- 23 Nisan 2016
- 305
- 293
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.501
Bugun 100lere cikti sancilar hemde 10dk arayla halq da devam ediyor haftasonu olunca yatis vermedi doktor acil durum olursa gitcem olmazsa pazartesi gel dedi galiba alacak bebisleriSanırım ikizlerde bu haftalarda bu sancılar normal ozaman.. yalnız ben uzanınca hiç rahat değilim genelde yarı oturur şekildeyim
Mşlh cnm 35 olsam daha ne isterim .. benim başından beri hep sorunlu bi hamilelikti bu 2 aydır bi sorun yoktu şaşırmıştım hatta herşeyin yolunda gitmesine
Zaten zaman zor geçiyordu şimdi hiç geçmez
İnş cnm inş hislerin çıkar rabbim kimseyi darda bırakmasın
İnş cnm 36 bana uzaktı şimdi dahada uzak geliyor rabbim inş hayırlı zamanda nasip eder
Allah yardımcın olsun canım inş pztesiyi bekler bebişlerin.Bugun 100lere cikti sancilar hemde 10dk arayla halq da devam ediyor haftasonu olunca yatis vermedi doktor acil durum olursa gitcem olmazsa pazartesi gel dedi galiba alacak bebisleri
Haftan cok guzel insallah saglikla alirsin kucagina cocuklariniBugun 100lere cikti sancilar hemde 10dk arayla halq da devam ediyor haftasonu olunca yatis vermedi doktor acil durum olursa gitcem olmazsa pazartesi gel dedi galiba alacak bebisleri
İnşallah beklerler rastgele biri girmesinden korkuyorum dogumaAllah yardımcın olsun canım inş pztesiyi bekler bebişlerin.
Amin canim inşallah Rabbim hepimize göstersin bu haftalari gecmeyiHaftan cok guzel insallah saglikla alirsin kucagina cocuklarini
Ben kullanıyorum magnorm ile birlikte. Kramp oluyordu o yüzden vermişti doktorDr a her gittiğimde magnezyum istiyorum çok ilaç zehir diyor 3 ay önce verdiği newcal d3 içmeye devam diyor. Dediğine göre newcal hem kalsiyum hemde kemik kas ağrılarına daha faydalı bir ilaçmış. Kızlar bu ilacı kullanan var mı içinizde?
Yalancı sancı görülebilir bende de oluyordu kasılmalar anlamamistim ilk başlarda. Ama bahsettiğiniz kramp a benziyor benim genelde baldirlara giriyordu doktor newcal ile magnorm verdi iyi geldi tabi doğal yoldan da kalsiyum almaya dikkat etmek lazım. Şimdi de tam dediginiz bölgede oluyor bende kısa süreli ama müthiş bir acıKızlar bende bugun işe gelirken çok kotu oldum bacağımın bitdigi yer kalçayla rahımın birleşik yerine bi ağrı girdi yuruyamadan yolda biraz oturdum sonra gelene kadar belim ağrıdı zor geldım işe daha once hiç boyle olmamişdi,dun biraz çarşıya çıkmışdım ondanmı bilmiyorum bide 3,4 gundur midem bulanıyor bide midem yanıyor çok korktum acaba kasılmamı sancımı diye sonra geçdi çok şukur
Sorun var mi da aliyo canim biz daha sezaryen demedik pazartesi duruma göre alcakHayırlı geceler kızlarr bugün kontrolumuz vardi tarihimizi netlestirdik 27si persembe 09da almış olicam insallah hayırlısiyla yavrularımı yaklaştıkca gercekten farkina varmak cok heycanli degisik bi duygu bide dogdugunda nasil olucak kim bilir dua edin inşallah sıkıntısız bi şekilde sağlıkla alabiliyim kucagima
Sen hisediyormusun sancıları nasıl ağrıların oluyorBugun 100lere cikti sancilar hemde 10dk arayla halq da devam ediyor haftasonu olunca yatis vermedi doktor acil durum olursa gitcem olmazsa pazartesi gel dedi galiba alacak bebisleri
Ben uzanınca hiç rahat olamıyorum daha çok kasılmam oluyor sankiBugün ilk kez nst toko ya girdim 15-20 dk bekledim. Bu arada cihaza baktım durdum 18-19-20-21 yazdı üzerinde ve daha sonra çıktıya dr um baktı sancımın yüksek olmadığını söyledi ve 10 gün rapor yazdı yatak istirahatı verdi. Sen 2 can taşıyorsun yatacaksın dedi Tansiyonum da 10 a 6 çıktı normalmiş. Eve geldiğimden beri istirahat ediyorum sertlik azalır geçer gibi oldu. İnş tamamen gider.
Tabi hissediyorum canim karnim geriliyor kasiktan bu agri giriyo adetten biraz şiddetli o agri tüm karnimi sariyo bebekler de biri saga biri sola toplaniyor 1/2 dakika kadar sürüp geçiyorSen hisediyormusun sancıları nasıl ağrıların oluyor
Ayrıca haftan çok güzel cnm Doğum kurtul zor iş bu sıcaklarda ikiz hamile olmak
Saglikla kucagina alirsin ins canim allah yardimcin olsun genel anestezimi yatircaksinHayırlı geceler kızlarr bugün kontrolumuz vardi tarihimizi netlestirdik 27si persembe 09da almış olicam insallah hayırlısiyla yavrularımı yaklaştıkca gercekten farkina varmak cok heycanli degisik bi duygu bide dogdugunda nasil olucak kim bilir dua edin inşallah sıkıntısız bi şekilde sağlıkla alabiliyim kucagima
37hafta ikizlerin miladı daha senide zorlamaya gerek yok diyo suan icin bi problem yok aslinda yakin donemde protein cikti ama sonra dustu tansiyonumda çok hafif yüksek belki onlarida göz önunde bulunduruyo olabilirSorun var mi da aliyo canim biz daha sezaryen demedik pazartesi duruma göre alcak
Teşekkür ederim genel anestezi istemedim hemen görebilmek icin :)Saglikla kucagina alirsin ins canim allah yardimcin olsun genel anestezimi yatircaksin
Evet her gittiğim doktor 37 hafta son diyo bana da ama yine de net tarih yok sadece nst ye göre de alır mı bilmiyorum belki de normal dogum yaptirir beni37hafta ikizlerin miladı daha senide zorlamaya gerek yok diyo suan icin bi problem yok aslinda yakin donemde protein cikti ama sonra dustu tansiyonumda çok hafif yüksek belki onlarida göz önunde bulunduruyo olabilir
Canım benim gittiğim laboratuvarda da sordular ikiz mi diye ikiz gebelikler üzerinde de serenity testi yapılabiliyormuş.Hamileliğin devam ediyor mu ?Canim bende ikili test yaptirdim sadece utrasyon cektiler ikiz gebeliklerde kan testi yapilmazmis hangi cocuga ait oldugu belli olmadigi icin sadece ense kalinligina fln baktilar ins kotu birsey cikmaz icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?