- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.701
Cok geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonundan senin kasıkların agriyordu demek ki iyi ki gitmişsin dra rabbim şifa versin hayırlısıyla bebeklerini kucağina almayı nasip etsin rabbimKızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
İnş hakkımda hayırlı olan olur çok korkuyorumhafif ağrınızda olsa ihmal etmeyin ve iç çamaşırınızı ıslatacak kdr akıntınız varsa mutlaka gidin dr ..
Bu arada kendi doktorum tatilde hiç muayene olmadığım bi doktor geldi ilgilendi içime sindi çok şükürumarım amlytıda iyi yapar
Canim moralini bozma allahin izniyle saglikla kavusursun ins. Bebislerine rabbim sanada bebeklerinede saglik nasip etsin dualarimiz seninleKızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
İnş hakkımda hayırlı olan olur çok korkuyorumhafif ağrınızda olsa ihmal etmeyin ve iç çamaşırınızı ıslatacak kdr akıntınız varsa mutlaka gidin dr ..
Bu arada kendi doktorum tatilde hiç muayene olmadığım bi doktor geldi ilgilendi içime sindi çok şükürumarım amlytıda iyi yapar
Cnm dualarimiz seninle insaAllah hakinda hayirli olan olur haftan cok guzel zaten korkmana hic gerek yok guzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
Canım gittin mi kontrole benimde akintim fazla.kontrol cuma günü? Bu arada ne sıklıkla gidiyorsun doktora?bebeklerin kiloları ne kadar?çok sordum galiba:)senle benim aramda 5 gün var o yüzden merak ettimCanımmm çok geçmiş olsun, inşAllah sağlıkla kavuşursun bebişlerine. Haftan çokta erken değil inşAllah bir sıkıntı olmaz. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Bende bugün gideceğim. Senin akıntın nasıldı? Bende de devamlı var böyle beyazımsı, sarımsı. Dedim içtiğim progestanmı yapıyor. Şimdi korktum
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme maşallah bebeklerin haftası güzel sağlıkla kucağına alırsın inş. Hem Dr dan memnun kalmışsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
Tşk ederim Allah sana da güç kuvvet versin bebeklerini sağlıkla büyüt. Canım yanlış hatırlamıyorsam clexane igne kullandın hamilelik boyunca. Bende ilk günden beri kullanıyorum doğuma kaç gün kala bıraktın igneyi? ve doğumdan sonra kullanman gerekti mi?Sağolun.sormak istediğiniz herşeyi vakit buldukça cevaplamaya çalışırım canım.hayırlı doğumlar dilerim.ilk 15gün güzel sonrası efor ve sabır istiyor.ama öncelik sağlık gerisi hallolur :)
canım gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktıCanım gittin mi kontrole benimde akintim fazla.kontrol cuma günü? Bu arada ne sıklıkla gidiyorsun doktora?bebeklerin kiloları ne kadar?çok sordum galiba:)senle benim aramda 5 gün var o yüzden merak ettim
Canım çoook geçmiş olsun,inşallah Rabim bebeklerini sağlikli kuçagina almayi nasip etsin kendine iyi bak moralini bozma .Kızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
Çok geçmiş olsun ama üzülme 34 .hafta da bebekler gelişimini büyük ölçüde tamamlamış oluyor ,şu an önemli olan senin sağlığın böyle olması gerekiyormuş demekki ,sağlıkla al bebeklerini kucağınaKızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
Canım bence boşa sıkıntı ediyorsun kendine bende başka bir dr.'un hazırlamış olduğu haftalık kilo ve boy takibine ait bir çizelge var. Ondan baktığımda 30. hafta sonunda tek gebelikte bebek kilosu 1400 gr. olmalı ama bu en az 1000 gr. en fazla 2080 gr. olarak değişebilir der. Bence sen kendine sıkıntı ediyorsun balık,yumurta,muz, anans onları daha fazla ye birde çokta kafana takma riskli bir durum olsa doktorun zaten söylerdi gayet iyi bence. Doğduklarında alırlar fazlasını Rabbim başka dert keder vermesin ferah ol sen.canım gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktıNe kadar yesemde geriden geliyor bu sefer. Karın çevresi hatta 28 haftalarda kilolarıda 1419,1321. Açıkcası biraz moralim bozuldu..Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada ciğer geliştiriciyi de sordum gerek yok şuan için dedi. Rahim boyunda veya başka bir şeyde sıkıntı olsa yapalım derdim dedi.
Şükür canım. Moralini bozma inşallah sorunsuz kucağına alırsın. Çok önemli bişey olsa söylerdi doktor muhakkak bir iki hafta önde veya geride olmalari normal diye biliyorum. Karın çevresi derken onu da mı ölçüyor lar?canım gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktıNe kadar yesemde geriden geliyor bu sefer. Karın çevresi hatta 28 haftalarda kilolarıda 1419,1321. Açıkcası biraz moralim bozuldu..Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada ciğer geliştiriciyi de sordum gerek yok şuan için dedi. Rahim boyunda veya başka bir şeyde sıkıntı olsa yapalım derdim dedi.
bu ultrason kağıdında AC yazan varya o karın çevresiymiş.Şükür canım. Moralini bozma inşallah sorunsuz kucağına alırsın. Çok önemli bişey olsa söylerdi doktor muhakkak bir iki hafta önde veya geride olmalari normal diye biliyorum. Karın çevresi derken onu da mı ölçüyor lar?
Cnm 3 4 hafta once benim bebeklerde haftalarina gore cok zayiflardi acaip derecede kafama takip arastirmaya basladim sebzeli bulgur pilavi, muz sut ayran yogurt ve haftanin en az 2 veya 3 gunu et tuketmeye basladim gecen doktora gitigimdee 30 haftalikken yani biri 1500 digeri 1450 gr olmuslardi doktorum tek cocuk gibi olmus masaAllah dedii ama bana en cok yarayan bulgur pilavi oldu acayip yemeye basladim tursuyla yedim yogurtla yedim sana tavsiyem cnm dene derimm cunku deneyenler faydasini goruyo insaAllah sende gorursuncanım gittim. Akıntıyı söyledim hatta kanda ve idrarda hafif enfeksiyon göründü ama ilaç vermedi. Herşey normal dedi. Artık 2 haftada bir gel dedi. Bebekler yine haftasına göre geri çıktıNe kadar yesemde geriden geliyor bu sefer. Karın çevresi hatta 28 haftalarda kilolarıda 1419,1321. Açıkcası biraz moralim bozuldu..Hakkımızda hayırlısı artık. Bu arada ciğer geliştiriciyi de sordum gerek yok şuan için dedi. Rahim boyunda veya başka bir şeyde sıkıntı olsa yapalım derdim dedi.
Ah ne güzel keyfini çıkar günlerinin anneler hep çok kıymetli ama böyle zamanlarda yanında olması çok büyük nimet.sağlıkla büyüt bebeklerini.oğlun nasıl kordon olayı bir sıkıntı yaratmadı değil mi?Ben de seni merak ediyordum iyiymişsiniz cok şükür. Ben de memlekete annemin yanına geldim yemek temizlik derdim olmadan sadece kuzularla ilgileniyorum. Arada bırakıp kaçıyorum ama 1 ay sonra tek kalıcam bakalım ne olacak.
Canım 30+? Kaçta gitmiştin? Benim 30+1 bugün.Cnm 3 4 hafta once benim bebeklerde haftalarina gore cok zayiflardi acaip derecede kafama takip arastirmaya basladim sebzeli bulgur pilavi, muz sut ayran yogurt ve haftanin en az 2 veya 3 gunu et tuketmeye basladim gecen doktora gitigimdee 30 haftalikken yani biri 1500 digeri 1450 gr olmuslardi doktorum tek cocuk gibi olmus masaAllah dedii ama bana en cok yarayan bulgur pilavi oldu acayip yemeye basladim tursuyla yedim yogurtla yedim sana tavsiyem cnm dene derimm cunku deneyenler faydasini goruyo insaAllah sende gorursun
Tam 30 haftaya girdigim gun gitmistim cnmCanım 30+? Kaçta gitmiştin? Benim 30+1 bugün.
Yok canım oglum 2800 kızım 2600 dogdu suan biri kızım 4 kg oglum 4200 oglum huysuz biraz kucaktan inmiyor kızım sakin bakalım saglıkla buyutelim. Zor ama cok güzeller.Ah ne güzel keyfini çıkar günlerinin anneler hep çok kıymetli ama böyle zamanlarda yanında olması çok büyük nimet.sağlıkla büyüt bebeklerini.oğlun nasıl kordon olayı bir sıkıntı yaratmadı değil mi?
Hayırlı olsun canım rabbim acılarını göstermesin evlatlarımiżın masallah kilolari da cok güzel inş.yakın zamanda kucagınada alırsin bebisleri onlar gelene kadar sende toparlanırsınCvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
Kızlar dün spinal sezeryan ile Doğum yaptım
33+4 de
Rahmim aşırı incelmiş doktor senin hayatın söz konusu rahmin parçalanabilir almak zorundayım Dedi sancılarım okdr igne ilaçla azalmak yerine daha arttı ama ben acı olarak hisetmiyordum
Bedenen öyle rahatladım anlatamam ama bebekler küvezde insan üzülüyor hem kendileri hemde makina ile destek veriliyor solunumuna bugun makinadan çıkaracaklarmış ama emme refleksleri olmadığından biberonla beslenmeye alışınca vereceklermiş ortalama 1 hafta kalırlar Dedi
2200/2300 doğdular görüntüde küçükler ama düşündüğüm kdr küçük durmuyorlarmış 2 kilo olsalar yetiyor yani ..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun anne olmak zor iş ama mükemmel kucağıma bile alamadım ama özlüyorum nkdr değişik bi duygu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?