2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Günaydın kızlar benim kasıklarla adet agrısı var bide kalçam ağrıyor dizlerimdede bi sızı Doğum belirtisi böylemi oluyor

Günaydın kızlar benim kasıklarla adet agrısı var bide kalçam ağrıyor dizlerimdede bi sızı Doğum belirtisi böylemi oluyor
Ayy canım yazdıklarının hepsi şuan bende de var. Dün gece hiç yatamadım sancıdan yarın kontrol var inşAllah birşey çıkmaz. Çok moralim bozuk şuan.

Günaydın karın taş gibi oluyor sertlesiyor ve bebekler top top gibi oluyor 5 dk ya bir 1 dk ya varan kasılma olmasi lazim sancı da adet ağrısı gibi oluyormus kasiklarda. Kız çocuğu karından oğlan belden sancı verir diyorlar bir de büyükler. İnşallah öyle bişey değildir sizinki bende her adet dongumde kasikta agri olurdu belki öyle biseydir

Kızlar bebekleri bu sıcaklarda klimalı odada mı yatırıyorsunuz yoksa cam kapı açık mı tutuyorsunuz ben hasta olcaklar diye karsılıklı cam aćmıyorum ama kaynana birsey olmaz diyo ya dr da odanın sıcakligı 26 ile28 derece olsun diyo dercede almadık ama

Selam canlar nasılsınız bizden iyilik sağlık 2 aylık olduk çok şükür.yeni anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum.ama iki bebiş cidden zormuş rabbim güç kuvvet versin hepimize
Masallah size canım bizde 44 günluk olduk cok şükür tek başına bakabiliyormusun ikizlere ben tek bakıyorum bazen ćok zorlanıyorum tabi geceleri uyuyorlar mı bebekler düzene ne zaman girer acaba bizimkiler 3 4 kere kalkıyorlar bazen sürekli ağlıyorlar ozamanda ne yapcagımı şaşırıyorum seninkilerin gaz sorunu var mı

Kasılmalarım varda düzensiz ama bide sabah acaip kustum sapsarıydı iyicene korktum doktorumda tatilde neyapsam bilemedim
Ayy canım yazdıklarının hepsi şuan bende de var. Dün gece hiç yatamadım sancıdan yarın kontrol var inşAllah birşey çıkmaz. Çok moralim bozuk şuan.
Of ya yıprandım stresten hep yine eli yüreğimde

Selam canlar nasılsınız bizden iyilik sağlık 2 aylık olduk çok şükür.yeni anne adaylarına hayırlı doğumlar diliyorum.ama iki bebiş cidden zormuş rabbim güç kuvvet versin hepimize
Sizi merak ediyordum arada tecrübelerinizi bizle paylaşırsanız sevinirim mitril in bebekleri de büyümüştür. Allah tüm hamişlere 34 cü haftaları geçmeyi sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin inş. Doğum yapan annelere de bebişleri ile sağlıklı Mutlu günler dilerim.

Canım benim sık duş alıyorsan kasık ağrın ondan da olabilir ben izne ayrılmadan önce işe giderken sabahları suyun altında fazla kalmadan duş alıyordum kasık ve karnımın yanlarında acayip ağrı hissettim hatta işte tuvalete zor yürüyordum ve duş yüzünden üşüttüğümü düşündüm. Acilen Dr gittim nst ye katmıştı.10 gündür evde istirahatteyim banyoyu haftada 3 e düşürdüm. Çok şükür ağrılarım geçti.

Kasılmalarım varda düzensiz ama bide sabah acaip kustum sapsarıydı iyicene korktum doktorumda tatilde neyapsam bilemedim

Canım inşAllah birşey olmaz ama inan bende korkmaya başladım. İkiz gebelik gerçekten çok zormuş. Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşAllah. Bende yarın çalışabilir raporu için gideceğim ama nasıl olacak bilmiyorum

Ah canım gazsız olur mu?mahvolduk o gaz yüzünden kızım emiyor oğlum mama alıyor kızın gazından popoda çatlak olmuş kaka yapacaksa ortalığı yıkıyor biogaia kullanıyorum biraz daha düzeldi.eşimle ben bakıyoruz çocukları paylaştık oğlana o kıza ben bakıyorum sabahı ediyoruz.klima olayına direk onlara gelmeyecek şekilde 26 dereceye ayarlayarak çözüm bulduk böyle böyle büyütüyoruz işte

Sağolun.sormak istediğiniz herşeyi vakit buldukça cevaplamaya çalışırım canım.hayırlı doğumlar dilerim.ilk 15gün güzel sonrası efor ve sabır istiyor.ama öncelik sağlık gerisi hallolur :)

Birsey yoktur inşallah bol bol istirahat edin duzensizse birsey olmaz sol tarafiniza yatın dinlenin bolca da su için doktor kasılma duyunca hemen serumu basmışti bana çok sıvı alman lazım diye. Bir de bakın sıcaklarda hamilelik zor klima altında yatıyoruz o da rahatsiz ediyor bence. Bu gece mesela üstümü ortmemisim karnım taş gibiydi. Sakın olun istirahat edin sıvı alin

Ayy okuyorumda hep bu haftalarda ayni sorunu yasiyoruz kizlar benimde karnim tas gibi oluyooo bazen ama sancim falan yok ben oyle olduklarinda arkalarini donup popalarini disari dogru veriyolar hisine kapiliyorum:) bide ben saniyodum hic catlagim yok taki gecen gun aynadan bakinca asagi kisimlarim fena catlamis bebe yagi surmeye basladim ve acayip kasiniyorum 2 gundurde sag gogus ucum yara olmus gibi aciyo ama gorunurde hic bisey yok

Kızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
İnş hakkımda hayırlı olan olur çok korkuyorum hafif ağrınızda olsa ihmal etmeyin ve iç çamaşırınızı ıslatacak kdr akıntınız varsa mutlaka gidin dr ..
Bu arada kendi doktorum tatilde hiç muayene olmadığım bi doktor geldi ilgilendi içime sindi çok şükür umarım amlytıda iyi yapar

minikgelin canım geçmiş olsun haftan gayrt iyi hiç endişe etme küveze girecekler diye de sıkıntı yapma o arada sen kendini goparlarsın hem cokta kalmazlar. Olumlu düşün güzel olacak hersey bu haftalara kadar ne badireler atlattın. Dualarım seninle. Habersiz bırakma bizi

Ben de seni merak ediyordum iyiymişsiniz cok şükür. Ben de memlekete annemin yanına geldim yemek temizlik derdim olmadan sadece kuzularla ilgileniyorum. Arada bırakıp kaçıyorum ama 1 ay sonra tek kalıcam bakalım ne olacak.

Canımmm çok geçmiş olsun, inşAllah sağlıkla kavuşursun bebişlerine. Haftan çokta erken değil inşAllah bir sıkıntı olmaz. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Bende bugün gideceğim. Senin akıntın nasıldı? Bende de devamlı var böyle beyazımsı, sarımsı. Dedim içtiğim progestanmı yapıyor. Şimdi korktum

Sakin moralini
bozma hastanede emin ellerdesin allahin izniyle hic bisey olmaz, kuveze girselerde hep diyorum kotu bisey deil anne karni gibi dusun ve diktorlarin kontrolunde inan evden daha guvenli, ihtiyac varsa kalsinlar, benimde kaldilar bak simdi teror estiriyorlar gezmelere bile cikiyoruz masallah

Canım geçmiş olsun Rabbim kolaylığını verir inşallah. Her işte vardır bir hayır sen sıkıntı etme Allahın izniyle ne zorluklardan geçtin bunu da atlatırsın. Haftan gayet iyi bebeklerde bence küveze girse bile kısa sürede atlatırlar. Rabbim hepimize sağlıkla büyütmek nasip etsin. Geçmiş olsun şimdilik yine hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…