- 20 Temmuz 2017
- 23
- 2
- 6
- 38
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.521
Evet harmony gibi genetik bir test ama biraz araştırma yaptım ve serenitynin daha gelişmiş bir teknoloji ile çalıştığını ve hata payı olmadığını okudum. Şüphe var yada yok değil kesin bir sonuç veriyormuş.Canim serenity test yurt disina yollanan harmony prenatal test mi eger o ise amniyosenteze alterntif olrak gelistirlen ve sonucu kesine yakin belirleyen bi test.cevremde yaptiran oldu.ikili test yuksek risk cikti 150 araliginda sanirsam testle sonuc risk grubu disi cikti.bebegi suan gayet saglikli cok sukur
Nst de sansim cikmiyo cok hafif var aslinda doktorum normal dogumcu bebeklerin konumuda ikisi bas asagi ama 1cinyi alinca ikincisinin ters donme ihtimali varmis busefer hem.normal dogumu hem sezeryani yasiycam onuda istemiyorumEvet her gittiğim doktor 37 hafta son diyo bana da ama yine de net tarih yok sadece nst ye göre de alır mı bilmiyorum belki de normal dogum yaptirir beni
Hayırlı olsun şimdiden Allah acısız kolay doğum versin inşallah sağlıkla kavusursunuz. Bence de ikiz hamileliklerde normal doğum riskini almak mantıksız. Anneler doğum sırasında 1.yi dogurduktan sonra yorgun dusebiliyorlarmis ve bu durumda diğeri içeride oksijensiz kalabiliyormus bu yüzden hemen sezaryen yapiyorlarmis. En azından bizim hemsiremiz böyle söyledi. Madem kestiricez niye baştan normal doğum sıkıntısı cekelim.Nst de sansim cikmiyo cok hafif var aslinda doktorum normal dogumcu bebeklerin konumuda ikisi bas asagi ama 1cinyi alinca ikincisinin ters donme ihtimali varmis busefer hem.normal dogumu hem sezeryani yasiycam onuda istemiyorum
Allah yardımcın olsun benim de salı kontrolüm var galiba çarşamba alacak doktor çok bunaldim artik inşallah sağ salim yavrularimizi kucağımıza alirizBugun 100lere cikti sancilar hemde 10dk arayla halq da devam ediyor haftasonu olunca yatis vermedi doktor acil durum olursa gitcem olmazsa pazartesi gel dedi galiba alacak bebisleri
Benim doktorum da 38 e kadar durursa almam dedi ki zaten 38.haftaya girdik vok sükur inşallah salı herşey netleşecek bu arada grip oldum dün kırmızı lekelenmem oldu ama arkasında şu felan gelmedi herkes gelir diyor ama beklemedeyiz inşallah en hayırlı zamanda gelirlerBenim doktorum 38 e kadar yolu var diyor hayırlısı olsun. Cennet annelerin ayakları altındadır lafını çok çok iyi anladım artık. Ne kadar canımız cigerimiz de olsa taşıması zor hele bu çatı ağrısı... Rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükafatını versin inşallah. Evlatlarimiza hayirlisiyla sağlıkla kavuşalım inşallah. Herkes sonrası daha zor diyor şahsen ben öyle düşünmüyorum zordur belki ama Allah dağına göre kar verirmis eğer bunu bize nasip ettiyse demek ki Allahin izniyle altından kalkacagimiz icin vermiştir. Hamdolsun...
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunBenim doktorum da 38 e kadar durursa almam dedi ki zaten 38.haftaya girdik vok sükur inşallah salı herşey netleşecek bu arada grip oldum dün kırmızı lekelenmem oldu ama arkasında şu felan gelmedi herkes gelir diyor ama beklemedeyiz inşallah en hayırlı zamanda gelirler
Aynen benim doktorum da sürekli aynı şeyi söylüyor sağlıkla gelsinler onemli olan onlarBu arada kızlar bebekler durabildikleri kadar durması gerçekten iyiymiş ama bizler çok zorlanıyoruz o başka bi boyut inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Yaaa demek öyle bi agrı oluyor bende kasılma olunca sadece gerginlikten dolayı rahatsız oluyorum adet agrısı gibi bi agrı deil .. doktor agrın artarsa gel Dedi demek seninki gibi bi ağrıdan bahşediyorTabi hissediyorum canim karnim geriliyor kasiktan bu agri giriyo adetten biraz şiddetli o agri tüm karnimi sariyo bebekler de biri saga biri sola toplaniyor 1/2 dakika kadar sürüp geçiyor
Mşlh ya hiç 38. Haftayı düşünmedim bile :) 35-36 ya gelsem bayram ederim derdim :)Benim doktorum da 38 e kadar durursa almam dedi ki zaten 38.haftaya girdik vok sükur inşallah salı herşey netleşecek bu arada grip oldum dün kırmızı lekelenmem oldu ama arkasında şu felan gelmedi herkes gelir diyor ama beklemedeyiz inşallah en hayırlı zamanda gelirler
Haklisin valla bu benim ikinci hamileligim diyorumki ben onda hamile fln degilmisim o kadar rahattiki simdi cok zor bel agrisi. Kasilmalar cok oluyor zamanda gecmek bilmiyor rabbim hepimize sabir saglik versin saglikla kucagimiza aliriz insallahBu arada kızlar bebekler durabildikleri kadar durması gerçekten iyiymiş ama bizler çok zorlanıyoruz o başka bi boyut inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Benimde bu ikinci gebeliğimHaklisin valla bu benim ikinci hamileligim diyorumki ben onda hamile fln degilmisim o kadar rahattiki simdi cok zor bel agrisi. Kasilmalar cok oluyor zamanda gecmek bilmiyor rabbim hepimize sabir saglik versin saglikla kucagimiza aliriz insallah
bende vurundum ama kan sulandırıcı igne kullanmıyorum .. doktorun vermişse biliyordur bence bi yan etkisi olmazPazartesi ve salı ikişer doz ciğer geliştirici vurulacak.hergün kan sulandırıcı kullanıyorum.benim gibi kan sulandırıcı kullanırken bu iğneyi yaptıran var mı acaba?
Bende hiç hayal edemiyordum nitekim 30 dan beri seviks kisaligi vardı sürekli eve dinlendim ama çok şükür doktora kalsa cumaya alayım dedi artık dayanamıyorum deyince çarşamba dedi yoksa cuma 38 bitmiş olacaktıMşlh ya hiç 38. Haftayı düşünmedim bile :) 35-36 ya gelsem bayram ederim derdim :)
canım ben hergün clexane igne kullanıyorum ve salı akşamüstü ile Çarşamba sabahı 2 şer doz ciğer geliştirici igne oldumPazartesi ve salı ikişer doz ciğer geliştirici vurulacak.hergün kan sulandırıcı kullanıyorum.benim gibi kan sulandırıcı kullanırken bu iğneyi yaptıran var mı acaba?
Evde çocuk olunca dinlenmen zordur tabi. Allah gücünü sabrını versin inş canım birkaç hafta daha sık dişini az kaldı inş. Dinlenmek şartmış canım bunu çok iyi anladım bugün hep uzandım Allah'a şükürler olsun iyiyim.Ben uzanınca hiç rahat olamıyorum daha çok kasılmam oluyor sankigünah olmasın çok yoruldum ve sıkıldım bu hamilelikten inş 2-3 hafta daha beklerler ... evde bide kızım var 4 yaşında çokta dinlenemiyorım
Seninle ayni zamana denk gelecek herhalde dogumumuz ayni haftalardayiz. Allahtan oglum beni ugrastirmiyor dinlenmeye firsatim oluyor ona sukrediyorumBenimde bu ikinci gebeliğim
Kızımda nasıl rahatmışım normal hayatımdan bi farklı yokmuş şimdi can ağrımdan herşeyi unuttum kızımda onu görcem diye heycanlıydım bunlada şu agrılarım bitecek diye seviniyorum
Merhabalar servisk kısalığımız ne kadardı ?ve dinlenme derken hiçbir şey yapmadan sadece yattınız mıBende hiç hayal edemiyordum nitekim 30 dan beri seviks kisaligi vardı sürekli eve dinlendim ama çok şükür doktora kalsa cumaya alayım dedi artık dayanamıyorum deyince çarşamba dedi yoksa cuma 38 bitmiş olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?