- 13 Ocak 2015
- 303
- 393
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.421
Bence önceden süt sağmaya kalkma çünkü ilk gelen kolostrum bebek için önemli diye biliyorum. Ben bir yorumda okumuştum arkadaş hastane çantasına sütü arttıran bir bitkisel çay koymuştu, sende alabilirsin öyle bir şey sıvı bol tüket birşey olmaz Allahın izniyle.
Gelir sütün ikisini birden koyuyorlar göğsüne geliyor süt, benim ilk kızım 31 haftalık dogmuştu akşam makine getirdiler sagdım gelmişti. Olumlu düşün.
Canim benim ilk dogumumda sezeryandi sutum hemen geldi alakasi yok sezeryanla onun canim aklina takilmasin
Evet cnm sadece yatmak yemegimi bile ben yattigim yerde yemistim hic bir is yapmiyorsun cnmBirkaç şey sormak istiyorum:) bu devamlı yatma olayı evde hiç birşey yapmadan sadece yatmak demek mi? Ne biliyim kahvaltı hazırlamak sonra toplamak ,eşinin iki gömleğini ütülemek gibi şeyleri kapsamıyor mu? Ben tutamıyorum :)
Dün kontrolüm vardi biri 3100 biri 2750 civarinda. Bakalım ölçümle doğum kilosu ne kadar tutacak. Doğumdan sonra epiduralle ilgili yorumlarimi yazarim. Bebeklerin dogdugu ani kacirmak istemedigim icin epidural istedim ben. 9 ay boyunca taşıyıp bebekleri en son gören olmak istemiyorumBende epidural istiyorum aslinda ama kararsizim ilk anda gormek istiyorum cocuklarimi hemde narkozun etkisi yok o ayri guzel. Dogumdan sonra dusuncelerini paylas mutlaka canim son muanede kilolari ne kadar dendi canim epidural yaptiran varmi hic aranizda
Mşlh ya nasıl güzel kiloları:) ben 2.5 doğursam kilolu doğurdum diycem :)Dün kontrolüm vardi biri 3100 biri 2750 civarinda. Bakalım ölçümle doğum kilosu ne kadar tutacak. Doğumdan sonra epiduralle ilgili yorumlarimi yazarim. Bebeklerin dogdugu ani kacirmak istemedigim icin epidural istedim ben. 9 ay boyunca taşıyıp bebekleri en son gören olmak istemiyorum
masallah size canımBenim maşallah gaz problemim yok uyku ben de de yok.
merhaba benimde 27 .hafta ölçüldü aynı dr 27 28 ve 29 mm ölçtü aynı muayenede hemdeKızlar bu serviks uzunluğu kısalıp uzayabilen birşey mi? Birkaç yerde kısayıp uzadığını birkaç yerde de esnek olmadığını sadece kısalabildiğini okudum. Benim 22.haftada 3.03 cm di. Bir hafta yatttım. 23. Haftada 3.3 cm ölçüldü. Gerçekten uzadı mı yoksa doktor elinden mi kaynaklı çok anlayamadım.
Bende 26. Haftada vurundumKızlar selam kontrolümüz vardı şimdi çıktık 27 haftalık olmuşuz Dr celestone chronodose süspansiyon içeren enjektabl ampül verdi 4 adet. 2 adetini tek şırıngaya çektirip bu gece.. 2 adetini de tek şırıngaya çektirip yarın sabah yaptır Dedi. Bu iğneden daha önce yaptıran arkadaşlar Sizde mi böyle yaptırdınız ? Herhangi bir yan etkisi filan oldu mu acilen tecrübelerinizi yazarmısınız tşk ederim şimdiden.
cevabın için tşk ederim Canım. Bende 2 dozu saat 20 de vurundum diğer 2 dozuda yarın sabah vurunacam inş. Şu saate kadar bir yan etki hissetmedim. yalnız aşırı terliyorum sanırım igneden olabilir ve havanın çok sıcak olmasından. Canım 2+2 doz dan sonra hangi haftalarda celeston yaptırdın?Bende 26. Haftada vurundum
4 doz
2 tanesini vurundum diger ikisini 24 saat sonra vurundum
1 haftaya yakın oynamaları neredeyse tamamen durdu sonra normale döndü başka yan etkisi olmadı bende cnm
Banada doktorum 4 adet verdi.2 gün 2 şer tane.oynamaları azalacak endişe etme dediKızlar selam kontrolümüz vardı şimdi çıktık 27 haftalık olmuşuz Dr celestone chronodose süspansiyon içeren enjektabl ampül verdi 4 adet. 2 adetini tek şırıngaya çektirip bu gece.. 2 adetini de tek şırıngaya çektirip yarın sabah yaptır Dedi. Bu iğneden daha önce yaptıran arkadaşlar Sizde mi böyle yaptırdınız ? Herhangi bir yan etkisi filan oldu mu acilen tecrübelerinizi yazarmısınız tşk ederim şimdiden.
Başka olmadım cnm 32 haftalıgım doktora sordum bidaha olacakmıyım diye .. acil bi durum olursa olcaksın Dedi ..cevabın için tşk ederim Canım. Bende 2 dozu saat 20 de vurundum diğer 2 dozuda yarın sabah vurunacam inş. Şu saate kadar bir yan etki hissetmedim. yalnız aşırı terliyorum sanırım igneden olabilir ve havanın çok sıcak olmasından. Canım 2+2 doz dan sonra hangi haftalarda celeston yaptırdın?
Bende yaptirmistim cnm hicbir yan etkisi olmadi bende baska doz olmuyor genelde acil bir durum olmadikca gecmis olsun hayirli dogumlarKızlar selam kontrolümüz vardı şimdi çıktık 27 haftalık olmuşuz Dr celestone chronodose süspansiyon içeren enjektabl ampül verdi 4 adet. 2 adetini tek şırıngaya çektirip bu gece.. 2 adetini de tek şırıngaya çektirip yarın sabah yaptır Dedi. Bu iğneden daha önce yaptıran arkadaşlar Sizde mi böyle yaptırdınız ? Herhangi bir yan etkisi filan oldu mu acilen tecrübelerinizi yazarmısınız tşk ederim şimdiden.
Tşk ederim canım cvbın için Rabbim tüm hamilelere zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Doğum yapan annelerin bebişlerine afiyet sağlık versin inş.12 saat ara ile 4 doz celeston igne oldum kızçelerime şifa olsun inş. Rahim ağzı uzunluğumda bir sorun yok Çok şükür. Bebişlerim 27 haftalık olmuş biri 1000 grBende yaptirmistim cnm hicbir yan etkisi olmadi bende baska doz olmuyor genelde acil bir durum olmadikca gecmis olsun hayirli dogumlar
İnşAllah canım moral ve güzel dileklerin için tşk ederim. İnş Sende tüm hamişler bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Görürsün canım hiç uzak gibi gelmiyor insana daha 8 12 16.haftaları saydığımız hatırlıyorum ve hep derdim ki acaba bizde o haftalara gelebilecek miyiz diye ama çok sükut 37.haftaya girdik inşallah burdaki bütün anneler bu haftaları görür ve yavrusularinı kucağına alir
İnşallah canım tşk ederim. Geçenlerde buraya bir arkadaş rahim ağzı uzunluğu kısaldığı için hastaneye yattığını 26 haftalık hamiş olduğunu yazmıştı durumu Nasıl oldu ki ? merak ettim. İnş iyidir Allah yardımcısı olsun.11 hafta var neki doktoru Hastanesi alışverişi odası alışverişi derken geçip gidiyor ay saymak uzun hafta kolay bence inşallah sagsaglim al kucagina
Hemen hemen aynıyız bende 27+3 üm.ağırlıkları 938 civarı boyları 33cm civarı çıktı.senin boyları nasıl?Tşk ederim canım cvbın için Rabbim tüm hamilelere zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Doğum yapan annelerin bebişlerine afiyet sağlık versin inş.12 saat ara ile 4 doz celeston igne oldum kızçelerime şifa olsun inş. Rahim ağzı uzunluğumda bir sorun yok Çok şükür. Bebişlerim 27 haftalık olmuş biri 1000 grdiğeri 1065 gr
Amin cnm amin insallah benimde kizlarim oldu sende benim gibi 37 haftalari gorursun insallah biz 4 aylik olduk darisi hepinize olsun insallahTşk ederim canım cvbın için Rabbim tüm hamilelere zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Doğum yapan annelerin bebişlerine afiyet sağlık versin inş.12 saat ara ile 4 doz celeston igne oldum kızçelerime şifa olsun inş. Rahim ağzı uzunluğumda bir sorun yok Çok şükür. Bebişlerim 27 haftalık olmuş biri 1000 grdiğeri 1065 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?