2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim baktım baston ikiz arabasi bu değilmi Pierre Cardin Ps 505 Le Lamentine İkiz Bebek Arabası Mor buda güzel sanki

Evet baston. PC 505 Le Lamentine de çok güzel. Herkesin bebek arabasından beklentisi ihtiyaçları farklıdır. Deneme imkanın varsa mağazada bir tur bile çok fikir sahibi yapar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım. Ben de tam bugün doktoruma onu sordum birisi çok hareket ediyor birisi bi köşede sertleşip toplanıyor gün içinde o da çok az. Doktor bayagı bi inceledi birisi daha göbeğe yakın öbürü daha alta geçmiş o yüzden dedi. Bebeklerin suyu iyi oldukça bunların hiç bir sorunu yok dedi.

Kızlar benim dizimden aşağısı ve sırtım kaşınıyordu sürekli. Dr pul pul dökülüyor mu dermatolojik birşey mi diye baktı öyle olmadığını gördü ve karaciğer enzimlerine ve safra kesesine bakalım dedi hamilelikte kaşıntı göğüs bel göbek gibi yerlerde değilse yani çatlayacak yerlerde değilse ve düzenli ise muhakkak kontrol edilmeliymiş. Aklınızda bulunsun dedim.

Sevindim canım iyi olmanıza. Maşallah kiloları gayet güzel benim 30+1 de bu kadar değildi. Biri 1300lü diğeri 1400lü bişeydi. İnşAllah eylül sonunu görürüz hepimiz

Selam kızlar dun kontrole gitdim şekerim iyimiş,kanım azmiş.doktor resmen psikolojimi bozdu geçenlerde bir hastam ikiz gebeydi 28 haftada doğurdu biri oldu biri yoğun bakimda sanda dikat ediceksin yatacaksın surekli ,ikizler 28 haftadan sonra doğmak için acele ederler vallo ambulansa bindirir gonderirim dedi,dundan buyana çok kotuyum aklımdan çikmiyor surekli kendimi dinliyorum bişey yokmu diye bide magnezyum verdi gunde 1defa iç diye bebişler 1100 gr civari olmuş şu 2 hafta çok dikat et 30 dan sonra doğarsa yaşama şansı yukselir dedi

Bende dün kontrole gittim Şeker olayı tokluk 50 gr. yükleme 140 çıkmıştı, 75 gr. açlık yükleme yapıldı değerleri yüksek bulduğundan endokrine yönlendirildim ve yine tsh kan idrar testleri verdim hafta sonu düzenli ölçüm yapıp not alıp pazartesi sabahı şeker sonuçlarım ve test sonuçlarım değerlendirilecek sonuçlara göre insülün başlayabiliriz açlık kan şekerinde sorun yok ama tokluk kan şekeriniz yüksek dediler. Doğum için ise benimde 28+2 yim bebeklerin kiloları ve amniyo sıvıları güzel sorun yok 2 hafta sonra görelim dedi. Ben 38-39'u görürmüyüz dedim :) İkizlerde 37'yi görmek bile başarı dedi. Durum bu. Bence senin doktor pimpirikli sanırım kendini sıkma zaten dikkat ediyoruz banada diyor baskı, su gelmesi veya sancı hissedersen muhakkak gel diye ama seninki resmen vesveseye bağlatmış.

Kızlar pztesiden beri sağ kalçam ayağa kalktığımda çok ağrıyor raporlu olduğum için 15 günde bir Dr ve cumaları proloton igne dışında evden çıkmıyorum istirahatteyim sürekli kahvaltımı hazırlamak dışında bir iş yapmıyorum. Pztesi Dr günüm magnezyum yazmasını isticem. O kadar ısrar ediyorum Dr a yazmıyor çok ilaç zehir newcald3 içmeye devam diyor.intizor benim Dr da ikiz hamilelik istirahat gerektirir yatacaksın diyor. Ama sana örnek olarak anlattığı şey cidden üzücü olmuş.

Benim doktorumda aksine yatmak yok yormadan sakin sakin yürü günde 6-7 bin adım istiyorum diyor. Üstelik perinatolog ben anlamadım bunları ya.. Demir eksikliğim vardı dün damardan yükleme yaptılar, sulandırma magnezyum içemiyorum diye solgarın magnezyumunu ve b12 aldım günde 1'er tane özellikle gece yatarken içiyorum. her hafta proluton iğne ve günde 3 adet progestan içiyorum. Ayrıca previt positiv verdi folik asit için ikiz diye, başlangıçtan beri bunları içiyorum.

Bende demir için 4 aydır kahvaltıdan 2-3 saat önce gyno ferro sarol, günde 1 kere decavit, günde 1 kere kalsiyum ve D vitamini içeren newcal d3 suda eritip içiyorum. Mide ekşimelerim arttı günde 3 kere gaviskon içiyorum.günde 1 cleaxan igne, haftada 1 proloton oluyorum. 71 kilo oldum ilk günden bu yana 11 kilo aldım. Şeker yüklemesine gerek görmedi Dr um. Ben her kontrole gitmeden önce çikolata yerim.2 ay önce tokken kan vermiştim şekerim 83,4 çıktı sanırım o yüzden.

Resmen saçmalamış ya.. Valla burada ve diğer gruplarda çoğu ikizler 37-38. haftalarında doğmuşlar. Sana böyle söyleyip neden içini karartıyorki anlamadım. Bir sıkıntın olsa tamam ama her şey yolundaysa böyle seni korkutması hiç hoş bir şey değil. ben çalışabilir raporumu da aldım devam ediyorum işime, sadece çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum o kadar.

Benim açken 74,yuklemeden sonra 148 çikti iyi dedi bişey demedi ama obur tarafdan moralimi bozdu bende 28+1 bugun ikimizin ayni 15 gun sonra gel dedi

Bende 4aydir demir hapı,crinone jel kulaniyorum dunde magnezyum verdi

Bende 33 haftalık oldum şükür sıkıntım yoktu şimdiye kadar artık ağırlaştım zorlanıyorum kaşınıyorum test yaptık bişey çıkmadı kaşıntıya normal bişeler önerirmisiniz uykusuz geceler başladı şimdiden

Cnm benimde kasintilarim var ama benim karin bolgemde catlaklardan dolayi oluyo bebe yagin varsa kulann cnm iyi gelir

Kizlarrrr doktordan geldimmmmm 8 gun sonra ameliyat gunu vercekmis bana artik zamani gelmis erken degilmi ya 32+4 gunluguz 8 gun sonra 33+5 gunluk olcak tahminen bir hafta sonraya gun verse 34+5 olcak yani kuveze girermi kizlarr yada Dilime bile almak istemiyorum kotu bisey olurmu kilolarida 1700 gr 1800 2kilo olurlarmi acaba ayy kafamda deli sorullar

Canim bende senin haftalarinda gittim bir hastaneye senin gibi dedi bana sordum ne zaman gun vereceksiniz diye 37 haftaya dedi devlet hastanesiyse gittigin erken gun veriyorlar

Canım bir sıkıntın yoksa eğer niye bu kadar erken alalım diyor şaşırdım. Gerekçesi ne peki?

Canim bende senin haftalarinda gittim bir hastaneye senin gibi dedi bana sordum ne zaman gun vereceksiniz diye 37 haftaya dedi devlet hastanesiyse gittigin erken gun veriyorlar
Yok cnm devlet degil ozele gidiyorum hamileligimin basindan belli beni takip eden doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…