- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.541
Benim de ikisi bas asagi duruyorlar valla bilmiyorum canım nasil olacak ablam ikizleri normal dogurdu belki olur diyorum bende ama tabi hangisi mantikliysa o olsunNst de sansim cikmiyo cok hafif var aslinda doktorum normal dogumcu bebeklerin konumuda ikisi bas asagi ama 1cinyi alinca ikincisinin ters donme ihtimali varmis busefer hem.normal dogumu hem sezeryani yasiycam onuda istemiyorum
İnşallah canım hayırlısıAllah yardımcın olsun benim de salı kontrolüm var galiba çarşamba alacak doktor çok bunaldim artik inşallah sağ salim yavrularimizi kucağımıza aliriz
Ne güzel ya maşallah ben hep normal istiyodum ama ikiz olunca ısrar edemiyorum şimdi bi aksilik yaşamak istemiyorum doktorumda normal doğumcu olup bana sezeryan diyince diretmek istemedim bende ikisinide yaşama riskini alamadim yani aslında dedğin gbi Allah hayırli doğum nasip etsin sağlikla gelsinlerde nasil gelirlerse gelsinler artık :)Benim de ikisi bas asagi duruyorlar valla bilmiyorum canım nasil olacak ablam ikizleri normal dogurdu belki olur diyorum bende ama tabi hangisi mantikliysa o olsun
Genelde 2.5 cm ile 2cm arasında değişti evden dışarı çıkmadım sadece yemeğimi yaptım yedim kaldırdım onun dışında eve dair hicbisey yapmadimMerhabalar servisk kısalığımız ne kadardı ?ve dinlenme derken hiçbir şey yapmadan sadece yattınız mı
Evt cnm inş 36 ları görürüz çok yorulduk hepimizde inş şu son haftaları sorunsuz geçiririz sağlıkla alırız kucağımızaSeninle ayni zamana denk gelecek herhalde dogumumuz ayni haftalardayiz. Allahtan oglum beni ugrastirmiyor dinlenmeye firsatim oluyor ona sukrediyorum
Bende hem iğne hem asprin kullanınca endişe ettim.Teşekkür ederimcanım ben hergün clexane igne kullanıyorum ve salı akşamüstü ile Çarşamba sabahı 2 şer doz ciğer geliştirici igne oldum
Kızlar merhaba aranız da klomenle ikizi olan varmı benim adet duzensizliklerm var doktorum klomen vereck
Ne sorununuz vardı pekiMerhaba ben varım. İlk klomen+catlama ignesi denememde ikizlerime hamile kaldim.
Ne sorununuz vardı peki
Maşallah ne guzelPolikistik over ve tiroid rahatsizliklarim sebebiyle ancak 5ayda 1 adet olabiliyordum. Haliyle catlama zamanlarimi asla tutturamiyordum. Bir sure diane35 ile adetlerimi duzenlemeyi denedim ama ilaci biraktigim anda ayni duzensiz haline geri donuyordu. Biz de doktorumla mecburen klomen denemeye karar verdik. Cok sukur ilk denememizde de Allahim nasip etti.
Darisi basiniza insallahMaşallah ne guzel
Teşekkürler: )Darisi basiniza insallahklomen kullandiginiz surece doktorunuza danisarak inofolic sase de kullanmanizi oneririm. Tutunmayi kolaylastiriyormus.
Yok cnm kolay kolay serklaja bşy olmaz korkma :)Kiz bisey sormak istiyorum bilenler bilir zaten ikiz kiz bebek bekliyorum ama benim kizlarim cok ama cok hareketli serklajliyimda acaba dikislerime bi zarari olurmu bide uyku uyuyamiyorum sabaha kadar bir kez olsun durmuyollar cok hareketli olmalari erken dogumu tetiklermi
Ben 2tane sepet beşik aldim canim hem hafif hem 6ay kullanilir zaten 6aydan sonra yerlerinde durmaz yumurcaklar kiraci da oldugumuz icin oda düşünmedim ilerde bakcaz artıkKızlar selam yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Bu sorunu bu hafta halletmem gerekiyor. Şimdi olay şu ikizler içim kendi yatak odama önce 1 tane sığmamakta başladıklarında ise 2. Sini almak üzere park yatak alacağım ama aynı zamanda kuzuların odasını da yapacağım. Bu odada 4 kapılı bir dolapları olacak bir tane kanepe olacak. Asıl sorum şu ki büyüyen yatak almayacağım onun yerine her satıcının çocuklar 3-4 yaşına kadar kullanabilir dedikleri büyümeyen yataklardan almak istiyorum ama bu büyümeyen yataklarda hiç derin değil. Özellikle sallananlarının derinlikleri çok az. Korkulukları kademeli ama yine de bana yatma yeri ile korkulukları arasındaki mesafe çok az geldi. Sanki çocuk 1 yaşına geldiğinde korkuluklara tırmanıp atlayabilit diye düşünüyorum.
Bu yataklar ile ilgili deneyimi olan var mı?
Büyümeyen bu yataklardan mı alayım yoksa montessori şeklindeki yer yataklarından mı alayım.
Kafam çok karışık. Sizler nasıl yaptınız? Bir el atın şu konuya bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?