- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.821
Teşekkür ederim cnmm bebişlerin evde olunca Buraya bakmak zor olur tabi :) darısı bana inş sabrım kalmadı sanki hemen eve gelsinler istiyorumCanim gecmis olsun gözün aydin yeni gorebildim Allah anneli babalı buyutsun inşallah
Bugün 30+1 oldular.kiloları ikisi de 1300-1400 arası boy 37 cm.senin nasıl?İnşAllah canım. Ben son adet tarihim 1 ocak. İnşAllah daha uzun dururlar ama ayın 20sini görsek çok iyi olur inşAllah. Bu sıcaklarda dayanmak çok zor, ben ağlıyorum artık. Yatakda dönemiyorum, biraz ayakta dursam sanki çıkcaklar gibi hissediyorum. Rabbim güç verir inşAllah. Seninkilerin kiloları nasıl? Doktor kontrolleri 2 haftaya düşürdü artık. İnşAllah Ankaraya gidene kadar bir sıkıntı olmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşAllah sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.Daha önceden ameliyatım
vardı kist ameliyatı oldum dikişler zorlanıyormuş canm, doktor dedi senin rahim boyutu şuan 39 hafta boyutunda daha beklersek dikişler açılabilir ve bebekler içerde sıkışmış biraz da riske atmayalım alalım dedi
Ayy canım ya iyiki gittin. Sonradan bir dahamı oldu? Nasıl bişey bu su? Bende şimdi korktum. Akıntım varKizlar bende hastanede yatiyorum suan banada dua edinde meleklerim simdi gelmesinler su kacagim varmis nst de minik sancilarim cikiyomus biri 1600 digeri 1700 grmislar daha cok kucukler yaaa dr 15 20 gun beklersek kuveze girmezler dedi. ama dayanirlarmi bilmiyorum
Canım bende 31 temmuz da gittim. O gün 30+1'dim. Kilosu birisi 1400 küsürdü diğeri 1300lü birşeydi. Hiç boy söykemiyor bana. Haftaya tekrar gitcem bakalım. Kontrolleri 2 haftada 1 e düşürdü.Bugün 30+1 oldular.kiloları ikisi de 1300-1400 arası boy 37 cm.senin nasıl?
Cnm vallahi boyle ic camasirim hep islakti ter gibiydi cok zorda bi hamilelik gecirmedim yani ne sanci ne agri dikisli olmama ragmen.Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşAllah sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ayy canım ya iyiki gittin. Sonradan bir dahamı oldu? Nasıl bişey bu su? Bende şimdi korktum. Akıntım var
Canım bende 31 temmuz da gittim. O gün 30+1'dim. Kilosu birisi 1400 küsürdü diğeri 1300lü birşeydi. Hiç boy söykemiyor bana. Haftaya tekrar gitcem bakalım. Kontrolleri 2 haftada 1 e düşürdü.
İnşAllah girmezler canım ondan önemlisi inşAllah 15-20 gün dururlar sıkıntı olmadan. Günler geçtikçe stres basıyo benide bir panik oluyorum. Olmazsa bende gideyim. Ben günlük ped koyuyorum ve süt arada da sarımsı gibi akıntım oluyor. Olmadı bi ped koymadan bakayım, senin renksiz ve kokusuzmuydu? Kusura bakma başını ağrıttımCnm vallahi boyle ic camasirim hep islakti ter gibiydi cok zorda bi hamilelik gecirmedim yani ne sanci ne agri dikisli olmama ragmen.
bugunde annemin israriyla doktora geldik Ki su kacagi cikti dr Allahtan ciger ignelerini yapmisiz diyo simdi olasalar bille cok kalmazlar kuvezde dedi ama 15 20 gun daha dayanirsak hic kuveze bille girmezler dedi en ufak bi sorununuzda gidin lutfen aksatmaya gelmiyo
Esrafurullah cnm burda birbirimize sormicaz da kime sorcaz..evet cnm sari falan degil bildigin su gibi ve kokusuz du. Varsa oyle bi problemin aksatma cnm geceden belli 2 kere nst ye de girdim sancimda cikti Taktir Allahin artik nasil hayirliysa mevlam oyle nasip etsin cumlemize insaAllah.İnşAllah girmezler canım ondan önemlisi inşAllah 15-20 gün dururlar sıkıntı olmadan. Günler geçtikçe stres basıyo benide bir panik oluyorum. Olmazsa bende gideyim. Ben günlük ped koyuyorum ve süt arada da sarımsı gibi akıntım oluyor. Olmadı bi ped koymadan bakayım, senin renksiz ve kokusuzmuydu? Kusura bakma başını ağrıttım
İnşallah dayanırsınız canım, Sen kendini sıkıp bebeklerede stres yükleme emin ellerdesin nasılsa ne kadar kalırlarsa anne karnında faydası var. Rabbim yar ve yardımcınız olsun hem senin hem bebişlerin.Kizlar bende hastanede yatiyorum suan banada dua edinde meleklerim simdi gelmesinler su kacagim varmis nst de minik sancilarim cikiyomus biri 1600 digeri 1700 grmislar daha cok kucukler yaaa dr 15 20 gun beklersek kuveze girmezler dedi. ama dayanirlarmi bilmiyorum
Saol cnm Allah razi olsun simdi taburcu oldum zaten evdeyim 15 20 gun dayanmaya caliscaz iste yok cnm stresim hic yok herseyin sahibi Allah Rabim hakimizda nasil hayirliysa onu nasip etsin insaAllahİnşallah dayanırsınız canım, Sen kendini sıkıp bebeklerede stres yükleme emin ellerdesin nasılsa ne kadar kalırlarsa anne karnında faydası var. Rabbim yar ve yardımcınız olsun hem senin hem bebişlerin.
Ayyy hadi inşallah bende senin gibi atlatırım hevesleniyorum böyle doğuranlaraMerhaba canım biz 11günlük olduk :) 36+4te dogum yaptim ben biri 2500 digeride 2300dü küveze girmediler insallah seninkilerde girmez kafana takma bizsadece bi gün fazladan kaldik biraz sariligimiz vardi ışık aldilar.ben sezeryandan cok korkardim hic korkulucak bisey yok onuda sıkınti yapma hemende kalktim ayaklandim cok rahat gecti hic strese sokma kendini tadini cikar :)
Selam canım bende 27 Temmuz'da yaptırmıştım 140 çıktı. Doktorum bizim için 140 sınır dedi ve 75 gr. açken yükleme yapıldı sonuçlarını bu hafta göstericem. Sende de tekrar istenebilir.Selam bugun şeker yuklemesi yaptırdım sonucu perşenbe doktoruma goturecem 50 gr da 148,3 çikti acaba yuksekmi bilginiz varmi
Benim de 150 çıkmıştı tekrar yapıldı canımSağ ol canım bidaha yaparlarmi diyosun yani bende perşembe gidecem inşallah bidaha istemez hiç sevmedim
Tekrardan sonra ne dediler insulinmi veriyor yada diyetmiBenim de 150 çıkmıştı tekrar yapıldı canım
Suan durumun ne canımKizlar bende hastanede yatiyorum suan banada dua edinde meleklerim simdi gelmesinler su kacagim varmis nst de minik sancilarim cikiyomus biri 1600 digeri 1700 grmislar daha cok kucukler yaaa dr 15 20 gun beklersek kuveze girmezler dedi. ama dayanirlarmi bilmiyorum
Evdeyim cnm taburcu olduk gitigi yere kadar goturcez dedi doktor simdi alirsak bi sikinti olmaz ama sen uzulursun kuvezde kalirsa git gel zor olur dedi disimizi sikalim bakalim 15 20 gunu atlatirsa kuveze girmez dedi bende suan iyiyim zaten sanciyi ben hisetmiyorum ama nst de cikiyo.Suan durumun ne canım
Bebeklerin hareketleri iyiyse acele etme canım 36+5 oldugu halde kuvoze girdik bizEvdeyim cnm taburcu olduk gitigi yere kadar goturcez dedi doktor simdi alirsak bi sikinti olmaz ama sen uzulursun kuvezde kalirsa git gel zor olur dedi disimizi sikalim bakalim 15 20 gunu atlatirsa kuveze girmez dedi bende suan iyiyim zaten sanciyi ben hisetmiyorum ama nst de cikiyo.
Benim çok kısa sürede kesildi kanamam.1 ay sonra damla şeklinde oldu bir daha da olmadı.kızımda emzirdiğim için 7ay regl olamadım ben.prolaktin hormonum yüksekmişC Cemrem9 canım dogumdan sonra kanaman ne zaman kesildi sen kan sulandirici kullanmistin demi bende dogumdan sonra kullandim igne doktor dedi 40 na kadar sürende var kanama birde sen kan sulandirici oluyorsun dedi ama igneyi birakalı 8 gün oldu benden hala kahverengi akıntılar geliyor ya sinir oldum yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?