- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.641
Evet duydum hangisine ait olduğu belli olmuyormuş sonuçların galiba. Sanırım senin haftalarında bakılmıştı tam hatırlamıyorum. Eğer çok takacaksan kan verip bu yurtdışına falan gönderilip yapılan testi yaptır. Biraz pahalı ama içim rahat etsin dersen yaptır.Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için ,peki sizde duymuşmuydunuz ikiz gebeliklerde bu testin yanlış çıktığını ,birde kaçıncı haftada ense kalınlığına baktı doktorunuz ??
Çocuklar için neler hazırladınız ?Abartildigi kadar birsey gerekli olmadi tabi dogum yapacaginiz hastane neleri karsiliyor o da onemli, ben iki takim pijama ve bir sabahlik, kullan at kilot, ped, emzirme atleti aldim ama gerek olnadi, kisisel bakim urunleri, terlik, aslinda hastanenize sorun, ben sordugumda bana sadece pijamanizi alin gelin denmisti, diger seyleri ben gitursemde herseyi onlar veriyordu.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun:) güle güle sağlıkla büyütün inşallah bebeklerinizi..Bende bişey sormak istiyorum size benim doktorumda kolan hastanesi ile anlaşmalıymış,siz memnun kaldınız mı hastaneden birde doğum için ne kadar ödeme yaptınız acaba? birde doktora ayrı hastaneye ayrı mı ödeme yapılıyor? Bende mecidiyeköyde oturduğum için o hastaneyi düşünüyorum da:)Abartildigi kadar birsey gerekli olmadi tabi dogum yapacaginiz hastane neleri karsiliyor o da onemli, ben iki takim pijama ve bir sabahlik, kullan at kilot, ped, emzirme atleti aldim ama gerek olnadi, kisisel bakim urunleri, terlik, aslinda hastanenize sorun, ben sordugumda bana sadece pijamanizi alin gelin denmisti, diger seyleri ben gitursemde herseyi onlar veriyordu.
Ne dikeniKızlar ikizlere su veriyormusunuz bide sırtındaki dikenler nedir yahu ?
Vermeye çalışıyorum su benimkiler fazla sevmiyor az da olsa içsinler istiyorum canım ama dikeni anlamadımKızlar ikizlere su veriyormusunuz bide sırtındaki dikenler nedir yahu ?
Kızlar ben verilmez diye biliyorum suyu sütümüzden alıyorlar diye ama aslında Dr.a falan sormalı ek gıdalara başlayana kadar sütten alıyor su ihtiyacını diye biliyorum.Vermeye çalışıyorum su benimkiler fazla sevmiyor az da olsa içsinler istiyorum canım ama dikeni anlamadım
Canım eğer mamada veriyorsan bence mamadan sonra verilmeli su.Kızlar ikizlere su veriyormusunuz bide sırtındaki dikenler nedir yahu ?
ben mamada verdiğim için su veriyorum hem annemde su verirsen çabuk dillenir cocuk dedi eskiler öyle derlermişKızlar ben verilmez diye biliyorum suyu sütümüzden alıyorlar diye ama aslında Dr.a falan sormalı ek gıdalara başlayana kadar sütten alıyor su ihtiyacını diye biliyorum.
Rabbim kolaylık versin sağ saglim kucağına al inş cnm BnmGünaydın bayanlarAllah nasip ederse haftaya bugün saat 8'de bebeklerime kavuşacağım. Çok heyecanlıyım bir o kadar da endişeli inşallah hersey güzel ve kolay olur. Sağlıkla hayirlisiyla kavuşuruz inşallah
Cnm mama veriyorsan kesin ver suKızlar ikizlere su veriyormusunuz bide sırtındaki dikenler nedir yahu ?
Rabbim kolaylık versin sağ saglim kucağına al inş cnm Bnm
Amin sağolun
Tebrikler:))) maşallah kiloları falan da iyi güle güle büyüt bebişleriniBen doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
Cnm bunların bir büyükleri var ben ondan aldım çok memnunum bunlar çok küçük ve engin anca dediğin kadar kullanabilirsiniz ama benim dediğim tipi alırsanız 1.5 2 yaşa kadar kullanabilirsinizYine bir sorum olacak:))) kızlarım için bebek odası aldım büyüyen beşikleri olan, Ama başlarda yatak odasında yatırabileceğim alternatif arıyordum internette minik Beşikler gördüm fiyatlar çok uygun ,kalite konusunda yorum yapamayacağım ama beş altı ay iş görür gibi ne dersiniz gereksiz mi?
Bana marka model yazabilirmisin bakıyım netten,malum sürekli yatmak zorunda kaldığım için işlerimi böyle yürütüyorum artık:)Cnm bunların bir büyükleri var ben ondan aldım çok memnunum bunlar çok küçük ve engin anca dediğin kadar kullanabilirsiniz ama benim dediğim tipi alırsanız 1.5 2 yaşa kadar kullanabilirsiniz
Canim bu dediklwrinin daha fazlasi bwnde oldu yani evet normalHerkese merhabalar20 haftalik hamileyim ben fakat simdiden cok siddetli kasik ve sirt agrim var. Ayrica kisa bir yol dahi yurusem hemen nefes nefese kaliyorum, tansiyonum dusuyor. Doktor hepsinin olagan oldugunu soyledi bebeklerde hic bir sorun yok dedi ama bunlari siz de yasadiniz mi? Tecrubeli annelerden yardim rica edebilir miyim
Hastane cikisi, hipp 1 numara mama, yeni dogan bez, ben bunlari koymustum. Tabi su var benimkilr kuveze girdi, girmeyenler icin fazladan kiyafet gerekir.Çocuklar için neler hazırladınız ?
Sadece anne sutuylw beslenene gerek olmuyor fakat ek mama vwrenler yemekten sonra kaynamis sogumus sudan 2 Cay kasigi veriliuor doktor demisti ama benm kuzular sudan hic hazetmiyor bende vermedim, bol emziriyorumKızlar ikizlere su veriyormusunuz bide sırtındaki dikenler nedir yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?