- 23 Nisan 2016
- 305
- 293
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.481
Seninkilerin gelişimleri de güzelmiş canım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş.Benim bebişlerin biri 27+6 diğeri 27+3 haftalık. Benim hesabıma göre 26 ıncı haftanın içindeyiz fakat Dr bebişlerimin 1 hafta önden gittiğini söylediHemen hemen aynıyız bende 27+3 üm.ağırlıkları 938 civarı boyları 33cm civarı çıktı.senin boyları nasıl?
Maşallah canım sağlıkla mutlulukla kucağına al inş kuzucuklarını.Canim bende 34te yaptirdim rahim duvarinda incelme ve rahim boyunda kisalma vardi hatta coktan alincakti bebekler ama dayandilar şükür erken olursa riskli çünkü cigerleri cok küçüktü
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş canım tebrikler.emmeleri harika olmuş maşallah darısı başımıza.Selam kızlar. Sabah epidural sezeryan ile 36+6 da doğum yaptım. Bebeklerden biri 2500 digeri 3000gr. Çıktığı an sesini duymak ve gormek muhtesem. Direk orda da emebiliyorlar mi diye denediler ve ilk ağız sütünü aldılarodaya çıktığımız gibi de emzirmeye çalıştım. Ameliyat yeri çok feci agriyor ve henüz yatagin icinde minicik hareketler bile ağrı kesiciye rağmen çok can yakıyor. Ama çok şükür bebeklerim iyi onlar için her acıya değer
Geçmiş olsun canım. Dururlar inş içini rahat tut stres yapma istirahat et inş. 36 - 37 haftaları görürsün.Kızlar tam 32 haftalık oldum bugun nst ye girdim sancı çıktı 50 ile 75 arası doktor agrın artarsa gel Dedi ilaç falan vermedi yada yatış yapmadı bu iyi bşydir Demi
Sadece karnım sertleşince gerginlik gibi bi agrım oluyor okdr34 kdr dururlar umarım
Korkma canım bisey olmaz inşallah benim 90lara kadar çıktı nst deki kasilmalarin aynisini hala yaşıyorum progestani fitil olarak 400mg aliyorum bide sürekli uzaniyorum başka bisey yokKızlar tam 32 haftalık oldum bugun nst ye girdim sancı çıktı 50 ile 75 arası doktor agrın artarsa gel Dedi ilaç falan vermedi yada yatış yapmadı bu iyi bşydir Demi
Sadece karnım sertleşince gerginlik gibi bi agrım oluyor okdr34 kdr dururlar umarım
Maşallah sizin de haftanız çok guzel neden hala progestan kullaniyorsunuzKorkma canım bisey olmaz inşallah benim 90lara kadar çıktı nst deki kasilmalarin aynisini hala yaşıyorum progestani fitil olarak 400mg aliyorum bide sürekli uzaniyorum başka bisey yok
Hamileligin basindan beri kullaniyorum kac doktor değiştirdim hepsi de devam et dediMaşallah sizin de haftanız çok guzel neden hala progestan kullaniyorsunuz
Sanırım ikizlerde bu haftalarda bu sancılar normal ozaman.. yalnız ben uzanınca hiç rahat değilim genelde yarı oturur şekildeyimKorkma canım bisey olmaz inşallah benim 90lara kadar çıktı nst deki kasilmalarin aynisini hala yaşıyorum progestani fitil olarak 400mg aliyorum bide sürekli uzaniyorum başka bisey yok
Mşlh cnm 35 olsam daha ne isterim .. benim başından beri hep sorunlu bi hamilelikti bu 2 aydır bi sorun yoktu şaşırmıştım hatta herşeyin yolunda gitmesineBende 31+2 iken 50-60 larda sancim oldu doktorum yatış verdi tabi ilac ve serumlar da.2 gün yattik dinlendik kendimize geldik çok korkmustum hiç erken olur diye düşünmüyordum çok şükür atlattik haftasına kendimi tekrar yordum 10 dk ayakta durdum gene sancı başladı ve gene hastane. Şu anda 35 haftalik olduk güzelce dinlenin kendinizi yormayin uzanın. Birkaç haftadır annem,kayinvalidem, esim ilgileniyor evle. Ben full yatıştayım. Rahatsızlanmadan önce instagram da çoğul gebeliklerle ilgili bir sayfada 38 haftalik olup da temizlik yapanları okumuştum Salmayin kendinizi yapabilirsiniz diyorlardı demek ki herkesin bünyesi aynı degilmis. Böyle bir riski almaya değmez. Siz şimdi güzelce dinlenin yatın bişey yapmayın ve bolca su tüketin inşallah bişey olmaz
İnş cnm inş hislerin çıkar rabbim kimseyi darda bırakmasınAyy maşallah çok sevindim, merak etme 2500 ve üstünüde göreceksin inşAllah ben öyle hissediyorum nedense :)
İnş cnm 36 bana uzaktı şimdi dahada uzak geliyor rabbim inş hayırlı zamanda nasip ederGeçmiş olsun canım. Dururlar inş içini rahat tut stres yapma istirahat et inş. 36 - 37 haftaları görürsün.
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı sırayla biz bekleyenlerin başına.Selam kızlar. Sabah epidural sezeryan ile 36+6 da doğum yaptım. Bebeklerden biri 2500 digeri 3000gr. Çıktığı an sesini duymak ve gormek muhtesem. Direk orda da emebiliyorlar mi diye denediler ve ilk ağız sütünü aldılarodaya çıktığımız gibi de emzirmeye çalıştım. Ameliyat yeri çok feci agriyor ve henüz yatagin icinde minicik hareketler bile ağrı kesiciye rağmen çok can yakıyor. Ama çok şükür bebeklerim iyi onlar için her acıya değer
Anlıyorum Allah size bağışlasın yavrularınızı saglikla insallahHamileligin basindan beri kullaniyorum kac doktor değiştirdim hepsi de devam et dedi
Sanırım ikizlerde bu haftalarda bu sancılar normal ozaman.. yalnız ben uzanınca hiç rahat değilim genelde yarı oturur şekildeyim
Mşlh cnm 35 olsam daha ne isterim .. benim başından beri hep sorunlu bi hamilelikti bu 2 aydır bi sorun yoktu şaşırmıştım hatta herşeyin yolunda gitmesine
Zaten zaman zor geçiyordu şimdi hiç geçmez
İnş cnm inş hislerin çıkar rabbim kimseyi darda bırakmasın
İnş cnm 36 bana uzaktı şimdi dahada uzak geliyor rabbim inş hayırlı zamanda nasip eder
Amin inş cnm Bnm annelik zor iş ağrılar sızılar önemli deil ama bu pskolojik ruhen üzüntüler daha yıpratıcı .. inş sağ saglim alırız hepimiz kucaklarımızaSiz bol bol istirahat edin görürsünüz inşallah 35 35 :) Allah çektiğiniz sıkıntıların mükafatını verir inşallah. Maalesef zaman bana da geçmiyor
Cnm kasılmalar bende okdr uzun zamandır varki hatırlamıyorum bile kaçıncı haftada başladığınıKızlar ciğer geliştirici igne olalı 2 gün oldu 2 gündür yürürken karnımda sertlik hissediyorum. Kalp atışlarım hızlanıyor yürürken. Dr mu aradım öğleden sonra hastaneye gidicem makinaya sokalım ağrı var mı bakalım Dedi korkuyorum inş kötü birşey yoktur. Sanırım iğnelerden sonra istirahat gerekiyor ben bunu yapmadım işten pz tesiye kadar izin alsaydım keşke.
Benim celeston dan önce kasılma sadece akşamüstleri iş çıkışı oluyordu eve varınca 1 saat yattım mı geçiyordu. Ama 2 gündür yürürken karnım sert acıyor gibi. Bebişlerin hareketlerini hissediyorum celestondan sonra. Yarın tatil içim rahat etmedi Dr ü aradım inş kötü birşey yoktur Rabbim yavrularımızı korusun vakti gelince zamanlı doğumla alalım kocağımıza inş. CanımCnm kasılmalar bende okdr uzun zamandır varki hatırlamıyorum bile kaçıncı haftada başladığını
Bende işe gittim ciğer iğnesinden sonda sadece doktor 3-4 gün hareketleri azalırsa korma demişti benim tam 1 hafta neredeyse hiç oynamadı ..bi git kontrol ol nolur nolmaz için rahat etsin
Benimde oraya agrı giriyor arada doktor magnezyum hafifletir Dedi normal DediKızlar bende bugun işe gelirken çok kotu oldum bacağımın bitdigi yer kalçayla rahımın birleşik yerine bi ağrı girdi yuruyamadan yolda biraz oturdum sonra gelene kadar belim ağrıdı zor geldım işe daha once hiç boyle olmamişdi,dun biraz çarşıya çıkmışdım ondanmı bilmiyorum bide 3,4 gundur midem bulanıyor bide midem yanıyor çok korktum acaba kasılmamı sancımı diye sonra geçdi çok şukur
Bende 21. Hsftada kasilmalar basladiNetde araştırdım 24 haftadan sonra yalancı sancılar gorulur arada diyor sizdede oldumu boyle bıgun tam 25+1 gunluk oldu bebişlerim
Bugün ilk kez nst toko ya girdim 15-20 dk bekledim. Bu arada cihaza baktım durdum 18-19-20-21 yazdı üzerinde ve daha sonra çıktıya dr um baktı sancımın yüksek olmadığını söyledi ve 10 gün rapor yazdı yatak istirahatı verdi. Sen 2 can taşıyorsun yatacaksın dedi Tansiyonum da 10 a 6 çıktı normalmiş. Eve geldiğimden beri istirahat ediyorum sertlik azalır geçer gibi oldu. İnş tamamen gider.Cnm kasılmalar bende okdr uzun zamandır varki hatırlamıyorum bile kaçıncı haftada başladığını
Bende işe gittim ciğer iğnesinden sonda sadece doktor 3-4 gün hareketleri azalırsa korma demişti benim tam 1 hafta neredeyse hiç oynamadı ..bi git kontrol ol nolur nolmaz için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?