2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gelir sütün ikisini birden koyuyorlar göğsüne geliyor süt, benim ilk kızım 31 haftalık dogmuştu akşam makine getirdiler sagdım gelmişti. Olumlu düşün.

Canim benim ilk dogumumda sezeryandi sutum hemen geldi alakasi yok sezeryanla onun canim aklina takilmasin

Cevaplarınız için teşekkür ederim :))
İnşallah dediğiniz gibi olur ve hemen gelir insanlar resmen moral bozmak için yaratılmış ikisine yetmez yok sütün gelmez deyip duruyorlar süt getiren çay fikri iyiymiş araştırayım hemen teşekkür ederim :*

Evet cnm sadece yatmak yemegimi bile ben yattigim yerde yemistim hic bir is yapmiyorsun cnm

Selam kızlar bende yeni ikiz doğum yaptım bugün 5 gün mama diyorsunuz ben hipp kullanıyorum 0 numara oğlum çok uyumlu ama kızım doya bilmiyor sabırsız geceleri gaz sancısı oldu çok itina hijyen isteyen sabır isteyen bişey mama biraz bebeğinize bağlı seçim almayın hastanede veriyorlar zaten ama ben götürdüm bizim mamadan verdiler. Alissin diye

Dün kontrolüm vardi biri 3100 biri 2750 civarinda. Bakalım ölçümle doğum kilosu ne kadar tutacak. Doğumdan sonra epiduralle ilgili yorumlarimi yazarim. Bebeklerin dogdugu ani kacirmak istemedigim icin epidural istedim ben. 9 ay boyunca taşıyıp bebekleri en son gören olmak istemiyorum

Mşlh ya nasıl güzel kiloları:) ben 2.5 doğursam kilolu doğurdum diycem :)
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize

Kızlar bu serviks uzunluğu kısalıp uzayabilen birşey mi? Birkaç yerde kısayıp uzadığını birkaç yerde de esnek olmadığını sadece kısalabildiğini okudum. Benim 22.haftada 3.03 cm di. Bir hafta yatttım. 23. Haftada 3.3 cm ölçüldü. Gerçekten uzadı mı yoksa doktor elinden mi kaynaklı çok anlayamadım.

Merhaba ben 27 haftad
merhaba benimde 27 .hafta ölçüldü aynı dr 27 28 ve 29 mm ölçtü aynı muayenede hemde

Kızlar selam kontrolümüz vardı şimdi çıktık 27 haftalık olmuşuz Dr celestone chronodose süspansiyon içeren enjektabl ampül verdi 4 adet. 2 adetini tek şırıngaya çektirip bu gece.. 2 adetini de tek şırıngaya çektirip yarın sabah yaptır Dedi. Bu iğneden daha önce yaptıran arkadaşlar Sizde mi böyle yaptırdınız ? Herhangi bir yan etkisi filan oldu mu acilen tecrübelerinizi yazarmısınız tşk ederim şimdiden.

Bende 26. Haftada vurundum
4 doz
2 tanesini vurundum diger ikisini 24 saat sonra vurundum
1 haftaya yakın oynamaları neredeyse tamamen durdu sonra normale döndü başka yan etkisi olmadı bende cnm

Bende 26. Haftada vurundum
4 doz
2 tanesini vurundum diger ikisini 24 saat sonra vurundum
1 haftaya yakın oynamaları neredeyse tamamen durdu sonra normale döndü başka yan etkisi olmadı bende cnm
cevabın için tşk ederim Canım. Bende 2 dozu saat 20 de vurundum diğer 2 dozuda yarın sabah vurunacam inş. Şu saate kadar bir yan etki hissetmedim. yalnız aşırı terliyorum sanırım igneden olabilir ve havanın çok sıcak olmasından. Canım 2+2 doz dan sonra hangi haftalarda celeston yaptırdın?

Banada doktorum 4 adet verdi.2 gün 2 şer tane.oynamaları azalacak endişe etme dedi

Başka olmadım cnm 32 haftalıgım doktora sordum bidaha olacakmıyım diye .. acil bi durum olursa olcaksın Dedi ..

Bende yaptirmistim cnm hicbir yan etkisi olmadi bende baska doz olmuyor genelde acil bir durum olmadikca gecmis olsun hayirli dogumlar

Bende yaptirmistim cnm hicbir yan etkisi olmadi bende baska doz olmuyor genelde acil bir durum olmadikca gecmis olsun hayirli dogumlar
Tşk ederim canım cvbın için Rabbim tüm hamilelere zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Doğum yapan annelerin bebişlerine afiyet sağlık versin inş.12 saat ara ile 4 doz celeston igne oldum kızçelerime şifa olsun inş. Rahim ağzı uzunluğumda bir sorun yok Çok şükür. Bebişlerim 27 haftalık olmuş biri 1000 gr diğeri 1065 gr

İnşAllah canım moral ve güzel dileklerin için tşk ederim. İnş Sende tüm hamişler bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

11 hafta var neki doktoru Hastanesi alışverişi odası alışverişi derken geçip gidiyor ay saymak uzun hafta kolay bence inşallah sagsaglim al kucagina
İnşallah canım tşk ederim. Geçenlerde buraya bir arkadaş rahim ağzı uzunluğu kısaldığı için hastaneye yattığını 26 haftalık hamiş olduğunu yazmıştı durumu Nasıl oldu ki ? merak ettim. İnş iyidir Allah yardımcısı olsun.

Hemen hemen aynıyız bende 27+3 üm.ağırlıkları 938 civarı boyları 33cm civarı çıktı.senin boyları nasıl?

Amin cnm amin insallah benimde kizlarim oldu sende benim gibi 37 haftalari gorursun insallah biz 4 aylik olduk darisi hepinize olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…