2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cnm o ağrılar normal ben Doğum yapacağım zaman adet agrısı gibi ağrımdı mesela aşırı şiddettli deildi ama gece uyumadım tam adet ağrısının aynısı
Yok çok şükür daha öyle şiddetli ağrım olmadı hiç ama insan evham yapıyor. Ekim annelerinden 2 kişi doğum yAptı şuan birinin 1200 gr, diğerinin 950 gr doğmuş. Ama sanırım onlarda sıkıntı vardı tansiyon yükselmesi ve bi adı vardı hatırlayamadım.

Cnm yoğun bakımda 1 kiloluk bebekler bisürü var ve İnan kıpır kıpırlar çoğunda solunum desteği Yok .. kilo ile alakalı deil yoğun bakım.. benim arksdaşımın ikizleri 2 kilo doğdular ertesi gün eve çıktılar benimkiler ondan büyük ama kğvezdeler ve kalırlar baya öyle görünüyor

Sutun geliyo deilmi cnm ?merak etme cnm bukadar okuduk bunca ay ikizlerin cogu kuveze girdi sende cok iyi biliyosun surekli olarak burdydin zaten iyi olcaklar merak etme belki orasi onlar icin daha iyidir bilemeyiz Allaha emanet olsunlar Rabim sana bagislasin insaAllah

Haklısın canım, sende böyle düşünüp içini karartma lütfen. Allahın izniyle çıkarlar yakında.

Haklısın canım, sende böyle düşünüp içini karartma lütfen. Allahın izniyle çıkarlar yakında.
İnş cnm dualarınızı eksik etmeyin
Geliyor cnm ikili göğüs pompası almıştım elektrikli lansinoh marka çok memnun kaldım her geçen gün süt miktarını Baya arttırdı .. hurma kuru incir bide süt çayı düzenli içiyorum baya işe yarıyor

Iyi iyi cok sukur buna cok sevindim vallahi sutun sifa olcak insaAllah onlaraa.

Canım nasil oldun ağriların geçdimi,bebekler nasil goruyormus inşallah pazartesi verirler

Selam kizlar nasilsiniz,doum yapan arkadaşlar sizlerde bizi birakmadan tecrubelerinizi,doum sonrasi ikiz bakımı konusunda bilgilendirin lutfen tecrubelerinize ihtiyacımız var ,bide alişveriş premeturami almak lazim,kiyafetleri ve hangi bezden memnun kaldiniz anlatırsanız sevinirim

Canım nasil oldun ağriların geçdimi,bebekler nasil goruyormus inşallah pazartesi verirler
Cnm ben ilk 3 gün zorlandım baya ama şimdi iyiyim dikişlerde alınınca daha rahatlarım inş
İkisinden de solunum çıkarılmış kız biberonla beslenmeye başlamış bugun erkek hortumla besleniyor ama ya bugun ya yarın oda biberon alır elini emmeye çalışıyordu küvezde .. yine bi hafta kalırlar kğvezde sarılıkları da var zaten
Pramatüre kıyafet Laz'ım olur 3 kilonun altı rahat giyer ben ikişer takım almıştım bitane daha alsam yeterli olur tulum gibi deilde alt üst takımlar biraz daha fazla giydiriliyor öyle almam daha mantıklı .geri kalanı yenidoğan ile 0-3 ay aldım onlarıda çok almadım önümüz soguklara denk geliyor diye daha zamanı gelince kışlık alcam . sleepe aldım prima baya pahalıya gelcek diye orta karar bez tercih ettim zaten en iyi sleepe ve hugges bezmiş primadan sonra ..

Kizlarrr bana yardim edinnn sabah banyodan ciktim bian ic camasirim islandi sizce suyumu geldi bebeklerin hareketleri gayet iyi suyum gelmis olsaydi bebekler hareket edebilirlemiydi ne yapamam lazim korkuyorum

Kizlarrr bana yardim edinnn sabah banyodan ciktim bian ic camasirim islandi sizce suyumu geldi bebeklerin hareketleri gayet iyi suyum gelmis olsaydi bebekler hareket edebilirlemiydi ne yapamam lazim korkuyorum
Canım o bendede oluyor. Bi anda sanki çiş yapmış gibi oluyorum. Bakıyorum akıntı gelmiş. Benim beyaz akıntım var niyeyse bu günlerde. Seninki su gibimiydi? Bide su olsa o kadar az olmazmış.

Canım o bendede oluyor. Bi anda sanki çiş yapmış gibi oluyorum. Bakıyorum akıntı gelmiş. Benim beyaz akıntım var niyeyse bu günlerde. Seninki su gibimiydi? Bide su olsa o kadar az olmazmış.
Evet cnm benimde normalde beyaz akintim var ama bu su gibiydi sanki bi an afedersin idrarimi kacirmis gibi oldum ama ne bi sancim var ne bi agrim var hareketleride cok iyi ne yapsam bilemedim vallahi.

Evet cnm benimde normalde beyaz akintim var ama bu su gibiydi sanki bi an afedersin idrarimi kacirmis gibi oldum ama ne bi sancim var ne bi agrim var hareketleride cok iyi ne yapsam bilemedim vallahi.
Cnm benim doğumumun başlama sebebi enfeksiyon sagolsun kendi doktoruma her sorduğumda akıntımı normal Dedi yolladı dediğin gibi ara ara akıntının biden geldiğini bile anlıyordum nöbetçi kadın Doğum doktoru alttan baktı ve çok kızdı nasıl anlamazsın böyle akıntı olmaz Dedi temizledi ve gerçekten o gün hiç akıntım olmadı .. eger sürekli çamaşırınız ıslak ise ve arada akıntının geldiğini hissediyorsanız mutlaka gidin doktora kızlar enfeksiyon erken Doğum sebebi

Benimde enfeksiyonum yuksek cikmisti zaten yarin kendi doktoruma gidim ben ozaman ihmale gelmiyo galiba boyle seyler ayy bi kac hafta daha dayanabilseydim iyiydi ya cok erken simdi dua edin bana ya ...

Benimde enfeksiyonum yuksek cikmisti zaten yarin kendi doktoruma gidim ben ozaman ihmale gelmiyo galiba boyle seyler ayy bi kac hafta daha dayanabilseydim iyiydi ya cok erken simdi dua edin bana ya ...
Korkma cnm önemli değildir belki sen ihmal etme yeterki en azından her akıntı geldiginde vesvese etmezsin allahın izini beklerler içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…