- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.281
Anladm cnmmm bende 23.haftamda gitcem kontrole o zaman der belki yapcam yapmicam diye. Ben sormustum ciger gelistirici yapiliyomus diye 12.haftamda evet daha var yapicaz demisti. Aynen yaza park yataga gecerim bende. Cok kilo almadm 2 kilo aldmda boyle dvm eder insallahzayıfım ama bebısler ııyımıs korkuyodum zayıflarmı dıe ama cok ıyılermıs sende cok kılo almamaya bak canım hyrlısıyla kucaklarımızada alırsak ne mutlu bıze canım evet sallanıyo canım park yataklar ama kısmet yazada park yataktan alırsın degısıklık olur canım cıger gelıstrcıyı 7 aya dondukten snra yapıyolar canım sanırım cunku banada bı deger kontrolde yapcam ddı
ınsllh canım benım valla kılo basa bela oluyo sonradan sımdı bebıslere ıyı dıoz ama snra ayy az yeseydım yapıyoz :)Anladm cnmmm bende 23.haftamda gitcem kontrole o zaman der belki yapcam yapmicam diye. Ben sormustum ciger gelistirici yapiliyomus diye 12.haftamda evet daha var yapicaz demisti. Aynen yaza park yataga gecerim bende. Cok kilo almadm 2 kilo aldmda boyle dvm eder insallah
Dogru diyosunda senin oyle dicek halin yok zaten zayifcaciksim :)ınsllh canım benım valla kılo basa bela oluyo sonradan sımdı bebıslere ıyı dıoz ama snra ayy az yeseydım yapıyoz :)
Benim muayenehanede gittiğim doktorda muayene ücretinde fark var.muhtemelen Doğumda da bir fark olur canım.Kizlar ikizde dogum parasinda degisiklik oluyor mu
bıde sısersem bu aydan sonraDogru diyosunda senin oyle dicek halin yok zaten zayifcaciksim :)
yok canım aynı ucret alıyolar cok arastırdım hep aynıKizlar ikizde dogum parasinda degisiklik oluyor mu
Alsan alsan ne kadar alcan :)bıde sısersem bu aydan sonra
Iyi o zmannyok canım aynı ucret alıyolar cok arastırdım hep aynı
bılmemkı :) cok almam herhalde :)Alsan alsan ne kadar alcan :)
Başlarda pıhtılar bile düşüyordu normal yoğun adet kanaması gibi, sonra kırmızı sadece kan şeklinde, sonra pembe kahverengi bordo karışık en son kahverengi oldu ve çok açık kahveyle bitti. Kötü kokuyordu eski kan olduğu için. Normal sarı akınti şimdide var yoğun dr.söyledim birsey demedi bol su iç dedi. Idrar yolunda kaşıntı başlarsa sirkeli suyla yıkıyorum birkac gün geçiyor kaşınma16.haftaya kadar kırmızı kanamamı sürdü yoksa kahverengi mi? benim kahverengi kanamam çok sürdü. artık 14. haftadayım 2-3 gündür de çokça sarı akıntım oluyor. resmen çamaşırımı ıslatıyor. kasıklarım ve belim çok ağrıyor. sizin nasıl?
Ayyy cok guzelll. Hyr cnm hastne ckslri ayni olur ztn bizimkiler ikizz bakma sen onlra cok iyihastane cikisi cokmu kucuk kizlar bide bembesini aldm aynisindan diger takimdanda ayni bi tane daha ama ufak diolar
anca yukledım :) dımı her goren ay cok kucuk bebeklere olmaz dıolar sımdı 590 grm ıkısıde ama tam kıloda dogmuyolarkı kafam karıstı ynıAyyy cok guzelll. Hyr cnm hastne ckslri ayni olur ztn bizimkiler ikizz bakma sen onlra cok iyi
Bakma sen onlaraaaa. Yenidgnlr stndrt beden uretiliyo zaten. Cok guzel cnm.anca yukledım :) dımı her goren ay cok kucuk bebeklere olmaz dıolar sımdı 590 grm ıkısıde ama tam kıloda dogmuyolarkı kafam karıstı ynı
canım cok ucuza gtrdırdım 30 lıra hastane cıkısların takımı zıbınlarda 10 lıra valla poyrazbebek net sıtesı cok ucuz ve 72 tl gecınce kargo ucretı yok 2 gunde teslımAyyy cok guzelll. Hyr cnm hastne ckslri ayni olur ztn bizimkiler ikizz bakma sen onlra cok iyi
tsklr canım benım dur bu gazla badttanıyemızıde yukleyımBakma sen onlaraaaa. Yenidgnlr stndrt beden uretiliyo zaten. Cok guzel cnm.
Sağlıkla giysin minnoslar. Bende yavaş yavaş almaya başladım. Ancak bir sürü eksik var kızlarcanım cok ucuza gtrdırdım 30 lıra hastane cıkısların takımı zıbınlarda 10 lıra valla poyrazbebek net sıtesı cok ucuz ve 72 tl gecınce kargo ucretı yok 2 gunde teslım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?