2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hemen hemen aynıyız bende 27+3 üm.ağırlıkları 938 civarı boyları 33cm civarı çıktı.senin boyları nasıl?
Seninkilerin gelişimleri de güzelmiş canım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş.Benim bebişlerin biri 27+6 diğeri 27+3 haftalık. Benim hesabıma göre 26 ıncı haftanın içindeyiz fakat Dr bebişlerimin 1 hafta önden gittiğini söyledi boylarını söylemedi bende sormayı akıl edemedim ultroson çıktılarında biri 23.01 cm diğeri 24.39 cm yazıyor sanırım bu rakamlar baş ile popo arasındaki uzunluk.

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş canım tebrikler.emmeleri harika olmuş maşallah darısı başımıza.

Geçmiş olsun canım. Dururlar inş içini rahat tut stres yapma istirahat et inş. 36 - 37 haftaları görürsün.

Korkma canım bisey olmaz inşallah benim 90lara kadar çıktı nst deki kasilmalarin aynisini hala yaşıyorum progestani fitil olarak 400mg aliyorum bide sürekli uzaniyorum başka bisey yok

Korkma canım bisey olmaz inşallah benim 90lara kadar çıktı nst deki kasilmalarin aynisini hala yaşıyorum progestani fitil olarak 400mg aliyorum bide sürekli uzaniyorum başka bisey yok
Sanırım ikizlerde bu haftalarda bu sancılar normal ozaman.. yalnız ben uzanınca hiç rahat değilim genelde yarı oturur şekildeyim

Mşlh cnm 35 olsam daha ne isterim .. benim başından beri hep sorunlu bi hamilelikti bu 2 aydır bi sorun yoktu şaşırmıştım hatta herşeyin yolunda gitmesine
Zaten zaman zor geçiyordu şimdi hiç geçmez

Ayy maşallah çok sevindim, merak etme 2500 ve üstünüde göreceksin inşAllah ben öyle hissediyorum nedense :)
İnş cnm inş hislerin çıkar rabbim kimseyi darda bırakmasın
Geçmiş olsun canım. Dururlar inş içini rahat tut stres yapma istirahat et inş. 36 - 37 haftaları görürsün.
İnş cnm 36 bana uzaktı şimdi dahada uzak geliyor rabbim inş hayırlı zamanda nasip eder

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı sırayla biz bekleyenlerin başına.

Siz bol bol istirahat edin görürsünüz inşallah 35 35 :) Allah çektiğiniz sıkıntıların mükafatını verir inşallah. Maalesef zaman bana da geçmiyor

Siz bol bol istirahat edin görürsünüz inşallah 35 35 :) Allah çektiğiniz sıkıntıların mükafatını verir inşallah. Maalesef zaman bana da geçmiyor
Amin inş cnm Bnm annelik zor iş ağrılar sızılar önemli deil ama bu pskolojik ruhen üzüntüler daha yıpratıcı .. inş sağ saglim alırız hepimiz kucaklarımıza

Kızlar ciğer geliştirici igne olalı 2 gün oldu 2 gündür yürürken karnımda sertlik hissediyorum. Kalp atışlarım hızlanıyor yürürken. Dr mu aradım öğleden sonra hastaneye gidicem makinaya sokalım ağrı var mı bakalım Dedi korkuyorum inş kötü birşey yoktur. Sanırım iğnelerden sonra istirahat gerekiyor ben bunu yapmadım işten pz tesiye kadar izin alsaydım keşke.

Cnm kasılmalar bende okdr uzun zamandır varki hatırlamıyorum bile kaçıncı haftada başladığını
Bende işe gittim ciğer iğnesinden sonda sadece doktor 3-4 gün hareketleri azalırsa korma demişti benim tam 1 hafta neredeyse hiç oynamadı ..bi git kontrol ol nolur nolmaz için rahat etsin

Benim celeston dan önce kasılma sadece akşamüstleri iş çıkışı oluyordu eve varınca 1 saat yattım mı geçiyordu. Ama 2 gündür yürürken karnım sert acıyor gibi. Bebişlerin hareketlerini hissediyorum celestondan sonra. Yarın tatil içim rahat etmedi Dr ü aradım inş kötü birşey yoktur Rabbim yavrularımızı korusun vakti gelince zamanlı doğumla alalım kocağımıza inş. Canım

Kızlar bende bugun işe gelirken çok kotu oldum bacağımın bitdigi yer kalçayla rahımın birleşik yerine bi ağrı girdi yuruyamadan yolda biraz oturdum sonra gelene kadar belim ağrıdı zor geldım işe daha once hiç boyle olmamişdi,dun biraz çarşıya çıkmışdım ondanmı bilmiyorum bide 3,4 gundur midem bulanıyor bide midem yanıyor çok korktum acaba kasılmamı sancımı diye sonra geçdi çok şukur

Netde araştırdım 24 haftadan sonra yalancı sancılar gorulur arada diyor sizdede oldumu boyle bıgun tam 25+1 gunluk oldu bebişlerim

Benimde oraya agrı giriyor arada doktor magnezyum hafifletir Dedi normal Dedi bana hiç bi agrı normal gelmiyor artık

Bugün ilk kez nst toko ya girdim 15-20 dk bekledim. Bu arada cihaza baktım durdum 18-19-20-21 yazdı üzerinde ve daha sonra çıktıya dr um baktı sancımın yüksek olmadığını söyledi ve 10 gün rapor yazdı yatak istirahatı verdi. Sen 2 can taşıyorsun yatacaksın dedi Tansiyonum da 10 a 6 çıktı normalmiş. Eve geldiğimden beri istirahat ediyorum sertlik azalır geçer gibi oldu. İnş tamamen gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…