2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Yatma olayı benimki sadece yemek için kalkıp masada yemek ve wc idi, kesinlikle hiç bir iş yok. Bunu doktorunuz sormalısınız.

Yatma olayı benimki sadece yemek için kalkıp masada yemek ve wc idi, kesinlikle hiç bir iş yok. Bunu doktorunuz sormalısınız.

Ağız ve sırt bezleri e bebekte aynı evdekiler gibi hazırlanmış var kenarları oy ali mermersahiden, alıp uğraşmaya değmez çok uygun ben 2 paket aldım, muslin bezden kundak felanda var ki benim kurtarıcim onlar çok kullanışlı, gecelik ben tercih etmedim sezeryanlilar için pratik de il, 2 takım pijama aldım birde sabah lik, pijama olduğu için sabahligimi uzun almadım. Ama pijamalarim lohusa pijamasi bel kısmı uzun dikislerin epey üstünde, ve benim icin iyiki aldım dediğim kullan at külot pedle felan uğraşmadan çıkarıp attım çünkü çok ağrım vardı birde onla ugrasamazdim hemşire giydirip çıkarttı onun içinde iyi oldu,

Çok zor bir süreç olmalı elimden geleni yapmaya çalışıcam,doktor olayı ayrı bir muamma hala doktorum diyebileceğim biri yok 4 doktor değiştirdim yine memnun değilim medipol üniversitesi bu anlamda hastalarını tatmin edemeyen bir hastane ,hep bir acele hep bir bir yere yetişme hali 3 dakikadan fazla konuşamıyorsun doktorla "işi bırak seni dinlendirelim yat ,yerçekimine maruz kalma" dediği bu sadece :/

Selam kızlar kısmetse 20 temmuzda bebişlerime kavuşacağım Iki gündür heyecandan dogru duzgun uyuyamıyorum. Bakalim bu son 3 gün nasil geçecek
Hayırlısı olsun:)Nasıl bir doğum planladınız ,ben bu konuda hala net değilim ,korkuyorum niyetim genel anestezi doktorumla konuşmadım gerçi

Benim maşallah gaz problemim yok uyku ben de de yok.

Merhaba canım, benim 13 yaşında bir kızım var 36. haftada kordon basısı nedeni ile sezeryanla doğum yapmıştım ve özellikle odama geldiğimde bebeğimi emzirmek istediğimi mama verilmemesini rica etmiştim akşam üzeri de emzirmeye başlamıştım.

İnşallah benim de hemen sütüm gelir pompa bile aldım birkaç gün önceden pompalasam mi diye :))

İnşallah benim de hemen sütüm gelir pompa bile aldım birkaç gün önceden pompalasam mi diye :))
Bence önceden süt sağmaya kalkma çünkü ilk gelen kolostrum bebek için önemli diye biliyorum. Ben bir yorumda okumuştum arkadaş hastane çantasına sütü arttıran bir bitkisel çay koymuştu, sende alabilirsin öyle bir şey sıvı bol tüket birşey olmaz Allahın izniyle.

Gelir sütün ikisini birden koyuyorlar göğsüne geliyor süt, benim ilk kızım 31 haftalık dogmuştu akşam makine getirdiler sagdım gelmişti. Olumlu düşün.

Canim benim ilk dogumumda sezeryandi sutum hemen geldi alakasi yok sezeryanla onun canim aklina takilmasin

Doğumun planlandigi gun 36+6 olacagim.

Epidural sezeryan planlaniyor :)
Bende epidural istiyorum aslinda ama kararsizim ilk anda gormek istiyorum cocuklarimi hemde narkozun etkisi yok o ayri guzel. Dogumdan sonra dusuncelerini paylas mutlaka canim son muanede kilolari ne kadar dendi canim epidural yaptiran varmi hic aranizda

Kizlar haftaniz 37 gozukuyor 36+ lardamisiniz yoksa 37+ lardami doktor banada 27 temmuz icin son dedi 37.haftamda oluyorum daha fazla durmuyormu acaba biraz daha kilo alsalardi en azindan diye dusunuyorum
Durdurabilirsen dursunlar ama benim bu haftaya kadar gayet iyiyken şimdi saatler gecmiyor

Durdurabilirsen dursunlar ama benim bu haftaya kadar gayet iyiyken şimdi saatler gecmiyor
Banada pek kolay gectiği söylenemez tabi ama ne biliyim küveze girerlermi korkusu oluyo nekadar kalsalar okadar iyi gbi geliyo ama bi sureden sonra tehlikeyede girebiliyo sanirim Allah hayirlisini nasip etsin artik. Gelisimlerinin kiloylada ilgisi yok gerci ama sizinkilerin kilosu nasil acaba

Canim yercrkimi dediyse kesinlikle id yapmaman lazim, sadece yatacaksin, acibadem medipol iyi bir hastaneydi ama universitesi demek yogun, sen doktorunu dinle is yapma

Canim yercrkimi dediyse kesinlikle id yapmaman lazim, sadece yatacaksin, acibadem medipol iyi bir hastaneydi ama universitesi demek yogun, sen doktorunu dinle is yapma
Aslında Ataşehirde oturuyorum eşimin işi o bölgede olduğu için bir de Üniversite hastanesi olduğu için orayı tercih ettik ,fakat fiyatları daha mı ıygun acaba diğerine göre bilmiyorum ,aşırı kalabalık ve doktorlar sürekli ya ameliyata ya doğuma gidiyor ,dolayısı ile randevu saati kavramı yok , insanlar doktorun odasının önünde kuyruk oluşturuyorlar , Bu yüzden hastalara yeterince vakit ayırmıyorlar neyse benim medipol problemlerim bitmez :))) diğer konuya gelince zaten ayakta durduğumda karnım aşağı çekiyor artık beni 29 hafta süresince 9 kg aldım sanırım biraz fazla şimdiden taşıyamıyorum :)))

Dogum yapan arkadaslar epudural olan varmi aranizda dogumu ben o ilk anlarini cok gormek istiyorum bu ikinci dogumum fikirlerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…