2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selam kızlar. Sabah epidural sezeryan ile 36+6 da doğum yaptım. Bebeklerden biri 2500 digeri 3000gr. Çıktığı an sesini duymak ve gormek muhtesem. Direk orda da emebiliyorlar mi diye denediler ve ilk ağız sütünü aldılar odaya çıktığımız gibi de emzirmeye çalıştım. Ameliyat yeri çok feci agriyor ve henüz yatagin icinde minicik hareketler bile ağrı kesiciye rağmen çok can yakıyor. Ama çok şükür bebeklerim iyi onlar için her acıya değer

Hayirli olsun canim maşallah sağlikla kavusmussun yavrularina gerisi tüm bekleyenlere insallah

Maasallah subhanallah :) Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın inşallah gözünüz aydın :)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben ikili testi bile yaptirmamistim cunku özellikle ikizlerde doğru sonuç vermedigini söyledi doktorum o strese sokmak istemedim kendimi sen genetik teste yollamissin ordan gelicek sonuc daha kesin ve net ama gönlünü ferah tut insallah güzel gelir sonucu

Sagol canim bel agrin oluyormu peki suan bende istiyorum ama cok tehlikeli hrm felc kalma ihtimali var diyorlar birde bel agrin oluyormus hep. bende o ilk anlarina tanik olmak istiyorum
Bel agrim yok ama ameliyat yerim hwnuz iyilesmedi agrim var, felc hic duymadim, bas agrisi ve brl agrisi olyoemus, yapilan ignenin ucu onemliymis devlette yapilan igneler eski tipmis ve agriya sebep oluyomus oyle demisti enestesi doktoru

Ay maşallah size gözün aydın canım Rabbim anneli babalı buyutsun inşallah

Kızlar tam 32 haftalık oldum bugun nst ye girdim sancı çıktı 50 ile 75 arası doktor agrın artarsa gel Dedi ilaç falan vermedi yada yatış yapmadı bu iyi bşydir Demi
Sadece karnım sertleşince gerginlik gibi bi agrım oluyor okdr 34 kdr dururlar umarım

Canım içimizde ençok zorluk çekenlerden birisin sen maşallah neler atlatdın bebişler gitdi geldı diye bu haftalara geldin çok şukur,çoğu bitdi azı kaldı 4 haftacık sık dişini şunun şurasında ne kaldıki surekli yat dinlen inşallah zamanında alırsın bebişlerini

Biliyormusun seviniyordum bugun 32 oldum diye çok şükür görcem heralde 35-36 yı diyordum resmen sancılar beni yıktı işe gidiyordum daha gitmiycem.. ama ben uzanamıyorum heryerim agrıyor yarı oturarak duruyorum

Canım ya, inşAllah bişey olmaz merak etme. Bak burada o kadar çok yazan varki erken gelecekken 36-37. Haftaları gören. İnşAllah seninde öyle olacak, sen stres yapma.

Canım ya, inşAllah bişey olmaz merak etme. Bak burada o kadar çok yazan varki erken gelecekken 36-37. Haftaları gören. İnşAllah seninde öyle olacak, sen stres yapma.
İnş cnm inş 34 olurum inş .. her dönemi ayrı zor geçti 36-37 ye kdr hiç görebilirmiydim zaten şans Yok bende :)
Bi yanım 34 olcaksın diyor bi yanım haftayı zor görürsün diyor .. yine çok şükür 2100 olmuşlar tek tesellim o

Sen surekli kendine soyle 36 olacam diye kendine guç ver beyin 36 haftayı algılasın inşalah gorursun yatmasanda otur fazla haraket etme,hayırlısı daha kuçuk doğanlarda oldu biliyorsun hazal vardı ,sağlıklı olsunlarda erken geç doğarsada

Allah razı olsun cnm Bnm inş görürüm dediğin gibi ne zor aylar geçirdim bugüne gelmek bile imkansızdı rabbim hayırlısını versin inş daha vakitleri vardır

Bende 31+2 iken 50-60 larda sancim oldu doktorum yatış verdi tabi ilac ve serumlar da.2 gün yattik dinlendik kendimize geldik çok korkmustum hiç erken olur diye düşünmüyordum çok şükür atlattik haftasına kendimi tekrar yordum 10 dk ayakta durdum gene sancı başladı ve gene hastane. Şu anda 35 haftalik olduk güzelce dinlenin kendinizi yormayin uzanın. Birkaç haftadır annem,kayinvalidem, esim ilgileniyor evle. Ben full yatıştayım. Rahatsızlanmadan önce instagram da çoğul gebeliklerle ilgili bir sayfada 38 haftalik olup da temizlik yapanları okumuştum Salmayin kendinizi yapabilirsiniz diyorlardı demek ki herkesin bünyesi aynı degilmis. Böyle bir riski almaya değmez. Siz şimdi güzelce dinlenin yatın bişey yapmayın ve bolca su tüketin inşallah bişey olmaz

Canim serenity test yurt disina yollanan harmony prenatal test mi eger o ise amniyosenteze alterntif olrak gelistirlen ve sonucu kesine yakin belirleyen bi test.cevremde yaptiran oldu.ikili test yuksek risk cikti 150 araliginda sanirsam testle sonuc risk grubu disi cikti.bebegi suan gayet saglikli cok sukur

Ayy maşallah çok sevindim, merak etme 2500 ve üstünüde göreceksin inşAllah ben öyle hissediyorum nedense :)

Canim bende ikili test yaptirdim sadece utrasyon cektiler ikiz gebeliklerde kan testi yapilmazmis hangi cocuga ait oldugu belli olmadigi icin sadece ense kalinligina fln baktilar ins kotu birsey cikmaz icini ferah tut

Hayirli olsun canim gozun aydin darisi bizim basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…