2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kizlar bende hastanede yatiyorum suan banada dua edinde meleklerim simdi gelmesinler su kacagim varmis nst de minik sancilarim cikiyomus biri 1600 digeri 1700 grmislar daha cok kucukler yaaa dr 15 20 gun beklersek kuveze girmezler dedi. ama dayanirlarmi bilmiyorum

Bugün 30+1 oldular.kiloları ikisi de 1300-1400 arası boy 37 cm.senin nasıl?

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşAllah sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ayy canım ya iyiki gittin. Sonradan bir dahamı oldu? Nasıl bişey bu su? Bende şimdi korktum. Akıntım var

Bugün 30+1 oldular.kiloları ikisi de 1300-1400 arası boy 37 cm.senin nasıl?
Canım bende 31 temmuz da gittim. O gün 30+1'dim. Kilosu birisi 1400 küsürdü diğeri 1300lü birşeydi. Hiç boy söykemiyor bana. Haftaya tekrar gitcem bakalım. Kontrolleri 2 haftada 1 e düşürdü.

Cnm vallahi boyle ic camasirim hep islakti ter gibiydi cok zorda bi hamilelik gecirmedim yani ne sanci ne agri dikisli olmama ragmen.
bugunde annemin israriyla doktora geldik Ki su kacagi cikti dr Allahtan ciger ignelerini yapmisiz diyo simdi olasalar bille cok kalmazlar kuvezde dedi ama 15 20 gun daha dayanirsak hic kuveze bille girmezler dedi en ufak bi sorununuzda gidin lutfen aksatmaya gelmiyo

İnşAllah girmezler canım ondan önemlisi inşAllah 15-20 gün dururlar sıkıntı olmadan. Günler geçtikçe stres basıyo benide bir panik oluyorum. Olmazsa bende gideyim. Ben günlük ped koyuyorum ve süt arada da sarımsı gibi akıntım oluyor. Olmadı bi ped koymadan bakayım, senin renksiz ve kokusuzmuydu? Kusura bakma başını ağrıttım

Esrafurullah cnm burda birbirimize sormicaz da kime sorcaz..evet cnm sari falan degil bildigin su gibi ve kokusuz du. Varsa oyle bi problemin aksatma cnm geceden belli 2 kere nst ye de girdim sancimda cikti Taktir Allahin artik nasil hayirliysa mevlam oyle nasip etsin cumlemize insaAllah.

Kızlar akıntınızı ihmal etmeyin su gibi olsada beyaz yada sarı kıvamlı olsada hertürlü gidin çamaşır ıslatacak kdr olmaması gerekiyor hepsinin ben aşırı enfeksiyon yüzünden sancılandım erken Doğum oldu enfeksiyonu farketsek belki bi kaç hafta daha duracaklardı küveze girmiyceklerdi

İnşallah dayanırsınız canım, Sen kendini sıkıp bebeklerede stres yükleme emin ellerdesin nasılsa ne kadar kalırlarsa anne karnında faydası var. Rabbim yar ve yardımcınız olsun hem senin hem bebişlerin.

Saol cnm Allah razi olsun simdi taburcu oldum zaten evdeyim 15 20 gun dayanmaya caliscaz iste yok cnm stresim hic yok herseyin sahibi Allah Rabim hakimizda nasil hayirliysa onu nasip etsin insaAllah

Ayyy hadi inşallah bende senin gibi atlatırım hevesleniyorum böyle doğuranlara

Selam bugun şeker yuklemesi yaptırdım sonucu perşenbe doktoruma goturecem 50 gr da 148,3 çikti acaba yuksekmi bilginiz varmi

Selam bugun şeker yuklemesi yaptırdım sonucu perşenbe doktoruma goturecem 50 gr da 148,3 çikti acaba yuksekmi bilginiz varmi
Selam canım bende 27 Temmuz'da yaptırmıştım 140 çıktı. Doktorum bizim için 140 sınır dedi ve 75 gr. açken yükleme yapıldı sonuçlarını bu hafta göstericem. Sende de tekrar istenebilir.

Sağ ol canım bidaha yaparlarmi diyosun yani bende perşembe gidecem inşallah bidaha istemez hiç sevmedim

Suan durumun ne canım

Suan durumun ne canım
Evdeyim cnm taburcu olduk gitigi yere kadar goturcez dedi doktor simdi alirsak bi sikinti olmaz ama sen uzulursun kuvezde kalirsa git gel zor olur dedi disimizi sikalim bakalim 15 20 gunu atlatirsa kuveze girmez dedi bende suan iyiyim zaten sanciyi ben hisetmiyorum ama nst de cikiyo.

Bebeklerin hareketleri iyiyse acele etme canım 36+5 oldugu halde kuvoze girdik biz

Benim çok kısa sürede kesildi kanamam.1 ay sonra damla şeklinde oldu bir daha da olmadı.kızımda emzirdiğim için 7ay regl olamadım ben.prolaktin hormonum yüksekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…