2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba ben ogluma oyun parki besik aldim iki kademeli kullanildigi icin cok rahat oldu sorun yasamadim hic hem rahat toplanip istedigin yere goturebiliyorsun. Etrafimda hep duyuyorum karyola besikten dusup duruyor diye yinede tabi sen bilirsin

Sanada selam :) ben yatak odama park yatak tercih ettim bi tane sigdigi kadar beraber yatiricam odalarinada ikeanin besiklerinden aldim ozellikle alttaki kademeden atlayabilicegni dusunmuyorum atlayabilicek zamana geldiginde de bi tarafin cubuklarini cikartmayi dusunuyorum.park yatagida yine oyun oynarlarken flanda kullaniirm hem sonradan

Ben kızıma sepet beşik ,park yatak ve bebek odası almıştım
Sepet beşik heveslendim diye almıştım 9 aya kdr yattı kızım
Sonra odasındaki yatakta yatsın Dedim ama aşagı kademesi yoktu sadece parmaklığı inip kalkıyordu oda bi işe yaramıyordu tutunup kalkınca düşme olasılığı çok yüksek hem odasında yalnız yatıramadım hemde düşer diye park yatak aldım en memnun kaldığım ve hakkıyla kullandığım park yatak oldu :) bebek odasındaki beşiği hiç yatıramadan büyük yatağa çevirdim .. sadece bebek odasındaki dolap şifonyer işimi görüyor yoksa mantıklı olan bebek 2-3 yaşına gelince çocuk odası almak ..
Onun için ikizlere hiç bşy almadım ablasının park yatağı var iki tane biri kaynanamdaydı biri bende onlarda yatarlar 2-3 sene sonra çocuk odası alcam

Selam kızlar nasilsiniz bugün 10 gün oldu doğum yapalı uykusuzluga hazır olun .. karninda 1 zor dışarda 2 zor ama çok yltatlilar
Oyle canim ne kadar uykusuz kalinsada onlarin yaninda olmak herseye bedel annelik en zor meslek rabbim hayirli saglikli evlat yetirmeyi nasip etsin sabir ve guc versin ben cok sabirsizlaniyorum sag salim kucagima alsam.. Beslenmeleri nasil canim senin ameliyat yerin nasil oldu

Selam kızlar nasilsiniz bugün 10 gün oldu doğum yapalı uykusuzluga hazır olun .. karninda 1 zor dışarda 2 zor ama çok yltatlilar
Ay valla imreniyorum doğuranlara zor olsada sonrası en azından bedenim iyi olur :)
Bşy sorcam doğurduktan sonra kuş gibi hafif oluyormusun ve göbeğin baya farkediyormu küçülüyor mu merak ediyorum :)

37+0 dogdular canım minik oluyorlar 40 haftalik bebeklere göre ama şükür benimkiler mama yiyor emme çok az göğüs ucum yok denecek kadar yok bide şişti sütten temelli kayboldu ememiyecekler galiba.yaramaz iyi biraz dar giyiyorum tutuyor daha iyi oluyor inşallah sende zamaninda alırsın kucağına canim

Emerler pes etme şakın demek sütün çok olcak öyle şişmiş.. göğüs ucu satılıyor eczanede onu dene yada elektrikli pompa daha hızlı çıkarır ucunu

Insallah canim Ben oglumu 40 haftalik dogum yaptim kilosu fln fazladi yeni dogan bebek gibi degildi bu seferki daha farkli olacak zaman zor geciyorum 1 ay degilde 7 ay var gibi sanki

Yarın kontrol var dua edin gün versin artık bunaldim bu doktorlar kafayı yemiş resmen tek bebek hamileliği gibi muamele ediyorlar millet 1 taneyi zor taşıyor biz iki taneyi ne yapalım biri de acısın bize bari hafif bi vücut ile uyumayı çok ozledim

Canim senin doktor iyi beklemis ozel hastaneyemi gidiyorsun

Merhaba arkadaslar migde yanmasi icin hangi ilaci kullaniyorsunuz gaviscon srup bana iyi gelmedi tadi daha kotu etti. Sizler ne kullaniyorsunuz

Merhaba ben ogluma oyun parki besik aldim iki kademeli kullanildigi icin cok rahat oldu sorun yasamadim hic hem rahat toplanip istedigin yere goturebiliyorsun. Etrafimda hep duyuyorum karyola besikten dusup duruyor diye yinede tabi sen bilirsin
Bende düşme riskinden dolayı kararsız kaldım açıkçası ama ilk olacakları için insan odası olsun diye heves ediyor. Sanırım derin olanlara bakacağım. Teşekkürler yazdığın için

Aynen bende bunu yapmak istiyorum. Aslında sallanan beşik almak istiyorum ancak onların sadece korkulukları inip çıkıyor ve derin olmuyor. Onun için altlama riskini önlemek için sallanmayan kademeli beşiklerden almak zorunda kalacağım. İnşallah sallanmak isteyen çocuklar olmazlar. Teşekkürler cevabın için

İnsan ilk olunca odası olsun diye heves ediyor işte :) yatak odama park yatak odalarına da derin beşiklerden alıcam sanırım. Teşekkürler cevabın için :)

Merhaba arkadaslar migde yanmasi icin hangi ilaci kullaniyorsunuz gaviscon srup bana iyi gelmedi tadi daha kotu etti. Sizler ne kullaniyorsunuz
Bana hiçbirşey iyi gelmedi ama yinede kullanıyorum :) Normal gavisconun tadı beni de kötü yaptı onun için doktorum bide gaviscon double action ı dene dedi. Uzun zamandır double action ı kullanıyorum onun tadı beni kötü yapmadı. Sende dene istersen

Merhaba gaviscon da kullandim oda iyi geliyordu ictigimde aslinda ama midemi bulandiriyodu smdi yandiginda rennie duo içiyorum hem.etkili hemde tat olarak ona nazaran daha icilebilir bi deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…