- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.601
Tam anlayamadım ama bende tüm ağrılar var sanırım:)Biri bana cevap yazsın bu gece uyku tutmaz beni 30. Haftada rahime baskı wc ye gidince rahim genişliyorda sonradan toparlanıyor hissi normal mi
Hahaha:)))) ayıp olur diye ben açık açık yazamadım sanırımTam anlayamadım ama bende tüm ağrılar var sanırım:)
Kızlar kasık agrım ve Çatı agrım çok var normalmi sizlerdede bu haftalarda oluyormuydu
Gozun aydin canim hayirli olsun kilolari nasil??Mrb kızlar dün dogum yaptim hâlâ hastanedeyiz
Ay masaAllah cnmmmmmm yeni gordum sen ve bebekler nasilsinizzzzzz?Mrb kızlar dün dogum yaptim hâlâ hastanedeyiz
Cvp yazdığın içimin teşekkür ederim cnm aynen öyle otururken ayaga kalkmak işkence merdiven çıkamıyorum diz kapaklarım aşırı agrıyor kendimi aciz hisediyorum .. kasılmalar var aöa düzenli deil .. kaşık agrım arada karnımda agrıyor adet agrısı gibi geçiyor .magnezyumu günde 2 kez alıyorum heralde 3-4 ay oldu iki kez almaya başlayalı .. bakalım perşembe nst ye gircem nasıl çıkcak merak ediyorumHaftamız aynı galiba. Çatı Ve kasık ağrısı çok oluyor yürüyemiyorum bile bazen öyle oluyor ki babaannem gibi emekleyerek gidiyorum ihtiyaçlarıma.
Önemli olan kasılmaların düzenli gelip gelmediği. Düzenli aralıklarla hissedilir kasılma hissettiğinde dinlenerek geçmediğinde doktoruna git ve nst iste. Sancıların sıklığı ve seviyesinden doğumun yaklaşıp yaklaşmadığını değerlendirir durumuna göre magnezyumu artırabilir veya geciktirici ilaç başlar. Magnezyum da rahim kasılmalarını önlüyor öncelikle onu deneyecektir.
Gözünaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyüt inş yavrularınıMrb kızlar dün dogum yaptim hâlâ hastanedeyiz
Allah yardımcın olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.Arkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Maşallah geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsun inşallahMrb kızlar dün dogum yaptim hâlâ hastanedeyiz
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinMrb kızlar dün dogum yaptim hâlâ hastanedeyiz
Evet kuş gibi hafiflediğin doğrudur ben 10 günde bütün hamilelik kilomu verdim veee emzirme döneminde ilk üç ayda 7 kiloyu bir güzel aldım :)) haberin olsunAy valla imreniyorum doğuranlara zor olsada sonrası en azından bedenim iyi olur :)
Bşy sorcam doğurduktan sonra kuş gibi hafif oluyormusun ve göbeğin baya farkediyormu küçülüyor mu merak ediyorum :)
Gözün aydın canım. Süt geliyor zamanla merak etme hep emzirmeye çalış ilk geleni. Mama takviyesi de yap ama biberonun anne memesi ucundan olsun. Benim de diğeri bir hafta sonra gelmişti, kavuşursun sen de yakında.Hepiniz sağolun kizlarrr...
Doğum çok kolay oldu 15dk da cikmisim ilk gün biraz zorluyo ama benim bebeklerin birini vermediler süt de inmeyince kayinvalidem bakti bu yüzden dinlenme imkani oldu kizim solunum sıkıntısı çekiyormus kuvozde simdi bi sıkıntı o ve sütüm yok simdilik inşallah Rabbim yardimcim olur
Gözün aydın canım bol sütlerin olsun inşallah.Arkadaşlar sıra bana geldi yarın 8 de doğumum var inşallah sağ salim yavrularimi kucağımıza aliriz
Sag saglim almissin kucagina canim rabbim saglik versin simdi herzamnkinden guclu ve sabirli olman gerekiyor sen sikma canini gelir sutun gelmesede emzir yinede aranizdaki sevgi bagi her sorunu cozecektir mutlaka tam anestezimi yaptirdinHepiniz sağolun kizlarrr...
Doğum çok kolay oldu 15dk da cikmisim ilk gün biraz zorluyo ama benim bebeklerin birini vermediler süt de inmeyince kayinvalidem bakti bu yüzden dinlenme imkani oldu kizim solunum sıkıntısı çekiyormus kuvozde simdi bi sıkıntı o ve sütüm yok simdilik inşallah Rabbim yardimcim olur
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün insallah bol bol emzirmeye bak bebegini emdikçe gelir sütünHepiniz sağolun kizlarrr...
o emzirme dönemi alınıyor bide etraftan ye ye sütün olsun dedikçe sende yiyorsun :) ben kızımdan sonra emzirme dönemi öyle bunharca yemem daha:)Evet kuş gibi hafiflediğin doğrudur ben 10 günde bütün hamilelik kilomu verdim veee emzirme döneminde ilk üç ayda 7 kiloyu bir güzel aldım :)) haberin olsun
Amin cnm insaAllah Allahim bir an once kizinada kavustursun insaAllah bol bol emzir cnmHepiniz sağolun kizlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?