- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.581
Pantpas alıyorum çok şükür sıkıntılarım geçtiMerhaba arkadaslar migde yanmasi icin hangi ilaci kullaniyorsunuz gaviscon srup bana iyi gelmedi tadi daha kotu etti. Sizler ne kullaniyorsunuz
Evet özel normalde özelde bu kadar beklemiyorlardi ama beni de sasirttilarCanim senin doktor iyi beklemis ozel hastaneyemi gidiyorsun
Hadi inşallah sağ sağlim al kucagina inşallah şimdiden geçmiş olsun bizi habersiz koymaArkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Hayırlısıyla kucağına bebişlerini ,Çok iyi bir haftadasın ,herşey çok güzel olacak sizin içinArkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Hayırlı doğumlar olsun cnm mşlh haftan çok güzel darısı bizlere inş :)Arkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Allah yardimcin olsun canim saglikla alirsin insallah kucagina bebislerini darisi hepimizin basinaArkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Sağlikla sihatle gelsinler insallah Allah anali babali büyütsün hayirli olsun canim sende rahatla artik hem :)Arkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Hadi gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Arkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Arkadaşlar bir şey soracağım, bugün her tuvalete gittiğimde sanki rahmimde böyle bir genişleme var ,ayağa kalktığımda 10 dakika sonra falan normal haline geliyor acaba erken doğum habercisi falan olabilir mi dün böyle bir şey yoktu
Hayırlısı olsun, 4 haftan aldı demekki sağlıkla su gibi geçsin inşallah..Arkadaslar ben bugun kontrole gittim. Sagdaki bebegin suyu biraz fazla dedi haftalarina gore gelisimleri kilolari normal 2 hafta sonra gun vericez dediler 37 haftadaa alicaz dediler
Daha suyu artmaz cnm 33-34 den sonra suyu sabit kalıyor .. 37 ye kdr bekleseler süper :)Arkadaslar ben bugun kontrole gittim. Sagdaki bebegin suyu biraz fazla dedi haftalarina gore gelisimleri kilolari normal 2 hafta sonra gun vericez dediler 37 haftadaa alicaz dediler
Rabim hayirli dogumlar nasip etsin sag salim alirsin insaAllah yavrularini...Arkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Allah analı babalı büyütsün,maşallah size,Mrb kızlar dün dogum yaptim hâlâ hastanedeyiz
Mrb kızlar dün dogum yaptim hâlâ hastanedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?