- 23 Aralık 2014
- 782
- 716
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.261
Canım bunlar prematüre giysiler mi? Bana prematüre bebekler için özel takımlardan almamı söylediler yeni doğan takimlari bile cok büyük geliyormuşGunaydin cnm hemen yukluyorum:)
Canım rahim ağzı uzunluğu 40 mm olmaz yanlışın olmasın. Benimkine baktı 4 cm dedi. Ama gebelik ilerledikçe azaliyormus bu sayı. 2 cm in altına düşerse erken doğum riski oluyor dr.anlattı banaKizlar 20 haftalk oldk bizde kask agrisi bacaklarma vuruyr cok korkuytm bise olcak diye en son bi hafta once gitmostm kontrle 40 mm di rahim agzi nerdeyse her hafta kontrle gidyrum bugunlerde asiri akintm oluyor sari renkte anlamadm bu ne enfeksiyonmu yoksa rahmle alaklimi bu aksamda avuc ici kadar islandm su gibiydi bu nedir acaba sizdede bole oldmu her hafta kontrldeym artk bende biktm kendmden bu streslerden dusunmekten kendmi yedim bitrdm..birde bebklermden birinin suyu az anlycagnz hic ii degilm kizlar bu akinti sizdede oldumu normlamidr yoksa yine hastane yolnu tutsammi
ayy cok soru sordum ama ikisini bir yerde mi yatıracaksın yoksa iki beşik mi aldın, bende fikir almak istiyorum karar veremedim cnmKizlar besigimizi aldik 159 liraya
45 liraÇok tatlı ne kadar aldın canim?
1 tane aldim ben canim. Ikisini bir yerde yatiricam baska besik koycak yerim yok zaten bunu nasil koycam diye dusunuyorum yaza kadar bir kac ay idare etse beni yeterayy cok soru sordum ama ikisini bir yerde mi yatıracaksın yoksa iki beşik mi aldın, bende fikir almak istiyorum karar veremedim cnm
Hyr cnm.normal. premature almadim ben daha. Alirmiyim bilmiyorum. Her bebek erken dogmuyo ki.Canım bunlar prematüre giysiler mi? Bana prematüre bebekler için özel takımlardan almamı söylediler yeni doğan takimlari bile cok büyük geliyormuş
40 mm 4 cme es zaten cnm :)Canım rahim ağzı uzunluğu 40 mm olmaz yanlışın olmasın. Benimkine baktı 4 cm dedi. Ama gebelik ilerledikçe azaliyormus bu sayı. 2 cm in altına düşerse erken doğum riski oluyor dr.anlattı bana
Bu canim
Insallahçok güzeller :) güle güle kullanmak nasip olur inşallah sağlıkla.
Sağol cnm cvplar için, bende iki park yatak alıcam ama 4_5 aya kadar aynı yerde yatırmayı düşünüyorum birbirlerini uyandırma sorunlari olmazsa tabi. Öyle bir sorun çıkarsa yerleri dar gelirse falan ayırıcam artık. Benim kanamam oldugu için bir de tüp bebek benimkiler o yüzden erken doğum riskim var Allahim korusun ama korkuyorum o yüzden kıyafetler büyük gelebilir benimkilere. Sağ salim hayırlısıyla bi 30.haftaları görseydim içim rahatlayacaktı ya40 mm 4 cme es zaten cnm :)
Hyr cnm.normal. premature almadim ben daha. Alirmiyim bilmiyorum. Her bebek erken dogmuyo ki.
Bnmde tup bebek. Bide benim rahmim kalp seklinde rahimden dolayi benmde erken dogum riskim var. Hatta ntsde sancim bile ciktiSağol cnm cvplar için, bende iki park yatak alıcam ama 4_5 aya kadar aynı yerde yatırmayı düşünüyorum birbirlerini uyandırma sorunlari olmazsa tabi. Öyle bir sorun çıkarsa yerleri dar gelirse falan ayırıcam artık. Benim kanamam oldugu için bir de tüp bebek benimkiler o yüzden erken doğum riskim var Allahim korusun ama korkuyorum o yüzden kıyafetler büyük gelebilir benimkilere. Sağ salim hayırlısıyla bi 30.haftaları görseydim içim rahatlayacaktı ya
Katiliyorum canim. Benm akrabmda ikiz dogum yapti oda erken oldu tam 40 hafta beklemedi kilolarida gayet iyiydi. Kuvezdede durmadilar Haklisin Stresten oluyo ne oluyosa biraz rahat olmak lazim.canım sana katılıyorum her çocuk erken doğmuyr benim yengem 8,5 aylık doğum yaptı 3 er kilodan fazlaydı ikizleri
yani biz biraz erken olur mu diye şartlayıp duruyoruz değil mi?
en iyisi pozitif düşünmek kızlarki bebişlerde endişelenmeden keyiflerine baksınlar
herşeyin başı stres diyorlar doğru valla
ınsllh canım hyrla ınsllh ama park yatakların aparatları var sallanıyo canım bu ardaben bugun doktora gıttım kuzular bır hafta gerılermıs ama normal dedı doktor kıloları cok ıyı ranza tıpı bıtı ıkısıde yan yana duruyolarmıs rahım agzı 5 cm dedı masllh dıo progestan kullanmamı ıstedı erken dogum olmasın dıe artı kan surubu ve magnezyum verdı kasılmalarıma karsı hıc kılo almamısım halen 57Bu canim
Haha yerim ben onlariiii. Masallah canim. 57 kilo mu ne kadar zayifsinnnn masallah. 10 kilo var aramizda :) sevindm herseyin guzel olmasina canim. Park yataklarin sallandigini bilmiyodum ben. 7.ay masallahhhh o zmn bende 6 :) banada doktor demisti ciger gelistirici yapicam diye ama ne zaman bilmiyorum hadi masallah cok sevindm guzel haberlerine.ınsllh canım hyrla ınsllh ama park yatakların aparatları var sallanıyo canım bu ardaben bugun doktora gıttım kuzular bır hafta gerılermıs ama normal dedı doktor kıloları cok ıyı ranza tıpı bıtı ıkısıde yan yana duruyolarmıs rahım agzı 5 cm dedı masllh dıo progestan kullanmamı ıstedı erken dogum olmasın dıe artı kan surubu ve magnezyum verdı kasılmalarıma karsı hıc kılo almamısım halen 57yemene dıkkt et ama kıloda alma dedı zaten almamıssın hiç masllh dıo doktorum artk yedıncı ayımızdan gun almaya baslıycaz ınsllh saglıkla ha bıde dıger kontrolda cıger gelıstırıcı yapcakmıs ne olr ne olmaz dıe bı sıpa parmak emıyo dıgerı elını anlına koymus kara kara dusunuyodu ben nıe burdayım der gibi
Öyle mi bilmiyordum canim, beni hic nts ye almadılar almaları gerekiyor muydu bilemedim simdiBnmde tup bebek. Bide benim rahmim kalp seklinde rahimden dolayi benmde erken dogum riskim var. Hatta ntsde sancim bile cikti
zayıfım ama bebısler ııyımıs korkuyodum zayıflarmı dıe ama cok ıyılermıs sende cok kılo almamaya bak canım hyrlısıyla kucaklarımızada alırsak ne mutlu bıze canım evet sallanıyo canım park yataklar ama kısmet yazada park yataktan alırsın degısıklık olur canım cıger gelıstrcıyı 7 aya dondukten snra yapıyolar canım sanırım cunku banada bı deger kontrolde yapcam ddıHaha yerim ben onlariiii. Masallah canim. 57 kilo mu ne kadar zayifsinnnn masallah. 10 kilo var aramizda :) sevindm herseyin guzel olmasina canim. Park yataklarin sallandigini bilmiyodum ben. 7.ay masallahhhh o zmn bende 6 :) banada doktor demisti ciger gelistirici yapicam diye ama ne zaman bilmiyorum hadi masallah cok sevindm guzel haberlerine.
Off bende yaşadım o kanamayi 7.haftada başladı benim de 16.haftaya kadar sürdü durmadan korkunç günlerdi ama atlattık Allahın izniyle. Allah kimsenin başına vermesin çok zor :/
Merhaba canım benim bebeklerim aradında hep bir hafta vardı.13.haftaya gelince birdenbire aralarındaki fark 2 güne düştü.hiiçç kafana takmaMerhaba Kızlar, insaallah ben de 2017 yılında ikiz annesi olacagim9+3'teyiz bugun. Kalp atıslarını gecen hafta duydum, inanılmaz bir duygu. Yalniz doktorum birinin biraz daha kücük oldugunu söyledi, takip edecegiz diyor. Ben de ister istemez kafama taktım, umarım yavrumun gelisimi devam eder Sizlerde de benzer sekilde olup, sonrasında arayı kapatan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?