2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Tekrardan sonra ne dediler insulinmi veriyor yada diyetmi
150 çok yüksek bi değer değil demişti. Yine de yaptiralim dedi. Ikinci de yine yüksek çıkmadı. Çok aşırı tatlı şeyler tüketme biraz dikkat et yeter dedi. Diyete de gerek görmedi. Büyük ihtimalle senin de öyle olur. Çünkü senin değerinde düşük

Allahım yardım etsin, inşallah durabildiği kadar dursunlar.

Diyet verirler diye düşünüyorum, insüline hemen başlatmazlar çoğul gebeliklerde yaşanabilen bir durummuş diye duydum. Hayırlısı Allahtan
Benim 160 çıkmıştı bişey olmadı kızlar diyetle hallettik.hem doğuma kadar kilo almıyorsunuz süper oluyor.au gelmesi olayını okudum da benim 33cü haftada taytımı ıslatacak kadar su geldi idrarımı yaptıktan sonra oluyordu dr.muayene etti bişey yok dedi ama 36.haftada su azalması ile girdim doğuma sakın ihmal etmeyin canlar

Kızlar ya emme refleksi nezaman olcak kız iki gün biberonla emdi kusunca hortumu takmışlar zorlamayalım demişler ama her seferinde böyle olursa süreç uzamazmı kesin bir hafta daha kalacaklar belkide daha fazla .. hergün emziririm diye hastahanede görmeye gidince sütümü sagmadan gidiyorum her geçen gün dahada sabrım azalıyor

Sıkma canını arkadaşım yoğun bakımdaki hemşireler işlerini asla şansa bırakmazlar onlar ne zaman ki evde sorunsuzca büyütülecek hale gelecek sana o zaman verecekler düşünsene evde bişey olsa sürekli hastaneye taşınacaksınız bırak toparlansınlar pozitif düşün sütün olsun birlikte sağlıkla bir ömür geçireceksiniz allahın izniyle

Canım sabırsızlanıyorsun kendi kendine kuruntu yapıyorsun cok haklısın ama emin ellerdeler. Emmeye başlayınca verecekler sen güzel dinlen ameliyat yerin iyileşsin. Cok yoracak o bebişler seni akşama kadar sırf bebek bakıyorum. Annemin yanındayım ona ragmen yorulıyorum. Büyük kızımı öpemiyorum bile birini al birini bırak emzir, gazını al alt degistir. Kızınla ilgilen evdeyken iyi seyler düşün gelecek o kuzular koynuna.

canım üzme kendini Rabbimin izniyle toparlanıp alacaksın yavrularını. Zor ama Rabbim başka dert vermesin inşAllah. Azıcık daha sabır. Sen sütünü devamlı sağki azalmasın. Sağmazsan gittikçe azalır.

Kızlar bugun oglanı emzirdim demek çok üzüldüm gece uyuyamıyordum son günlerde üzülmekten
10 dk ancak emdi oglan heralde küçük diye yoruluyor sanırım ilk kez kucağıma aldım nkdr mucizevi bi duygu .. hafta sonu çıkar gibi oglan Dedi kızda diger hafta içi belki inş oda tutar hemen

Sen merak etme annesi hersey yoluna gircek insaAllah

Gözün aydın oğlum hiç istemedi memeyi ağzına koca bir emzik vermişlerdi birde biberonu sevmiş 5 günde 2.5 aylık oldu daha yeni yeni emmek istiyor.hazırladığımız mamayı 30cc yi 20dk içerdi zor günler geçecek allahın izniyle üzülme canım benim

Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim amin, Allah razı olsun. Spinal anestezi ile Kızım 2840 oğlum 2560 gram doğdu. Doğumda ilk kızım çıktı ve ağlama sesini duydum fakat birden kesildi ve güm güm sırta vurma tarzı sesler geldi ben anlamıyorum tabi meğerse kızım solunum sıkıntısı yaşıyormuş ve morarmiş. Ailem özellikle tabi eşim büyük korku yaşamış onu öyle görünce Allahtan ben görmedim yoksa nasıl olurdum bilmem kızımı bir kerecik kokladim burnunu burnuna surttum hoşgeldin annem dedim derken kızımı o son görüşüm oldu derhal kuvoze almışlar solunuma baglamislar ameliyat bitip kendime gelince oğlum geldi sarıldım kokladim ama kızım gelmedi aileme sorduğumda birazdan gelecek kontrolleri uzun sürdü dediler meğerse kızım kuvoze alınmış gelmeyecekmis en sonunda sakinca söylediler tabi ben yikildim bunca hafta her şeye tek tek dikkat edip geç dogsunlar kuvoze girmesinler kilo alsınlar bol bol kuvoz yüzü gormesinler diye uğraşıp dualar eden ben aglamaktan kendime gelemedim. Çünkü minik kızımı bir kez kucağıma alamadım halbuki böyle hayal etmedim odamizi susledik hediyelerimiz falan hevesle beklerken çekilecek fotoğrafları henüz kızımla bir resmim yok. Allaha şükürler olsun ki binlerce kez onu bana bağışladı ilk günlerde sadece serum ile beslenen bebeğim artık sadece anne sütü alıyor kilosu iyi solunum kapatıldı enfeksiyon da çıkmadı fakat antibiyotik tedavisini tamamlamak için hala o lanet hastanede kızım. Belki bunda da vardır bir hayır napalım hayatta olduğu için binlerce kez şükürler olsun şimdi düşündükçe olabilecekleri kanım donuyor onu orada bırakıp gelmek ne kadar zor anlatamam. Çocuğum kuvoze girdi demek sadece dile kolay yavrunu kucaklayamamk onunla ilgilenememek çok zor Allahım kimselere yaşatmasın oğlumun da sarilik sıkıntısı bir geçse rahatlayacagiz inşallah çok uzun bir yazı oldu hakkınızı helal edin ve ben şunu anladım kendimce sizlere de haddime olmayarak tavsiye ediyorum hiçbir şeyi fazla düşünmeyin plan yapmayın hersey gösteriş tek önemli olan sağlık hele ki evladın sağlığı. Allaha emanet olun...

Canım çok geçmiş olsun, inşAllah kızında biran önce evine kavuşur. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

oncelikle cok gecmis olsun cnm Rabim evlatlarini sana bagislasin nicin boyle oluyo anlamis degilim ikizlerde neden bu kadar cok saglik sorunu oluyo cok korkmaya basladim artikkkkk

Canım çok geçmiş olsun, inşAllah kızında biran önce evine kavuşur. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

oncelikle cok gecmis olsun cnm Rabim evlatlarini sana bagislasin nicin boyle oluyo anlamis degilim ikizlerde neden bu kadar cok saglik sorunu oluyo cok korkmaya basladim artikkkkk

Amin amin Allah razı olsun onların derdinden kendimi unuttum sanki ameliyatli degilmisim gibi . Evlat sevgisi çok baskaymis geçen oğlum da sariliktan iki gün hastanede kaldı hastanede kavga edip oda kiraladım gene de bırakıp gidemedim bir daha yavrularimdan ayirmasin Rabbim beni ve hiç kimseyi. Valla nedendir bende anlamadım beslenme hareket giyinme herseye dikkat ettim sürekli dua ettim 37 den önce olmasın diye heh tamam 37 yi geçtik 37+5 deyip kiloları da 2.5 aştı diyerek ve tabi vurulduğumuz 3 tane ciğer gelistiriciye de güvenerek bişey olmaz artık diye düşündüm ama Allah isterse hersey oluyor işte bizlerin elinde bişey yok dua etmekten başka. Allah kimseleri evladın dan ayirmasin kimseyi..

Amin cnm amin insaAllah hersey yolunna girir zamanla Allaha emanet yavrucaklarin En kisa zamanda kucaginda olurlar insaAllah ikiside

Aa canım merhaba ben seni tüp bebek bölümünden hatırlıyorum erken Doğum mu yaptın nasıl şimdi bebişler kaçta oldu Doğum. Benim de rahim kısalmaya başlamış erken dogjm riski var ama çok korkuyorum çok erken daha. Demek o yüzden idrara bakıyorlar sürekli

Canim duygularini o kadar guzel dile getirmiski okurken yasadiklarini yasamis gibi oldum rabbim hepimizin cocuklararrina saglik versin onemli olan tek sey saglik rabbim yardimcin olsun seninde bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…