2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Mrb kizlar nasilsiniz sizlere bi kac sorum olucak 10+1 haftalik hamileyim benim ikizlerimin arasinda 1 hafta var biri onden gidiyo sorun olurmu bide cinsiyetlerini kacinci haftada ogrenirim

Mrb kizlar nasilsiniz sizlere bi kac sorum olucak 10+1 haftalik hamileyim benim ikizlerimin arasinda 1 hafta var biri onden gidiyo sorun olurmu bide cinsiyetlerini kacinci haftada ogrenirim
Canim sorun olmaz benimde oyleydi 1 hafta heri 1 hafta ileri 2 gun geri cok oynuyolar suanda aralsrinda 3 gun vardi bi sorun olmadi bizim doktorda olmaz dedi. Ben 18.haftamda ogrendm cinsiyeti kesin olarak. Bir kiz bir erkek. Seninde allah gonlune gore versin.

Tasimak icin ana kucaklarimizida aldik oda indirimdeydi. 45e aldik tanesini. Buyuk masrafli seylerimizi kucuk butcelerle kapattik :)

Tasimak icin ana kucaklarimizida aldik oda indirimdeydi. 45e aldik tanesini. Buyuk masrafli seylerimizi kucuk butcelerle kapattik :)

ay hayırlı olsun kzuum nereden aldın anakucağını özellikle
ben beşik değil park yatak alıcam
bu aldığın beşiğin işlevini görür mü park yatak da?

ay hayırlı olsun kzuum nereden aldın anakucağını özellikle
ben beşik değil park yatak alıcam
bu aldığın beşiğin işlevini görür mü park yatak da?
Cnm bilmiyorum ki ben sallanan besik istedim ozellikle kimi cocuk sallanmak istiyo durmuyo gibi seyler dediler. Park yataklar sabit oldugu icin pek icime sinmedi o yuzden boyle bisey aldim gittigidiyorda indirimdeydi

Cnm bilmiyorum ki ben sallanan besik istedim ozellikle kimi cocuk sallanmak istiyo durmuyo gibi seyler dediler. Park yataklar sabit oldugu icin pek icime sinmedi o yuzden boyle bisey aldim gittigidiyorda indirimdeydi

Ana kucağını da atar mısın zahmet olmassa
Bende bu hafta bakacağım nasip olursa

Saol canim Allah bagislasin evlatlarini tabi bizimkinide :) benimde gonlumden gecen bir kiz bir erkek ama hayirlisi saglikli olsunlarda

Bende çok yoruluyorum uzun yürüyüş yapamıyorum bacaklarımda hal kalmıyor karnım da ağrıyor. Eve gelince hemen uzanıyorum. Evde 1-2 saat yemek yapsam ayakta kalsam o gün hemen yatıyorum uyuyorum o zaman iyileşiyorum

Off bende yaşadım o kanamayi 7.haftada başladı benim de 16.haftaya kadar sürdü durmadan korkunç günlerdi ama atlattık Allahın izniyle. Allah kimsenin başına vermesin çok zor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…