sorayım tülbentmi ? şalmı? koymalı ?

Selam kızlar kısmetse 20 temmuzda bebişlerime kavuşacağım Iki gündür heyecandan dogru duzgun uyuyamıyorum. Bakalim bu son 3 gün nasil geçecek
Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah. Hayırlı evlat olsunlar, Analı babalı büyütmek nasip olsun. Uyu bence bol bol doğduklarında başka bir maraton başlayacak gibi :)

Merhaba arkadaşlar, kavuşmaya az kala aklıma bir şey takıldı. Herkes sezaryen olduğunda sütün 3 gün gelmez diyor. Bu arada Bebeklerim ters konumlarda oldukları için sezaryen mecburi. Bazıları da İkizlere sütün yetmez diyor. Uzun lafın kısası ilk birkaç gün sanırım mama yemek zorunda kalacaklar. Yenidoğan için sizce hangi mamayi tercih etmeliyiz? Araştırdım Golden Goat ile Hipp in arasında kaldım tabi bunlar biberon mamasi ama ben kasikla icirmeyi düşünüyorum sonra emmezler diye. Fikirlerinizi bekliyorum

Masallah peş peşe dogumlar olcak yine hayirli olsun dogum yapacaklara simdiden dinlenin bol bol uyuyun sonra uyumak yok benim gibi sersem sersem gezersiniz
Dogum yapmıs arkadaslar bebeklerinizde gaz problemi var mı benim kızda gaz problemi var dr damla verdi fayda etmedi siz neler kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…