2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Rahim kısalması bende de var dr sürekli olarak yat diyor ama evde hiç hareketsizde olmuyor,kayınvalidem yanımda ama yaşlı kadın en azından sofra kurup kaldırırken falan yardım ediyorum,sonrada suçluluk duyuyorum ya birşey olursa ayakta kalıyorum diye ,doğum için çok erken haftalarımız ama doktorum 28.haftayı geçtik korkma diyor,bundan sonra ne kadar kalırlarsa küvez süreci kısalır şeklinde bakıyor sadece, çok rahat kadın:/

Canım senle günlerimiz aynı sanırım. Senin rahim boyu kaç? Birde bebeklerin kaç kilo olmuş? Brnim en son 30+1 de 1300 ve 1400lü bişeydi

Canım korkma benim doktorum 24.haftayı atlatınca bile çok şükür bundan sonra yaşar Allahın izmiyle dedi,28 i görünce daha da rahatlattı beni ,içini ferah tut,sürekli kaygı ve endişeyle yaşama zorlanırsın yolumuz uzun daha:)

Canım senle günlerimiz aynı sanırım. Senin rahim boyu kaç? Birde bebeklerin kaç kilo olmuş? Brnim en son 30+1 de 1300 ve 1400lü bişeydi
Canım rahim boyum 30+2 de 2.4 dü yada 24mm ,doktora zorla ölçtürüyorum ikiz bebek rahim kısalması çok beklenen bir durum diyor ,ölçme gereği bile duymuyor en son muaynemde 1600 ve 1540dı kiloları dr buda belli olmaz ben ölçerken karnını şişirmiştir bu rakam çıkar 5 dakika sonra iner 200gr eksik çıkar takılma sağlıklı ikiside diyor:)

Canım sakin ol küvezde kalmalarından korkma bu kadar ,büyük ihtimalle önlem olarak da olsa girerler bir arkafaşım 33+5 de doğurdu 20 gün kaldı küvezde şimdi maşallah 5 aylıklar dünya tatlısı ikiside,ben küvez olayına hazırladım kendimi ikiz gebeliğin doğasında var neredeyse bu

Galiba haklisin cnm strese girip dahada kotu etmenin bi manasi yok.

Gecen gun taburcu oldum cnm daha simdi 32+4gunluguz 8 gun sonra 33+5 olcam zeryan tarihi vercek muhtemelen 34+ li bisey olurda 35 ten gun almis olurum bugun neten baktimda ikiz gebeliklerde 35 hafta dogum haftasi olarak kabul ediliyomus biraz icim rahatladi.

Evet canim benim doktorumda demisti ikiz gebelikler 8 bucuk ayda gelisimlerini tamamlamis oluyorlar hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Cnm dikislerim aciliyo 2.5 cm acilmam varrr mecburuz diyo almaya bide su kacagi var
Cnm doktorun haklı önemli şeyler haftanda benimkiyle aynı olcak ..
Sana şöyle diyeyim biz yarın taburcu oluyoruz inş bi aksilik olmazsa tam 14 gün yoğun bakımda kaldık ... arkadaşım da aynı hafta dogurdu o hiç kalmadan gitti evine ... kğvezde 25 haftalıkta vsr 38 haftalıkta yani diyeceğim tamamen nasip kısmet küveze giredebilir girmeyedebilir
Ben ilk hafta çok üzülmüştüm ama iyiye gidince durumları emzirmeye başlayıp sık görünce alıştım malesef riske atma doktorun dediği tarihte amlyt ol.. 32 haftadan sonra allahın izini ile bşy olmaz

Saol cnm insaAllah..demek yarin cikiyosunuz cok sevindim cnm Maratonun basliyo:)

Saol cnm insaAllah..demek yarin cikiyosunuz cok sevindim cnm Maratonun basliyo:)
Sgl cnm darısı sana ve bekleyen kızlara inş
Hastahane okdr yorucuki sürekli git gel yapıyorum emzirmek için gece gündüz evde olsa daha rahat olur valla :)
2 hafta içinde 4 tane ikiz doğmuş bizim hastahanede sadece biz kğvezde kalmışız ... ondan Olumsuz düşünme varsın iyi olsunlar kğvezde kalsınlar bi süre

Haklisin cnm nebilim iste insan uzuluyo bi an ama iyi olsunlarda belki kuvez evden daha hayirlidir

Kızlar başıma bir iş geldi evham yapıyorum %90 ama iki gece önce evde elektrikler kesildi ,midemde nasıl yanma var ,normalde süt içemiyorum ama laktozsuz uzun ömürlü süt varmış evde,karanlıkta üç dört yudum içtim ağzıma bir pürtük geldi hemen tarihine baktım 3ay gecmiş ama bir ekşime yok,banyoda parmak basıp kusmaya çalıştım o sırada söylemesi ayıp resmen işedim:)) hamileliğimin başında da kusarken zaman zaman bu başıma geldi önemsemedim ,özellikle ayakta kusarken oluyordu,şimdi gebelikte su gelmesiyle ilgili bir yazı okudum bazı kadınlar su gelmesini işemek gibi tarif ediyor ,2gün geçti kafama takıldı acaba suyum gelmiş olabilir mi? Kusmadaki zorlanmayla mümkün mü suyun gelmesi??

Cnm istemsizce gelmisse bi doktora gorun derim bebeklerinin hareketi nasil peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…