- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.621
Sütün gelir hiç sıkıntı etme, hatta belki de şu ana kadar gelmiştir. Kızında bir an önce yanına gelsin inşallah. Rabbim sağlıkla hayırlarla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hepiniz sağolun kizlarrr...
Doğum çok kolay oldu 15dk da cikmisim ilk gün biraz zorluyo ama benim bebeklerin birini vermediler süt de inmeyince kayinvalidem bakti bu yüzden dinlenme imkani oldu kizim solunum sıkıntısı çekiyormus kuvozde simdi bi sıkıntı o ve sütüm yok simdilik inşallah Rabbim yardimcim olur
Maşallah bence gayet iyi kilolarıKizlar bende az once doktordan geldim kizlarimin biri 1500 biride 1450 grm sizce iyimi 30 haftaligiz bu arada
Dualarımız seninle sağlıkla kucağına al inşallah.. Yarından itibaren maraton başlıyor Allah kolaylık versin.Kızlar yarin sabah alicam insallah kuzularimi kucağıma çok farklı bi heycanmis zaman nasil gecti bilemedim dua edin sizlerde kolaylikla sağlikla gelsinler
Teşekkür ederimm evet buyyuk maraton basliyor bakalim Allah verir artik kolayligini :)Dualarımız seninle sağlıkla kucağına al inşallah.. Yarından itibaren maraton başlıyor Allah kolaylık versin.
Saol cnm insaAllah oyledir.Maşallah bence gayet iyi kiloları
Uyku mu o da ne? Ben oyle bisey hatirlamiyorumSelam kızlar nasilsiniz bugün 10 gün oldu doğum yapalı uykusuzluga hazır olun .. karninda 1 zor dışarda 2 zor ama çok yltatlilar
Şimdiden gözün aydın cnm heyecanlanmamak imkansız ya ben şimdiden heycanlandım bile :)Kızlar yarin sabah alicam insallah kuzularimi kucağıma çok farklı bi heycanmis zaman nasil gecti bilemedim dua edin sizlerde kolaylikla sağlikla gelsinler
Gayet güzel kiloları cnm:)Kizlar bende az once doktordan geldim kizlarimin biri 1500 biride 1450 grm sizce iyimi 30 haftaligiz bu arada
Iyi cok sukur sevindim:)Şimdiden gözün aydın cnm heyecanlanmamak imkansız ya ben şimdiden heycanlandım bile :)
Gayet güzel kiloları cnm:)
Abartildigi kadar birsey gerekli olmadi tabi dogum yapacaginiz hastane neleri karsiliyor o da onemli, ben iki takim pijama ve bir sabahlik, kullan at kilot, ped, emzirme atleti aldim ama gerek olnadi, kisisel bakim urunleri, terlik, aslinda hastanenize sorun, ben sordugumda bana sadece pijamanizi alin gelin denmisti, diger seyleri ben gitursemde herseyi onlar veriyordu.Arkadaşlar hastane çantasına neler gerekli?tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.
Benimde öyleydi cnm 5-6-7. Aylar Baya zorlanıyordum şimdi o agrılarım baya azaldı onun yerine çatı ve kaşık agrım varHerkese merhabalar20 haftalik hamileyim ben fakat simdiden cok siddetli kasik ve sirt agrim var. Ayrica kisa bir yol dahi yurusem hemen nefes nefese kaliyorum, tansiyonum dusuyor. Doktor hepsinin olagan oldugunu soyledi bebeklerde hic bir sorun yok dedi ama bunlari siz de yasadiniz mi? Tecrubeli annelerden yardim rica edebilir miyim
Benimde öyleydi cnm 5-6-7. Aylar Baya zorlanıyordum şimdi o agrılarım baya azaldı onun yerine çatı ve kaşık agrım varHerkese merhabalar20 haftalik hamileyim ben fakat simdiden cok siddetli kasik ve sirt agrim var. Ayrica kisa bir yol dahi yurusem hemen nefes nefese kaliyorum, tansiyonum dusuyor. Doktor hepsinin olagan oldugunu soyledi bebeklerde hic bir sorun yok dedi ama bunlari siz de yasadiniz mi? Tecrubeli annelerden yardim rica edebilir miyim
Merhaba 27. haftamın içerisindeyim dediğin gibi kasık ve bel ağrıları bende yaşıyorum ve hatta bazen karnımın altına keskin bir acılı ağrı giriyor ve yürürken aksamama sebep oluyor. Bunlar ama normal şikayetlermiş. Allahım sağlıkla günümüzü doldurup kucağımıza almayı nasip etsin.Herkese merhabalar20 haftalik hamileyim ben fakat simdiden cok siddetli kasik ve sirt agrim var. Ayrica kisa bir yol dahi yurusem hemen nefes nefese kaliyorum, tansiyonum dusuyor. Doktor hepsinin olagan oldugunu soyledi bebeklerde hic bir sorun yok dedi ama bunlari siz de yasadiniz mi? Tecrubeli annelerden yardim rica edebilir miyim
Benimde öyleydi cnm 5-6-7. Aylar Baya zorlanıyordum şimdi o agrılarım baya azaldı onun yerine çatı ve kaşık agrım var
Merhaba 27. haftamın içerisindeyim dediğin gibi kasık ve bel ağrıları bende yaşıyorum ve hatta bazen karnımın altına keskin bir acılı ağrı giriyor ve yürürken aksamama sebep oluyor. Bunlar ama normal şikayetlermiş. Allahım sağlıkla günümüzü doldurup kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım bende hiç birşey yapılmadı. Doktorum sadece ense kalınlığı ile burun kemiğine baktı. Sonra bide ayrıntılıya girdim o kadar.Merhaba ;bende 11.hafta içindeyim ve ikiz bebeklerim .yakında ikili tarama yapılacak dedi doktorum ama çevremde ve internetten araştırdığım kadarıyla ikiz gebeliklerde ikili tarama sonuçlarının doğru çıkmadığını duydum.siz ne yapmıştınız,ben ne yapmalıyım sizce lütfen bana fikir verirmisiniz.....
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için ,peki sizde duymuşmuydunuz ikiz gebeliklerde bu testin yanlış çıktığını ,birde kaçıncı haftada ense kalınlığına baktı doktorunuz ??Canım bende hiç birşey yapılmadı. Doktorum sadece ense kalınlığı ile burun kemiğine baktı. Sonra bide ayrıntılıya girdim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?