- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.441
Ben 6doz yaptırdım canim kasık ağrısı yasadim siddetli ama 24saat sonra gecti aksine benim bidiklar cok hareketlilerdi cok şükür bisey olmadi :)cevabın için tşk ederim Canım. Bende 2 dozu saat 20 de vurundum diğer 2 dozuda yarın sabah vurunacam inş. Şu saate kadar bir yan etki hissetmedim. yalnız aşırı terliyorum sanırım igneden olabilir ve havanın çok sıcak olmasından. Canım 2+2 doz dan sonra hangi haftalarda celeston yaptırdın?
Belki riskli görmemiştir doktorunArkadaşlar ciğer geliştirici igneleri hepiniz vuruldunuz mu?aranızda yaptırmadan doğum yapan var mı? Bana gerek yok dedi doktor.
Ben daha doğum yapmadım canım ama benim doktorumda gerekli görmedi inşallah sıkıntısını yaşamam.Arkadaşlar ciğer geliştirici igneleri hepiniz vuruldunuz mu?aranızda yaptırmadan doğum yapan var mı? Bana gerek yok dedi doktor.
Ciğer iğnesi 24-34 arası yapılıyor cnm .. 34. Haftadan sonra ciğerleri gelişmiş oluyor zaten ondan iğneye gerek olmaz sendeBen daha doğum yapmadım canım ama benim doktorumda gerekli görmedi inşallah sıkıntısını yaşamam.
Canım banada bu konuda daha birşey demedi. Çalşabilir raporu almaya gittiğimde soracağım. Gerek görürmü görmezmi bilmiyorum.Arkadaşlar ciğer geliştirici igneleri hepiniz vuruldunuz mu?aranızda yaptırmadan doğum yapan var mı? Bana gerek yok dedi doktor.
Ben yeni oldum zaten genel istemiyrdum. Doktorumda mecbur kslmadikca genel iyu deildir dedi, rum hazirlik 5-6 dakika suruyo ve bebek ciktiginda hemen goruyorsun ama once sesini duyuyorsun o duygu anlatilmaz yasanmali harikaydi, esimde basimda ellerimi tutuyordu beraber gorduk bebisleri :) ameliyatan 4-5 saat sonra uyusma geciyor ve bacaklari hissetmeye basliyorsunuz, agri kesicilere alerjim oldugu icin 3 gun korkunc acilar cektim. Basim agrimadi cok sukur, epuduralin en kotu yan etkisi o. Agriyi yapanda kullanilan igneymis.Dogum yapan arkadaslar epudural olan varmi aranizda dogumu ben o ilk anlarini cok gormek istiyorum bu ikinci dogumum fikirlerinizi merak ediyorum
Ne biliyim.bazen o haftalarda dogan bebeklerde küveze girebiliyo nefes probleminden ya şimdi yaklastikca ister istemez tedirgin oluyo insan bisey olucakmi diyeCiğer iğnesi 24-34 arası yapılıyor cnm .. 34. Haftadan sonra ciğerleri gelişmiş oluyor zaten ondan iğneye gerek olmaz sende
Sagol canim bel agrin oluyormu peki suan bende istiyorum ama cok tehlikeli hrm felc kalma ihtimali var diyorlar birde bel agrin oluyormus hep. bende o ilk anlarina tanik olmak istiyorumBen yeni oldum zaten genel istemiyrdum. Doktorumda mecbur kslmadikca genel iyu deildir dedi, rum hazirlik 5-6 dakika suruyo ve bebek ciktiginda hemen goruyorsun ama once sesini duyuyorsun o duygu anlatilmaz yasanmali harikaydi, esimde basimda ellerimi tutuyordu beraber gorduk bebisleri :) ameliyatan 4-5 saat sonra uyusma geciyor ve bacaklari hissetmeye basliyorsunuz, agri kesicilere alerjim oldugu icin 3 gun korkunc acilar cektim. Basim agrimadi cok sukur, epuduralin en kotu yan etkisi o. Agriyi yapanda kullanilan igneymis.
Teşekkür ederim canim. Gittiğinde yazarsan doktorun ne dediğini sevinirim.Canım banada bu konuda daha birşey demedi. Çalşabilir raporu almaya gittiğimde soracağım. Gerek görürmü görmezmi bilmiyorum.
Sanirim doktorlara güveniyoruz tabiki.ama yinede sorular hiç bitmiyor.masallah bu haftalara gelmissin sağlıklı bi şekilde yavrularinikucağına almayı nasip etsin rabbimBelki riskli görmemiştir doktorun
Benim kanamalı falan geçti sanırım ondan yaptı
Teşekkür ederim canim. Gittiğinde yazarsan doktorun ne dediğini sevinirim.
Çok şükür cnm hiç bu haftaları görecegimi düşünmüyordum hep sorunlu geçince .. ama hergün doğurma korkusu hiç bitmiyor .. hepimiz inş en az 34. Haftayı görürüzSanirim doktorlara güveniyoruz tabiki.ama yinede sorular hiç bitmiyor.masallah bu haftalara gelmissin sağlıklı bi şekilde yavrularinikucağına almayı nasip etsin rabbim
Ya nasip aslında arkadaşımın 1800 doğdu küveze girmedi başka arkadaşımın 3 kilodan dazla doğdu küveze girdi ondan belli olmuyor ama genel olarak 34-35 . Haftadan sonda küvezde kalma olasılığı daha azalıyor küvezde kalsa bile kısa süre kalır .. saglıklı doğsunlar iyi olacaklarda varsın küvezde kalsınlarNe biliyim.bazen o haftalarda dogan bebeklerde küveze girebiliyo nefes probleminden ya şimdi yaklastikca ister istemez tedirgin oluyo insan bisey olucakmi diye
Doğru diyosun aslında çokta büyütmemek lazım sonu güzel olsun insallah Allah saglik versin hepimizin yavrularinaÇok şükür cnm hiç bu haftaları görecegimi düşünmüyordum hep sorunlu geçince .. ama hergün doğurma korkusu hiç bitmiyor .. hepimiz inş en az 34. Haftayı görürüz
Ya nasip aslında arkadaşımın 1800 doğdu küveze girmedi başka arkadaşımın 3 kilodan dazla doğdu küveze girdi ondan belli olmuyor ama genel olarak 34-35 . Haftadan sonda küvezde kalma olasılığı daha azalıyor küvezde kalsa bile kısa süre kalır .. saglıklı doğsunlar iyi olacaklarda varsın küvezde kalsınlar
Benim doktorum da gerek yok kortizon ignesi neticede önlem amaçlı gereksiz yere yapmamız yanlış olur demişti. 31 haftalıkken sancim başlayınca hastaneye yatırıldım o zaman bir doz erken doğum engelleyici iki doz da ciğer geliştirici yaptı doğabilirler düşüncesiyle. Ama çok şükür hala beraberizArkadaşlar ciğer geliştirici igneleri hepiniz vuruldunuz mu?aranızda yaptırmadan doğum yapan var mı? Bana gerek yok dedi doktor.
Daha doğum yapmadım ama epidural ignesinin bel ağrısı yapması tamamen anestezi doktorunun tecrübesine mesleki başarısına bağlı diyorlar. Eğer alanında iyiyse bel ağrısı kalmiyormus felci ilk defa duydum Allah korusunSagol canim bel agrin oluyormu peki suan bende istiyorum ama cok tehlikeli hrm felc kalma ihtimali var diyorlar birde bel agrin oluyormus hep. bende o ilk anlarina tanik olmak istiyorum
Şükürler olsun annesi.insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Çok teşekkür ederimBenim doktorum da gerek yok kortizon ignesi neticede önlem amaçlı gereksiz yere yapmamız yanlış olur demişti. 31 haftalıkken sancim başlayınca hastaneye yatırıldım o zaman bir doz erken doğum engelleyici iki doz da ciğer geliştirici yaptı doğabilirler düşüncesiyle. Ama çok şükür hala beraberiz
Canim bende 34te yaptirdim rahim duvarinda incelme ve rahim boyunda kisalma vardi hatta coktan alincakti bebekler ama dayandilar şükür erken olursa riskli çünkü cigerleri cok küçüktüArkadaşlar ciğer geliştirici igneleri hepiniz vuruldunuz mu?aranızda yaptırmadan doğum yapan var mı? Bana gerek yok dedi doktor.
İnşallah hepimiz sağlıkla en hayırlı zamanda alalım bebislerimizi kucağımıza :)Şükürler olsun annesi.insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?