2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Dr a her gittiğimde magnezyum istiyorum çok ilaç zehir diyor 3 ay önce verdiği newcal d3 içmeye devam diyor. Dediğine göre newcal hem kalsiyum hemde kemik kas ağrılarına daha faydalı bir ilaçmış. Kızlar bu ilacı kullanan var mı içinizde?

Bugun 100lere cikti sancilar hemde 10dk arayla halq da devam ediyor haftasonu olunca yatis vermedi doktor acil durum olursa gitcem olmazsa pazartesi gel dedi galiba alacak bebisleri

Bence hepimiz bol bol istirahat etmeliyiz ikiz hamilelik tek hamileliğe benzemiyor erken doğum tehlikesinden dolayi bolca yatmamiz lazım ev isi di
Ben kullanıyorum magnorm ile birlikte. Kramp oluyordu o yüzden vermişti doktor

Yalancı sancı görülebilir bende de oluyordu kasılmalar anlamamistim ilk başlarda. Ama bahsettiğiniz kramp a benziyor benim genelde baldirlara giriyordu doktor newcal ile magnorm verdi iyi geldi tabi doğal yoldan da kalsiyum almaya dikkat etmek lazım. Şimdi de tam dediginiz bölgede oluyor bende kısa süreli ama müthiş bir acı

Hayırlı geceler kızlarr bugün kontrolumuz vardi tarihimizi netlestirdik 27si persembe 09da almış olicam insallah hayırlısiyla yavrularımı yaklaştıkca gercekten farkina varmak cok heycanli degisik bi duygu bide dogdugunda nasil olucak kim bilir dua edin inşallah sıkıntısız bi şekilde sağlıkla alabiliyim kucagima

Bende de özellikle sağ tarafımda oluyor bazen aksayarak yürümeme neden oluyor ama kısa sürede geçiyor. Kasılma olayını ayırt edemiyorum ben karnım arada sertleşiyor ama sanki gaz sıkışması olduğunda falan gibi geliyor bana. Yani gaz çıkarma ihtiyacı hissedince sertleşiyor sonra hemen düzeliyor gibi. Bilemedim

Sorun var mi da aliyo canim biz daha sezaryen demedik pazartesi duruma göre alcak

Bugun 100lere cikti sancilar hemde 10dk arayla halq da devam ediyor haftasonu olunca yatis vermedi doktor acil durum olursa gitcem olmazsa pazartesi gel dedi galiba alacak bebisleri
Sen hisediyormusun sancıları nasıl ağrıların oluyor
Ayrıca haftan çok güzel cnm Doğum kurtul zor iş bu sıcaklarda ikiz hamile olmak

Ben uzanınca hiç rahat olamıyorum daha çok kasılmam oluyor sanki günah olmasın çok yoruldum ve sıkıldım bu hamilelikten inş 2-3 hafta daha beklerler ... evde bide kızım var 4 yaşında çokta dinlenemiyorım

Sen hisediyormusun sancıları nasıl ağrıların oluyor
Ayrıca haftan çok güzel cnm Doğum kurtul zor iş bu sıcaklarda ikiz hamile olmak
Tabi hissediyorum canim karnim geriliyor kasiktan bu agri giriyo adetten biraz şiddetli o agri tüm karnimi sariyo bebekler de biri saga biri sola toplaniyor 1/2 dakika kadar sürüp geçiyor

Saglikla kucagina alirsin ins canim allah yardimcin olsun genel anestezimi yatircaksin

Sorun var mi da aliyo canim biz daha sezaryen demedik pazartesi duruma göre alcak
37hafta ikizlerin miladı daha senide zorlamaya gerek yok diyo suan icin bi problem yok aslinda yakin donemde protein cikti ama sonra dustu tansiyonumda çok hafif yüksek belki onlarida göz önunde bulunduruyo olabilir

37hafta ikizlerin miladı daha senide zorlamaya gerek yok diyo suan icin bi problem yok aslinda yakin donemde protein cikti ama sonra dustu tansiyonumda çok hafif yüksek belki onlarida göz önunde bulunduruyo olabilir
Evet her gittiğim doktor 37 hafta son diyo bana da ama yine de net tarih yok sadece nst ye göre de alır mı bilmiyorum belki de normal dogum yaptirir beni

Canim bende ikili test yaptirdim sadece utrasyon cektiler ikiz gebeliklerde kan testi yapilmazmis hangi cocuga ait oldugu belli olmadigi icin sadece ense kalinligina fln baktilar ins kotu birsey cikmaz icini ferah tut
Canım benim gittiğim laboratuvarda da sordular ikiz mi diye ikiz gebelikler üzerinde de serenity testi yapılabiliyormuş.Hamileliğin devam ediyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…