- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.761
Canım gözünüz aydın. Sağlıkla büyüt inşAllah yavrularını. Kaç kilo doğdular? Son ultrasonda kaç kilolardı acaba?Bu sabah 9'a 5 kala itibariyle anne oldum elhamdulillah binlerce kez Rabbime. Prensim yanımda ama prensesimin ufak bir solunum sıkıntısı olmuş daha kavusamadik. İnşallah o da yanıma gelirse tamamlanacagiz duaniza talibiz.
Gözün aydın cnm Bnm tez samanda kızında yanına gelir inş.. benimkiler hala küvezdeBu sabah 9'a 5 kala itibariyle anne oldum elhamdulillah binlerce kez Rabbime. Prensim yanımda ama prensesimin ufak bir solunum sıkıntısı olmuş daha kavusamadik. İnşallah o da yanıma gelirse tamamlanacagiz duaniza talibiz.
Gözünüz aydın prenseste yakında annesinin yanına gelir inşallah, Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.Bu sabah 9'a 5 kala itibariyle anne oldum elhamdulillah binlerce kez Rabbime. Prensim yanımda ama prensesimin ufak bir solunum sıkıntısı olmuş daha kavusamadik. İnşallah o da yanıma gelirse tamamlanacagiz duaniza talibiz.
allah bagislasin cok gecmis olsun insallah kizinizda bir an evvel yaniniza gelirBu sabah 9'a 5 kala itibariyle anne oldum elhamdulillah binlerce kez Rabbime. Prensim yanımda ama prensesimin ufak bir solunum sıkıntısı olmuş daha kavusamadik. İnşallah o da yanıma gelirse tamamlanacagiz duaniza talibiz.
Ay maşallah gozunuz aydın haftanizde iyiymiş demekki ikizlerde çogunluk kuveze giriyor herhalde inşalah kizinizda en kisa zamanda kuçaginiza gelirBu sabah 9'a 5 kala itibariyle anne oldum elhamdulillah binlerce kez Rabbime. Prensim yanımda ama prensesimin ufak bir solunum sıkıntısı olmuş daha kavusamadik. İnşallah o da yanıma gelirse tamamlanacagiz duaniza talibiz.
Canım sen nasılsın? Toparlanabildinmi? Bebişler nasılmış?Gözün aydın cnm Bnm tez samanda kızında yanına gelir inş.. benimkiler hala küvezde
Gozun aydin canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin diger bebisonede tezzamanda kavusursun ins.tam anestezimi yaptirdin canim dogum nasil gectiBu sabah 9'a 5 kala itibariyle anne oldum elhamdulillah binlerce kez Rabbime. Prensim yanımda ama prensesimin ufak bir solunum sıkıntısı olmuş daha kavusamadik. İnşallah o da yanıma gelirse tamamlanacagiz duaniza talibiz.
Ben ilk 3 gün kötüydüm baya agrım vardı kızımda hiç böyle olmamıştımCanım sen nasılsın? Toparlanabildinmi? Bebişler nasılmış?
Olmaz canım Allahın izniyle. Medicaldemi yaptın doğumu? Sen canını sıkma sütün etkikenmesin. Rabbim hayırlısı ile 2 sinide alıp evinize gitmeyi nasip etsin inş.Ben ilk 3 gün kötüydüm baya agrım vardı kızımda hiç böyle olmamıştım
Sanırım hem ikinci sezeryan hemde ikiz gebelik olunca zorladı
Bebişleri bugun solunumdsn çıkardılar oglan iyi gibi duruyor ama kız zorlanıyordu nefes alırkenkorkuyorum bşy olcak diye
Evt cnm orda yaptım doğumu zaten başka Düzgün hastahanede yokOlmaz canım Allahın izniyle. Medicaldemi yaptın doğumu? Sen canını sıkma sütün etkikenmesin. Rabbim hayırlısı ile 2 sinide alıp evinize gitmeyi nasip etsin inş.
Geçecek inşAllah azcık sabret. Benimde ağrılarım çok oluyor bu günlerde nedenseEvt cnm orda yaptım doğumu zaten başka Düzgün hastahanede yok
İnş cnm rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zaten zor bi hamilelik geçiriyoruz ikiz diye bide böyle olunca insan daha bi yıpranıyor
İnş cnm BM'm inşGeçecek inşAllah azcık sabret. Benimde ağrılarım çok oluyor bu günlerde nedensemoralimi bozmamaya çalışıyorum ama korkuyorumda
Ne gibi agrilarin var cnm? Elinden geldigince dinlemeye calis benim sadece ayaklarim acaip sismisssGeçecek inşAllah azcık sabret. Benimde ağrılarım çok oluyor bu günlerde nedensemoralimi bozmamaya çalışıyorum ama korkuyorumda
Canım belim, sağ kalçam, adım atamıyorum yine. Kasıklarım ağrıyor. 2 gündür yordum biraz kendimi.Ne gibi agrilarin var cnm? Elinden geldigince dinlemeye calis benim sadece ayaklarim acaip sismisss
Aman cnm yorma kendini dikat et bizde de temizlik yapiyo annem kiyamiyorum inan dun biraz oturdugum yerden yardim etiim diyee ayaklarim balon gibi sisti. Gecen doktora gitigimdede en korktugumuz sey erken dogumdur dedi doktorum bayarama kadar sık biraz disini dedi bayramdan 15 gun sonra aliriz dedi ama inan artik gece uykusuna hasretimm....haftalarimiz yakin cnm biraz daha gayret edelim cnm ..Canım belim, sağ kalçam, adım atamıyorum yine. Kasıklarım ağrıyor. 2 gündür yordum biraz kendimi.
Benimde içimden 20 eylül geçiyor nedense :)) inşAllah o zamana kadar bir sıkıntı olmaz.Aman cnm yorma kendini dikat et bizde de temizlik yapiyo annem kiyamiyorum inan dun biraz oturdugum yerden yardim etiim diyee ayaklarim balon gibi sisti. Gecen doktora gitigimdede en korktugumuz sey erken dogumdur dedi doktorum bayarama kadar sık biraz disini dedi bayramdan 15 gun sonra aliriz dedi ama inan artik gece uykusuna hasretimm....haftalarimiz yakin cnm biraz daha gayret edelim cnm ..
Cnm o ağrılar normal ben Doğum yapacağım zaman adet agrısı gibi ağrımdı mesela aşırı şiddettli deildi ama gece uyumadım tam adet ağrısının aynısıCanım belim, sağ kalçam, adım atamıyorum yine. Kasıklarım ağrıyor. 2 gündür yordum biraz kendimi.
Hadi insaAllah ha gayret az kaldi:) birazdaha disimizi sıkalimBenimde içimden 20 eylül geçiyor nedense :)) inşAllah o zamana kadar bir sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?