- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.781
Yok çok şükür daha öyle şiddetli ağrım olmadı hiç ama insan evham yapıyor. Ekim annelerinden 2 kişi doğum yAptı şuanCnm o ağrılar normal ben Doğum yapacağım zaman adet agrısı gibi ağrımdı mesela aşırı şiddettli deildi ama gece uyumadım tam adet ağrısının aynısı
Cnm yoğun bakımda 1 kiloluk bebekler bisürü var ve İnan kıpır kıpırlar çoğunda solunum desteği Yok .. kilo ile alakalı deil yoğun bakım.. benim arksdaşımın ikizleri 2 kilo doğdular ertesi gün eve çıktılar benimkiler ondan büyük ama kğvezdeler ve kalırlar baya öyle görünüyorYok çok şükür daha öyle şiddetli ağrım olmadı hiç ama insan evham yapıyor. Ekim annelerinden 2 kişi doğum yAptı şuanbirinin 1200 gr, diğerinin 950 gr doğmuş. Ama sanırım onlarda sıkıntı vardı tansiyon yükselmesi ve bi adı vardı hatırlayamadım.
Sutun geliyo deilmi cnm ?merak etme cnm bukadar okuduk bunca ay ikizlerin cogu kuveze girdi sende cok iyi biliyosun surekli olarak burdydin zaten iyi olcaklar merak etme belki orasi onlar icin daha iyidir bilemeyiz Allaha emanet olsunlar Rabim sana bagislasin insaAllahCnm yoğun bakımda 1 kiloluk bebekler bisürü var ve İnan kıpır kıpırlar çoğunda solunum desteği Yok .. kilo ile alakalı deil yoğun bakım.. benim arksdaşımın ikizleri 2 kilo doğdular ertesi gün eve çıktılar benimkiler ondan büyük ama kğvezdeler ve kalırlar baya öyle görünüyor
Haklısın canım, sende böyle düşünüp içini karartma lütfen. Allahın izniyle çıkarlar yakında.Cnm yoğun bakımda 1 kiloluk bebekler bisürü var ve İnan kıpır kıpırlar çoğunda solunum desteği Yok .. kilo ile alakalı deil yoğun bakım.. benim arksdaşımın ikizleri 2 kilo doğdular ertesi gün eve çıktılar benimkiler ondan büyük ama kğvezdeler ve kalırlar baya öyle görünüyor
İnş cnm dualarınızı eksik etmeyinHaklısın canım, sende böyle düşünüp içini karartma lütfen. Allahın izniyle çıkarlar yakında.
Geliyor cnm ikili göğüs pompası almıştım elektrikli lansinoh marka çok memnun kaldım her geçen gün süt miktarını Baya arttırdı .. hurma kuru incir bide süt çayı düzenli içiyorum baya işe yarıyorSutun geliyo deilmi cnm ?merak etme cnm bukadar okuduk bunca ay ikizlerin cogu kuveze girdi sende cok iyi biliyosun surekli olarak burdydin zaten iyi olcaklar merak etme belki orasi onlar icin daha iyidir bilemeyiz Allaha emanet olsunlar Rabim sana bagislasin insaAllah
Iyi iyi cok sukur buna cok sevindim vallahi sutun sifa olcak insaAllah onlaraa.İnş cnm dualarınızı eksik etmeyin
Geliyor cnm ikili göğüs pompası almıştım elektrikli lansinoh marka çok memnun kaldım her geçen gün süt miktarını Baya arttırdı .. hurma kuru incir bide süt çayı düzenli içiyorum baya işe yarıyor
Ben 2017 haziran anneleri grubundayım güzel paylaşımlar oluyor beklerizGünaydın kızlar hamişler ve bebişler umarım iyidir.doğum yapan arkadaşlarım yazıştığınız bir yer var mı bu sitede bende tecrübelerinizden paylaşmak isterim.sevgilerimle...
Amin inş cnm bnmm darısı diğer kızlara küveze girmeden evlerine gitsinler inşminikgelin doğum gerçekleşmiş şimdi okudum hayırlı olsun gözün aydın. Biran evvel kavuşman eve alıp götürmen dileğiyle.
Canım nasil oldun ağriların geçdimi,bebekler nasil goruyormus inşallah pazartesi verirlerİnş cnm dualarınızı eksik etmeyin
Geliyor cnm ikili göğüs pompası almıştım elektrikli lansinoh marka çok memnun kaldım her geçen gün süt miktarını Baya arttırdı .. hurma kuru incir bide süt çayı düzenli içiyorum baya işe yarıyor
Cnm ben ilk 3 gün zorlandım baya ama şimdi iyiyim dikişlerde alınınca daha rahatlarım inşCanım nasil oldun ağriların geçdimi,bebekler nasil goruyormus inşallah pazartesi verirler
Pramatüre kıyafet Laz'ım olur 3 kilonun altı rahat giyer ben ikişer takım almıştım bitane daha alsam yeterli olur tulum gibi deilde alt üst takımlar biraz daha fazla giydiriliyor öyle almam daha mantıklı .geri kalanı yenidoğan ile 0-3 ay aldım onlarıda çok almadım önümüz soguklara denk geliyor diye daha zamanı gelince kışlık alcam . sleepe aldım prima baya pahalıya gelcek diye orta karar bez tercih ettim zaten en iyi sleepe ve hugges bezmiş primadan sonra ..Selam kizlar nasilsiniz,doum yapan arkadaşlar sizlerde bizi birakmadan tecrubelerinizi,doum sonrasi ikiz bakımı konusunda bilgilendirin lutfen tecrubelerinize ihtiyacımız var ,bide alişveriş premeturami almak lazim,kiyafetleri ve hangi bezden memnun kaldiniz anlatırsanız sevinirim
Canım o bendede oluyor. Bi anda sanki çiş yapmış gibi oluyorum. Bakıyorum akıntı gelmiş. Benim beyaz akıntım var niyeyse bu günlerde. Seninki su gibimiydi? Bide su olsa o kadar az olmazmış.Kizlarrr bana yardim edinnn sabah banyodan ciktim bian ic camasirim islandi sizce suyumu geldi bebeklerin hareketleri gayet iyi suyum gelmis olsaydi bebekler hareket edebilirlemiydi ne yapamam lazim korkuyorum
Evet cnm benimde normalde beyaz akintim var ama bu su gibiydi sanki bi an afedersin idrarimi kacirmis gibi oldum ama ne bi sancim var ne bi agrim var hareketleride cok iyi ne yapsam bilemedim vallahi.Canım o bendede oluyor. Bi anda sanki çiş yapmış gibi oluyorum. Bakıyorum akıntı gelmiş. Benim beyaz akıntım var niyeyse bu günlerde. Seninki su gibimiydi? Bide su olsa o kadar az olmazmış.
İnşAllah bişey yoktur canım, eğer içim rahat etsin diyorsan bi git istersen acileEvet cnm benimde normalde beyaz akintim var ama bu su gibiydi sanki bi an afedersin idrarimi kacirmis gibi oldum ama ne bi sancim var ne bi agrim var hareketleride cok iyi ne yapsam bilemedim vallahi.
İnşAllah bişey yoktur canım, eğer içim rahat etsin diyorsan bi git istersen acile[/QUOTE
Valla simdilik bi sıkintim yok gitmicem bisey yoktur insaAllah...
Cnm benim doğumumun başlama sebebi enfeksiyon sagolsun kendi doktoruma her sorduğumda akıntımı normal Dedi yolladı dediğin gibi ara ara akıntının biden geldiğini bile anlıyordum nöbetçi kadın Doğum doktoru alttan baktı ve çok kızdı nasıl anlamazsın böyle akıntı olmaz Dedi temizledi ve gerçekten o gün hiç akıntım olmadı .. eger sürekli çamaşırınız ıslak ise ve arada akıntının geldiğini hissediyorsanız mutlaka gidin doktora kızlar enfeksiyon erken Doğum sebebiEvet cnm benimde normalde beyaz akintim var ama bu su gibiydi sanki bi an afedersin idrarimi kacirmis gibi oldum ama ne bi sancim var ne bi agrim var hareketleride cok iyi ne yapsam bilemedim vallahi.
Benimde enfeksiyonum yuksek cikmisti zaten yarin kendi doktoruma gidim ben ozaman ihmale gelmiyo galiba boyle seyler ayy bi kac hafta daha dayanabilseydim iyiydi ya cok erken simdi dua edin bana ya ...Cnm benim doğumumun başlama sebebi enfeksiyon sagolsun kendi doktoruma her sorduğumda akıntımı normal Dedi yolladı dediğin gibi ara ara akıntının biden geldiğini bile anlıyordum nöbetçi kadın Doğum doktoru alttan baktı ve çok kızdı nasıl anlamazsın böyle akıntı olmaz Dedi temizledi ve gerçekten o gün hiç akıntım olmadı .. eger sürekli çamaşırınız ıslak ise ve arada akıntının geldiğini hissediyorsanız mutlaka gidin doktora kızlar enfeksiyon erken Doğum sebebi
Korkma cnm önemli değildir belki sen ihmal etme yeterki en azından her akıntı geldiginde vesvese etmezsin allahın izini beklerler içini ferah tutBenimde enfeksiyonum yuksek cikmisti zaten yarin kendi doktoruma gidim ben ozaman ihmale gelmiyo galiba boyle seyler ayy bi kac hafta daha dayanabilseydim iyiydi ya cok erken simdi dua edin bana ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?