2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hareketlerinde sıkıntı yok aslında her zamanki gibiler
Simdi sen daha iyi bilirsin cnm sumuyudu çismiydi diye bak ben gecen gun ayaga bi kalktim bi su bosaldi aynen iser gibi dr gitim su kacagim cikti 1 gun hastanede yatim acilamm vardi 8 gun sonra gun vercek sezeryan icin ayni sey olmayabilir ama icin rahat etsin istiyosan gorun bi doktoruna

Canım aynı durumdayız. Yat diyor ama olmuyo işte bide içimde sürekli temizlik yapma hastalığım var nedense :))))

minikgelin canımmm gözünüz aydın olsun, çok ama çok sevindim adınıza.. bundan sonra sana daha kolay olur inşAllah.yanında olunca psikolojik olarak rahatlarsın. Güzel haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun cnm hastahane hem bedenen hem beyinden yoruyor mesela emziriyorum ikisinide ama kimi zaman emmiyorlar hemşireler anne sütünü veriyoruz diyor ama işte insan bi vesvese ediyor heryerleri delik deşik ama işte herşey sağlıkları için çok şükür bitiyor 2 haftalık süreç
Haklisin cnm nebilim iste insan uzuluyo bi an ama iyi olsunlarda belki kuvez evden daha hayirlidir
Saglıklı olsunlarda zaman akıp geçiyor
Zor oluyor ama geçiyor .. inş doğurduğunuz gibi yanınıza alırsınız kuzucukları

Bana doktor suyun gelse anlamaman imkansız demişti
Ondan korkma için rahat etmiyorsa bi kontrole git

Bana doktor suyun gelse anlamaman imkansız demişti
Ondan korkma için rahat etmiyorsa bi kontrole git
Canım gecen yazdım sana görmedin herhalde. Çok seviniyorum güzel haberlerine tüp bebek bölümünden hatırlıyorum seni erken mi oldu Doğum kaç haftalıkken oldu arkadaşım nasıl anladın birde benim rahim kısalmaya başladı korkuyorum içimde korku var. Yazmışsındır belki herşeyi ama görmedim bulamadım da

Merhaba canım ben de gecen gün balık yedim sonra tarihi geçmiş süt içmişim bütün gece kustum ama çok kötüydüm aklıma bile gelmedi sabah simsiyah kustum ondan sonra rahatladım ve o zaman anladım ne olduğunu doktoru aradım hemen. Birşey olmaz bebege geçmez dedi eğer gün içerisinde hala miden bulanırsa gel dedi. Yada kendini kötü hissediyorsan serum yazayım dedi gitmedim kahvaltıdan sonra bulanmadı bidaha. Ve ayrıca su kısmı için de suyun gelmesini anlamaman imkansız dedi sen ikiz annesisin senin suyun gelse ayak bileklerine kadar iner dedi

Cnmm evt tüp bebekteydim:) nickin tanıdık geldi banada:)
33+4 de Doğum yaptım
Gece adet agrım oldu çok şiddetli değildi ama uyutmuycak kadarda vardı .. sabah olunca acaip kustum garip geldi şüphelendim acile gittim pazar günü idi nöbetçi doktor geldi alttan muayene etti aşırı enfeksiyon varmış onu temizledi 1 cm açılmam varmış ve nst de sancı çıktı ama ben ciddi agrı çekmiyordum sadece içim rahat olsun diye hastahaneye gidip bi nst ye girip eve gelirim diyordum kısmet doğurmaktaymış:) nasıl oldu nasıl gittim amlythaneye anlamadım bile :)

Canim geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah hastaneye Rabbim düşürmesn inşallah bidaha cok zor 10gun yattik biz

Neyse ki hepiniz çok sağlıklısınız inşallah en kısa zamanda evde olursunuz çekirdek ailenle. Allah gücünü eksik etmesin canım benim.

Canım hayırli uğurlu olsun evede cıkmisınız rabbim bir daha ayırmasın inş.asıl simdi maraton baslıyor canım zor ama güzel bir gülusleri yetiyor unutturuyor uykusuzluklari

üzülme canım

Küveze girmeleri Bebişlerin yararına bende kendimi küveze hazırladım Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin. İnstagramda iki_kelebek_annesi var kızları 33 haftalık 1800 kusur gr doğmuşlar şu an 1,5 aylıklar küvözden hiç bahsetmemiş sayfasında sanırım girmediler.

Ay ne guzel insaAllah bizimkilerde grmez insan ilkin bi duyunca uzuluyo ama simdi daha iyiyim belki evde olmasindan daha iyidir ..

Kızlar sanırım hepimizin bebişleri girecek küveze ben öyle hissediyorum ve artık alıştırdım kendimi. Şuan şunun için dua ediyorum en azından diyorum acil olmasın yine planlı olsun yine fotoğrafçım olsun yanımda istiyorum bir yanım zaten buruk olucak bir diğer yandan içimde de birşeyler kalmasın istiyorum. Bakımlı Doğuma gireyim ailem yetişsin bari herşeyim olsun yanımda diyorum. Belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama ne biliyim bunları hissediyorum

Haklisin cnm ne kadar cok morelimiz yuksek olursak inaniyorum ki kuvez gunleri olursa daha kolay gecer ve okadar cok etrafimda varki kuveze giren bebekler artik normal karsiliyorum tek bebekler bille erken dogup kuveze girerken bizimkilerde gayet normall gibi

Aynen öyle yapacak bişey yok daha sağlıklı olacaklarsa girsinler tabi. Ama o anları bir kere yaşayacağız anılarımız bari güzel olsun hepimizin inşallah

Bende senden farklı düşünmüyorum doğrusu:)

Kızlar çok kararsız kaldım yine:/ bebek odamız geldi ama beşikler sabitlenmiyormuş internetten seçince herşeyi farkedemiyorsun malesef ,kuran kişi isterseniz vidayla sabitlerim ama bir daha sallanmaz dedi yaptırmdım belki gaz sorunundan falan ihtiyacım olur sallamaya diye,ayrıca ilk aylarda yanımda yatak odasında yatıracak bişey bakıyorum park yatakta ikisinide yatıran cok duydum ama arakat taşıma kapasitesi 9 kg diyor en fazla 3 ay kullanırım nı durumda , uygun fiyatlı ahşap hamak beşikler var iki tane ondan mı alsam hafifde gündüz salonda gece yanımda olurlar ,birde anakucağı almak istiyorum elektrikli sallama özelliğide olan ,evde kıpırdayacak yer kalmayacak şaşırdım kaldım:/ aniden doğum olsa ortada bişey yok,yatmak zorundayım internetten başka çarem yok ama ne alsam sorunlu çıktı ay çok zormuş daha doğurmadan:))))₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…