2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için ,peki sizde duymuşmuydunuz ikiz gebeliklerde bu testin yanlış çıktığını ,birde kaçıncı haftada ense kalınlığına baktı doktorunuz ??
Evet duydum hangisine ait olduğu belli olmuyormuş sonuçların galiba. Sanırım senin haftalarında bakılmıştı tam hatırlamıyorum. Eğer çok takacaksan kan verip bu yurtdışına falan gönderilip yapılan testi yaptır. Biraz pahalı ama içim rahat etsin dersen yaptır.

Çocuklar için neler hazırladınız ?

Kızlar ikizlere su veriyormusunuz bide sırtındaki dikenler nedir yahu ?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun:) güle güle sağlıkla büyütün inşallah bebeklerinizi..Bende bişey sormak istiyorum size benim doktorumda kolan hastanesi ile anlaşmalıymış,siz memnun kaldınız mı hastaneden birde doğum için ne kadar ödeme yaptınız acaba? birde doktora ayrı hastaneye ayrı mı ödeme yapılıyor? Bende mecidiyeköyde oturduğum için o hastaneyi düşünüyorum da:)

Kızlar ben verilmez diye biliyorum suyu sütümüzden alıyorlar diye ama aslında Dr.a falan sormalı ek gıdalara başlayana kadar sütten alıyor su ihtiyacını diye biliyorum.
ben mamada verdiğim için su veriyorum hem annemde su verirsen çabuk dillenir cocuk dedi eskiler öyle derlermiş

Rabbim kolaylık versin sağ saglim kucağına al inş cnm Bnm
Cnm mama veriyorsan kesin ver su
Anne sütü alıyorsa sadece gerek Yok ama aşırı sıcak ya günde 3-4 kez 3-4 çay kaşığı ver istersen
Kızımdada sırtında olmuştu banyodan sonda elimle geleni alıyordum bi süre sonra kendiliğinden gitmişti

Ben doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle

Tebrikler:))) maşallah kiloları falan da iyi güle güle büyüt bebişlerini

Yine bir sorum olacak:))) kızlarım için bebek odası aldım büyüyen beşikleri olan, Ama başlarda yatak odasında yatırabileceğim alternatif arıyordum internette minik Beşikler gördüm fiyatlar çok uygun ,kalite konusunda yorum yapamayacağım ama beş altı ay iş görür gibi ne dersiniz gereksiz mi?

Eklentiler

• IMG_1044.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49
Cnm bunların bir büyükleri var ben ondan aldım çok memnunum bunlar çok küçük ve engin anca dediğin kadar kullanabilirsiniz ama benim dediğim tipi alırsanız 1.5 2 yaşa kadar kullanabilirsiniz

Cnm bunların bir büyükleri var ben ondan aldım çok memnunum bunlar çok küçük ve engin anca dediğin kadar kullanabilirsiniz ama benim dediğim tipi alırsanız 1.5 2 yaşa kadar kullanabilirsiniz
Bana marka model yazabilirmisin bakıyım netten,malum sürekli yatmak zorunda kaldığım için işlerimi böyle yürütüyorum artık:)

Canim bu dediklwrinin daha fazlasi bwnde oldu yani evet normal

Sadece anne sutuylw beslenene gerek olmuyor fakat ek mama vwrenler yemekten sonra kaynamis sogumus sudan 2 Cay kasigi veriliuor doktor demisti ama benm kuzular sudan hic hazetmiyor bende vermedim, bol emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…