2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Anladm cnmmm bende 23.haftamda gitcem kontrole o zaman der belki yapcam yapmicam diye. Ben sormustum ciger gelistirici yapiliyomus diye 12.haftamda evet daha var yapicaz demisti. Aynen yaza park yataga gecerim bende. Cok kilo almadm 2 kilo aldmda boyle dvm eder insallah

ınsllh canım benım valla kılo basa bela oluyo sonradan sımdı bebıslere ıyı dıoz ama snra ayy az yeseydım yapıyoz :)

muayne ücretim aynı. testlerde farklı. doğum ücreti de aynıymış fakat sonrasındaki bebek paketlerinde (işitme testi vs.) onlarda 1000tl ekleniyormuş. -Yeditepe hastanesi-

Başlarda pıhtılar bile düşüyordu normal yoğun adet kanaması gibi, sonra kırmızı sadece kan şeklinde, sonra pembe kahverengi bordo karışık en son kahverengi oldu ve çok açık kahveyle bitti. Kötü kokuyordu eski kan olduğu için. Normal sarı akınti şimdide var yoğun dr.söyledim birsey demedi bol su iç dedi. Idrar yolunda kaşıntı başlarsa sirkeli suyla yıkıyorum birkac gün geçiyor kaşınma

Slm kızlar çok şükür bin şükür benimkilerde ikiz
pazartesi günü randevum var
Cinsiyetleri ne zaman belli oluyor

hastane cikisi cokmu kucuk kizlar bide bembesini aldm aynisindan diger takimdanda ayni bi tane daha ama ufak diolar simdilik bular ve örgü battaniyemiz var

Eklentiler

• 2016-10-09 12.00.41-1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 2016-10-09 12.00.47-1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…