2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben prematüre almadım hiç sadece 2 takım pramature takim hediye almıştı yengem onlarda buyuk ogluma boydan olmadı, ufaģima da 2 hafta giydirebildim, 40 ları dün çıktı ve yeni dogan larda olmuyor, 3 aylik lara geçtik. Yani pramature alırsanız çok almayın çok çabuk buyuyolar, ben prima alıyorum ama cok ta önemli de il hepsi olur ama molfixi hastaneden istemrmislerdi hem sert hem emici de il demistiler, mesela market indirimlerii takip ediyorum, 80 lik primayi 25 ten aldım 4 paket epey gider, mama takviyesi yapıyorum, hemen hemen hepsini denedim, aptamil gaz yaptı, hipp eh ışte çok severek yemediler golden goat i hiccc sevmediler en sevdikleri sma o da kabiz yaptı 2 güne bir kaka yaptılar ona da çareyi doktorumuz günde 2 çay kasigi z,yağı vermemi istedi, mama 60cc veriyorum çok vermiyorum emzirmeye gayret ediyorum çok şükür kilo almaları boyları iyi, bir oğlumun gece gündüz farkindaligi var malesef geceyi gündüz gündüzü gece yaşıyor o yüzden gece uykum yok gibi, 2,,4,,6 olarak kalkıyoruz beslenme için, gece banyo yapınca daha uzun uyuyorlar ama ben her gün gündüz yikiyorum malum sıcak , bu arada gezmelere çıkmaya başladık bizde boyle zor ama cok guzel

Benim bir arkadaşım bebek bezi üretiminde çalışıyor.Bana dediği özellikle ilk aylarda hangi bez bebeklerde pişik yapmadıysa onunla devam et, fazla bez markası değiştirirsen üzerindeki kimyasallar farklı olduğundan pişik ihtimali artarmıs

Masallah size canım gezmeye ciktiginda zor olmiuyor mu bebişler uslu duruyor mu ? Ben bir kere çikayım dedim burnumdan geldi ya agla agla durmadılar hiç benimkilerin gazı oldugun aglıyorlar

C Cemrem9 canım dogumdan sonra kanaman ne zaman kesildi sen kan sulandirici kullanmistin demi bende dogumdan sonra kullandim igne doktor dedi 40 na kadar sürende var kanama birde sen kan sulandirici oluyorsun dedi ama igneyi birakalı 8 gün oldu benden hala kahverengi akıntılar geliyor ya sinir oldum yeminle

Teşekur ederim kizlar verdiginiz bilgiler için sağolun,artık hepimiz birbirimizin bilgilerinden yararlanacaz malum ilk defa anne olacaz çogumuzAllahım çok guzel duygu bebişleri içinde hisetmek her gun buyuduklerini gormek Allahım isteyen herkese versin,kimsenin kuçagi boş kalmasın

Bende size yakınım.Benim doktorumda herşey yolunda giderse 20 eylül gibi alırız diyor
İnşAllah canım. Ben son adet tarihim 1 ocak. İnşAllah daha uzun dururlar ama ayın 20sini görsek çok iyi olur inşAllah. Bu sıcaklarda dayanmak çok zor, ben ağlıyorum artık. Yatakda dönemiyorum, biraz ayakta dursam sanki çıkcaklar gibi hissediyorum. Rabbim güç verir inşAllah. Seninkilerin kiloları nasıl? Doktor kontrolleri 2 haftaya düşürdü artık. İnşAllah Ankaraya gidene kadar bir sıkıntı olmaz.

Günaydın kızlar, ne zamandır yoktum takip edemedim zorlu bir gebelik geçiriyorum. Şuna 34+3 üz be cuma günü sezeryan olucam. Bebeklerimin kilosu geçen hafta 2.200lü lerde idi. Doğum yapan arkadaşlar, sizce nasıl küvezde kalır mı ameliyattan sonra iyileşme süresi ne ve ikiz bebek bakımı çok mu zor gerçekten. Doğuma 4 gün var ben çok stresliyim heyecan korku bastı

Canım sıkıntın nedir? Neden beklemiyor doktor biraz daha?

Kizlarrr bana yardim edinnn sabah banyodan ciktim bian ic camasirim islandi sizce suyumu geldi bebeklerin hareketleri gayet iyi suyum gelmis olsaydi bebekler hareket edebilirlemiydi ne yapamam lazim korkuyorum

Iciniz rahar edecekse doktoru arayin. Ilk dogumda suyum gelmisti sadece kilotla kalmadı cok.daha fazla olur

Bu sabah 9'a 5 kala itibariyle anne oldum elhamdulillah binlerce kez Rabbime. Prensim yanımda ama prensesimin ufak bir solunum sıkıntısı olmuş daha kavusamadik. İnşallah o da yanıma gelirse tamamlanacagiz duaniza talibiz.
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. prenses de küvözden çıkmıştır inş. dualarımız sizinle.

Kızlar yemek yapmak benden geçmiş sağolsun akşam yemeklerimizi hep kayınvalidem yapıyordu dün ben yapıyım dedim makarna, çorba, salata derken toplam 1 saatimi aldı sonrasında pert oldum 1,5 saat yattım. Bebişler büyüdükçe uzun süre ayakta kalmak zorlaşıyor. Sıcaklar yüzünden de geceleri suyum çıkıyor. 2-3 defa wc ye kalkıyorum.

Gözün aydın cnm Bnm tez samanda kızında yanına gelir inş.. benimkiler hala küvezde
Canım üzülme senin bebişlerde inş bu hafta içinde küvözden çıkarlar. Sütün olması çok güzel maşallah.Dualarım seninle. Benim Dr da 36 ıncı haftada alıcam bebişleri dedi inş bekler kuzularım erken doğmazlar. 34-36 yı görürüz inş.

Daha önceden ameliyatım
vardı kist ameliyatı oldum dikişler zorlanıyormuş canm, doktor dedi senin rahim boyutu şuan 39 hafta boyutunda daha beklersek dikişler açılabilir ve bebekler içerde sıkışmış biraz da riske atmayalım alalım dedi

Daha önceden ameliyatım
vardı kist ameliyatı oldum dikişler zorlanıyormuş canm, doktor dedi senin rahim boyutu şuan 39 hafta boyutunda daha beklersek dikişler açılabilir ve bebekler içerde sıkışmış biraz da riske atmayalım alalım dedi

Sanırım 2-3 gün sonra bana emzirtecekler 2-3 günde öyle sürecek yine bir haftayı bulur ana yeterki iyi olsunlar beklerim
İnş cnm 34 olduktan sonra nezaman isterlerse gelsinler .. inş 36-37 leri görürsün son haftalarda hiç yorma kendini

Merhaba canım biz 11günlük olduk :) 36+4te dogum yaptim ben biri 2500 digeride 2300dü küveze girmediler insallah seninkilerde girmez kafana takma bizsadece bi gün fazladan kaldik biraz sariligimiz vardi ışık aldilar.ben sezeryandan cok korkardim hic korkulucak bisey yok onuda sıkınti yapma hemende kalktim ayaklandim cok rahat gecti hic strese sokma kendini tadini cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…