- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.861
Amin cnm amin insaAllah hersey yolunna girir zamanla Allaha emanet yavrucaklarin En kisa zamanda kucaginda olurlar insaAllah ikiside
Canim duygularini o kadar guzel dile getirmiski okurken yasadiklarini yasamis gibi oldum rabbim hepimizin cocuklararrina saglik versin onemli olan tek sey saglik rabbim yardimcin olsun seninde bizimde
Valla cnm az asagi az yukari cogumuzun sorunlari birbirine benziyo ve sonuc olarakada erken dogum tehkikemiz ortaya cikiyo Rabim hepimize yardim etsin... bende ikiz kizlarimi bekliyorum cnm benimde rahimde kisalmam vardi 13 14 haftamda dikis atildi senin dikisin yokmuKızlar selam herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler diliyorum ben de ikiz kızlarımı bekliyorum ama çok zorlanıyorum artık. Rahimde kısalma var her hafta gidip bakıyoruz şuan daha gelmesinler ya çok küçükler düşündükçe ağlayasım geliyor. Birde fazla suyum varmış o da pek iyi değilmiş bunlar başına gelen var mı acaba kaderdaşlarım
Canım kaç rahim boyun? Benimde kısalmaya başlamış artıkKızlar selam herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler diliyorum ben de ikiz kızlarımı bekliyorum ama çok zorlanıyorum artık. Rahimde kısalma var her hafta gidip bakıyoruz şuan daha gelmesinler ya çok küçükler düşündükçe ağlayasım geliyor. Birde fazla suyum varmış o da pek iyi değilmiş bunlar başına gelen var mı acaba kaderdaşlarım
Yok canım 28de başladı kısalma öncesinde çok iyiydi. Birden olduValla cnm az asagi az yukari cogumuzun sorunlari birbirine benziyo ve sonuc olarakada erken dogum tehkikemiz ortaya cikiyo Rabim hepimize yardim etsin... bende ikiz kizlarimi bekliyorum cnm benimde rahimde kisalmam vardi 13 14 haftamda dikis atildi senin dikisin yokmu
Bugün gidicem yazıyım canım bana artık her hafta bakıyorlarCanım kaç rahim boyun? Benimde kısalmaya başlamış artıkbende pazartesi gideceğim kontrole
Cok dikat et cnm ellinden geldikce dinlenmeye yatmaya bak sadece lavabo ihtiyaci icin kalk cnm bi kac hafta daha idare edersin insaAllahYok canım 28de başladı kısalma öncesinde çok iyiydi. Birden oldu
Canım naptın? Gittinmi doktora? Merak ettim siziBugün gidicem yazıyım canım bana artık her hafta bakıyorlar
Canim benim kizlarimda oyle cok hareketli degiller usteki alttaki bebege gore daha fazla oynuyor bir sorun olsa doktor soylerdi mutlaka iyi dusun kendini sikintiya sokma canimmerhaba ikiz annelerim. ben 32 + 5 günlük cift yumurta ikizlerime hamileyim Rabbim nasip ederse inşallah. iki gun once doktor kontrolune gittim. kizimin boyu haftasina göre 1 bucuk hafta uzun cikti, kilosu haftasiyla uyumlu ama bas cevresi olcumu 10 gun onceki degere aitmisdoktor direk hareketleri nasil dedi. dedim gayet hareketli, o gunden sonra takinti mi yaptim bilmiyorum sanki kizim daha az hareket ediyor gibi geliyor bana. oglum cok daha aktif gibi. kizimi rahatsiz ediyorum o zaman hareket edip tepiyor. ama sanki eskisi gibi hareket etmiyor. başına boyle bir sey gelen oldu mu? baş capi haftasina gore küçük diye bir yorum aldiniz mi? insan soz konusu baş kafa olunca beyin gelisiminden dolayi kafasina takiyor doktor bas kucuklugu tek basina problem teskil etmez, takip gerektiri dedi
canim benimkiler altli üstlu degil de oğlum sagda kızım solda. kiz eskiye oranla daha hareketliydi sanki.hic hareket etmiyor degil de ne bileyim eskisi gibi hareket li değilmiş gibi geliyor o gunden beri. sali kontrolum var. cok sag ol canim allah razı olsunCanim benim kizlarimda oyle cok hareketli degiller usteki alttaki bebege gore daha fazla oynuyor bir sorun olsa doktor soylerdi mutlaka iyi dusun kendini sikintiya sokma canim
Kalbini ferah tu canim ikiz gebelik tekliye gore cok cok zor kuruntularimiz bitmek bilmiyor dert edecek birsey buluyoruz mutlaka kendimize rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza alip kavusmayi nasip etsin benimde dogum yanasti ciger gelisimk nasil acaba kuveze gereceklermi.... Birsuru dusunce var aklimda hayirlisiyla bir dogsalarcanim benimkiler altli üstlu degil de oğlum sagda kızım solda. kiz eskiye oranla daha hareketliydi sanki.hic hareket etmiyor degil de ne bileyim eskisi gibi hareket li değilmiş gibi geliyor o gunden beri. sali kontrolum var. cok sag ol canim allah razı olsun
haklısın canım. saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah rabbim. benim doktorum ikizlerin ciger gelişimi 34 bitince tamamlanir dedi. ucuzlerde ise 27. hafta bitince gelisimleri tamamlanir. bu allahın bir lutfudur dedi. senin 35 olmus allahın izniyle ciger gelisimleri tamamlanmistir.Kalbini ferah tu canim ikiz gebelik tekliye gore cok cok zor kuruntularimiz bitmek bilmiyor dert edecek birsey buluyoruz mutlaka kendimize rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza alip kavusmayi nasip etsin benimde dogum yanasti ciger gelisimk nasil acaba kuveze gereceklermi.... Birsuru dusunce var aklimda hayirlisiyla bir dogsalar
37 haftayi anca gorursun dedi doktor bir ayda 6 kilo birden almisim sebebine bakiyorlar aclik tokluk sekerime baktirdim aclikta toklukta 59 cikti gobek deligimin alt kisminda odemler olustu insallah dedigim gibidir tamamlamislardir gelisimlerinide bir sorun cikmazhaklısın canım. saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah rabbim. benim doktorum ikizlerin ciger gelişimi 34 bitince tamamlanir dedi. ucuzlerde ise 27. hafta bitince gelisimleri tamamlanir. bu allahın bir lutfudur dedi. senin 35 olmus allahın izniyle ciger gelisimleri tamamlanmistir.
Selam kızlar giremiyorum hiç 2 bebek çok zor sürünuyorum 3 gün sonra 1 ay bitecek sağlıklari iyi şükür kız iyi kilo alıyor ama oğlan yavaş alıyor kilo kız fark açtı bide bebek arabasi aldınız mı ne aldıniz öneriniz varmi şu durumda bebek arabasi büyük ihtiyaç gibi görünüyor .. doğum yapan arkadaşlar Güle güle büyütün inşallah
Canim baktım baston ikiz arabasi bu değilmi Pierre Cardin Ps 505 Le Lamentine İkiz Bebek Arabası Mor buda güzel sankiBen olumlu yorumlardan etkilenerek ve tavsiye üzerine Chicco Echo Twin aldım. Henüz ikizler doğmadı bebeklerle kullanmadım. Diğer üç çocuğuma farklı tekli bebek arabaları kullanmıştım. İkiz bebek arabalarının en olumsuz yönü ikili oldukları için ağır olmaları. Bu pek çok ikiz arabasına göre hafif, katlanması kolay ve bagaja sığıyor. Arkası tam yatabilidiği için yeni doğandan itibaren kullanılabiliyor. İçinde yenidoğan anakucağı(otoya da konabilen) yok. Diğer çocuklarımda anakucağı hep otomobildeydi. otodan al bebek arabasına koy, ondan al tekrar arabaya koy, aman uyumuş anakucağıyla eve çıkar olayı tek çocukla bile çok büyük bir eziyete dönüşüyor bir süre sonra. İkizlerle bu hiç yapılmaz diye düşünerek araba için iki tane oto koltuğu anakucağı aldım başka marka. Bebek arabasının kolay toplanır kolay sürülür kolay taşınır olması özelliklerini taşıyor bence. Ben oldukça memnun kaldım şimdilik. Siz yine de bir mağazada görün deneyin ağırlığını tartın kaldırıp bagaja koyabilir misiniz bakın, rahat açıp kapatabilir misiniz, farklı markaları mağazada deneyip alın derim.
Gittim canım Allah'a şükür kiloları çok iyi biri 1600 biri 1560 29+3üm şuan. 1.5 cm e düşmüş rahim inceliği. Ama doktor agustos sonuna kadar götürür bu uzunluk bizi dedi. Enerjini gereksiz şeylere harcama dedi temizlik avm vs gibi onun yerine 15 dk az tempolu yürü daha iyi dedi. Öyle canım işte dikkat ediyorum ben de şu Eylül'ü bi görsekCanım naptın? Gittinmi doktora? Merak ettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?