- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.661
Canim benim doktorum orda calistigi icin ben ayri ayri odemedim, toplamda 5 bin verdim ve cok memnunum kendi adima, yeni dogum yogun bakimi cok iyi olan bir hastane, odalari guzel isterseniz suit de var, hemsireler cok ilgili.Merhaba öncelikle hayırlı olsun:) güle güle sağlıkla büyütün inşallah bebeklerinizi..Bende bişey sormak istiyorum size benim doktorumda kolan hastanesi ile anlaşmalıymış,siz memnun kaldınız mı hastaneden birde doğum için ne kadar ödeme yaptınız acaba? birde doktora ayrı hastaneye ayrı mı ödeme yapılıyor? Bende mecidiyeköyde oturduğum için o hastaneyi düşünüyorum da:)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Allah nasip ederse benimkiler de 37+5 de dogacaklar inşallah sağlıkla gelirler. Sizinkilerin kilosu da iyiymiş maşallah malum ikiz olduklarından daha fazla kiloda olsalar zor taşırdık herhalde şimdi bile bu kadar zor :)Ben doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
Rabbim kolaylık versin, sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.Günaydın bayanlarAllah nasip ederse haftaya bugün saat 8'de bebeklerime kavuşacağım. Çok heyecanlıyım bir o kadar da endişeli inşallah hersey güzel ve kolay olur. Sağlıkla hayirlisiyla kavuşuruz inşallah
Maşallah kilolarıda gayet güzel bakma çabuk toparlanırlar, Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ben doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inş.kiloları masallah cok güzelBen doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inş.kiloları masallah cok güzelBen doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
Hadi gozun aydin canim insallah hayirli evlatlar olsunlar, rabbim anali babalu buyytsunBen doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
Gozun aydin canim rabbim saglikla anali babali buyutsunBen doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
Gozunuz aydın Alah analıbabalı buyutsun,hayırlı evlatlar olsunlarBen doğum yaptım çarşamba günü bugün evimize geldik çok zor ama bı o kadar güzelmiş rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu 37+5 günlük dogdular kilolari 2400 ve 2900 dogdular çok küçükler alışkın değilmişim böyle küçük bebeklere.sütüm yeni gelmeye başladı.bende durumlar böyle
Bende senin gibi kararsizim ama buyuk ihtimal epidurali tercih edicem insanin ikilemde kalmasi zor oluyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsinİi akşamlar arkadaşlar, Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, ben haftaya çarş sezeryan olucam nasipse 36 hftlık olucak ikizler o zaman , yalnız genel anestezi mi yoksa spinal mi karar veremedim, bu konuda öneriniz nedir
Canim benim doktorum orda calistigi icin ben ayri ayri odemedim, toplamda 5 bin verdim ve cok memnunum kendi adima, yeni dogum yogun bakimi cok iyi olan bir hastane, odalari guzel isterseniz suit de var, hemsireler cok ilgili.
Bugün anestezi ile görüştüm ikizler de spinal le epidurali kombine yapıyorlarmış baş ağrısı olursa diye korkuyorum sonrasındaBende senin gibi kararsizim ama buyuk ihtimal epidurali tercih edicem insanin ikilemde kalmasi zor oluyor. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin
Amin Allah razı olsun :)Rabbim kolaylık versin, sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah.
Bana spinal yapacaklar sezaryende epidural yapmıyoruz dedilerBugün anestezi ile görüştüm ikizler de spinal le epidurali kombine yapıyorlarmış baş ağrısı olursa diye korkuyorum sonrasında
Bende yan etkilerini dusunuyorum sormadinmi anestezi doktoruna. Hayirli neyse biz ve cocuklar icin o olur ins. Ameliyattan sonra dusuncelerini paylasirsan sevinirim aramizda spinal yada epudural yaptiran var onlar memnun kaldiklarini soylediler bizde ins. Memnun kalirizBugün anestezi ile görüştüm ikizler de spinal le epidurali kombine yapıyorlarmış baş ağrısı olursa diye korkuyorum sonrasında
Cnm ben bulunduğum şehirden aldım intten değil ama senin paylaştığını inceledim intte buda küçük boy değilmiş öyle bu tiplerin 65 cm olan tipleri var ondan sandım ben benim evdeki 90 cm buda 85 mis sepet ölçüsü çok fark yok alabilirsin çok kullanışlı oluyor ben iki tane aldım çok memnun kaldım ciciko markanın ürünlerinede bir bak istersen bide cnm hayırlı doğumlar diliyorumBana marka model yazabilirmisin bakıyım netten,malum sürekli yatmak zorunda kaldığım için işlerimi böyle yürütüyorum artık:)
Anesteziste gorustuyseniz ne tur igne kullandigini sorsaydiniz cunku agrinin nedeni uygunsuz igne olabiliyor, yeni nesil igneler agri yaomiyor, bende agri hic olmadi, dr agri olmaz merak etme demisti.Bugün anestezi ile görüştüm ikizler de spinal le epidurali kombine yapıyorlarmış baş ağrısı olursa diye korkuyorum sonrasında
Cok şükür canim yok spinal oldu benimSag saglim almissin kucagina canim rabbim saglik versin simdi herzamnkinden guclu ve sabirli olman gerekiyor sen sikma canini gelir sutun gelmesede emzir yinede aranizdaki sevgi bagi her sorunu cozecektir mutlaka tam anestezimi yaptirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?