- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.301
amın tsklr canım cumlemızınkı ınsllh saglıkla ben bu hafta hepsını almayı dusunuyom cunku hıc bellı olmaz az kaldı bana kaygı sardı cantamı felan hazrlıycam artk yıka utule anca vallaSağlıkla giysin minnoslar. Bende yavaş yavaş almaya başladım. Ancak bir sürü eksik var kızlar
Doğru canım. Bizimde dun beşiklerimiz geldi. Puset aldım. Hastane çıkışı bir iki takim. Simdi halamız biseyler yollayacakmış miniklere.sonra bende yıkayıp ütülerim artikamın tsklr canım cumlemızınkı ınsllh saglıkla ben bu hafta hepsını almayı dusunuyom cunku hıc bellı olmaz az kaldı bana kaygı sardı cantamı felan hazrlıycam artk yıka utule anca valla
:) ikişer tanemi aldın canimEki Görüntüle 1895329 Eki Görüntüle 1895330 bunlarda battaniyelemiz kızlar :)
bızım bıtane besıgıımz var kızımdan kalan ayyyy sımdı bıpişmanım kızım ne tulumları ne zıbınları nelerı vardı ay salvarına kadr 3 aylıkken gıyerdı hep dagıttım sımdı en azından cok fazla almazdım sil bastan basladık allahtan beıgımız ana kucagımız duruyo :)Doğru canım. Bizimde dun beşiklerimiz geldi. Puset aldım. Hastane çıkışı bir iki takim. Simdi halamız biseyler yollayacakmış miniklere.sonra bende yıkayıp ütülerim artik
Benin oğlumun beşiği kırılmıştı. Mecburen yeni aldım. İki tane aldım. Belki biri uyur diğeri ağlar diye.bızım bıtane besıgıımz var kızımdan kalan ayyyy sımdı bıpişmanım kızım ne tulumları ne zıbınları nelerı vardı ay salvarına kadr 3 aylıkken gıyerdı hep dagıttım sımdı en azından cok fazla almazdım sil bastan basladık allahtan beıgımız ana kucagımız duruyo :)
bende bı tane daha alayım dıom bırbırlerını uyandrmsınlar dıe daha nevresımler yorganları yastıkları alllahhh ne cok eksık cıkıyo hergun dusunuyom valla :)Benin oğlumun beşiği kırılmıştı. Mecburen yeni aldım. İki tane aldım. Belki biri uyur diğeri ağlar diye.)
besıkler park besıkmı canımBenin oğlumun beşiği kırılmıştı. Mecburen yeni aldım. İki tane aldım. Belki biri uyur diğeri ağlar diye.)
Aynen canım. Birsuru eksik var.bende bı tane daha alayım dıom bırbırlerını uyandrmsınlar dıe daha nevresımler yorganları yastıkları alllahhh ne cok eksık cıkıyo hergun dusunuyom valla :)
Yaaa cok guzelllll gule gule yatsinlar canim bayildimEki Görüntüle 1895329 Eki Görüntüle 1895330 bunlarda battaniyelemiz kızlar :)
evet canım hepsı ıkı sdce orgu battanıyemız tek:) ikişer tanemi aldın canim
sagol canım bnım ınllh bebısler saglıkla dogsunlarda hepımızınkı kızlar bıde sorcagım sey acaba besıgın ıcıne uyku setlerı alsam mı yoksa kıs oldugu ıcın yorgan yastık mı yaptırsamYaaa cok guzelllll gule gule yatsinlar canim bayildim
Valla ben ölçülerine gore diktirecem canım.sagol canım bnım ınllh bebısler saglıkla dogsunlarda hepımızınkı kızlar bıde sorcagım sey acaba besıgın ıcıne uyku setlerı alsam mı yoksa kıs oldugu ıcın yorgan yastık mı yaptırsam
Bende p.tesi tetenoz aşısı yaptıracam canım. Ayin 18.de kendi doktoruma sonrada perinataloga gidecem. Bende çok stresliyim. İnşallah iyilerdir bebișlerimizKizlar peritologa gittnizmi benm randevm bu cuma biraz korku var icimde kotu bisey duymak istmeiyrm zatn yeternce streslym bide tetonos asisini yapmadim ben doktrn biri yapablrsn biri gereksiz koyde dogum yapmiycaksan gerkesiz dedi esine de yaptrmams bende erken dogmu tetikler diye yazilar okudm o yuzden yaptrmadm umarm sorun yasamam bu konuda siz yaptrdnzmi tetanozu ve peritolga gittnzmi bide gunlernz nasl gecoyr normal yasantnzimi yasaiyunz yoksa benm gibi surekli uzaniyonuz bide son kntrlde dktr bobrekler su toplamaya baslmas dedi varmi bole bise basina gelen
Bende bu hafta aşı yaptiricam. Detayli ultrason icin gttm ben 1 saat kaldim bi sorun cikmadi. Sag bobregm icin bobregnde buyume var bol su ic dedi. Iciyorum aslinda ama bide bobreklerim agriyo benim sanirim buyumus ondan.Kizlar peritologa gittnizmi benm randevm bu cuma biraz korku var icimde kotu bisey duymak istmeiyrm zatn yeternce streslym bide tetonos asisini yapmadim ben doktrn biri yapablrsn biri gereksiz koyde dogum yapmiycaksan gerkesiz dedi esine de yaptrmams bende erken dogmu tetikler diye yazilar okudm o yuzden yaptrmadm umarm sorun yasamam bu konuda siz yaptrdnzmi tetanozu ve peritolga gittnzmi bide gunlernz nasl gecoyr normal yasantnzimi yasaiyunz yoksa benm gibi surekli uzaniyonuz bide son kntrlde dktr bobrekler su toplamaya baslmas dedi varmi bole bise basina gelen
Dikkat et canım. Benim kız kardesiminde çocukla beraber böbreği büyüdü ama doğumdan sonra normalleşti. Korkma dinlen bol su iç canimBende bu hafta aşı yaptiricam. Detayli ultrason icin gttm ben 1 saat kaldim bi sorun cikmadi. Sag bobregm icin bobregnde buyume var bol su ic dedi. Iciyorum aslinda ama bide bobreklerim agriyo benim sanirim buyumus ondan.
korkma canım bebekleri görünce rahatlıyorsun bende yaptırmadım tetanoz aşısını bende genelde dinleniyorum iş falan yapmıyorum benimde sağ tarafımda çok ağrılarım vardı muayene oldum bebek böbreğe giden damarlara baskı yaptığı için ağrı ve böbreklerde büyüme olmuş şimdilik takip gerekiyormuş umarım bir an önce geçer çoğul gebeliklerde genelde yaşanıyor galibaKizlar peritologa gittnizmi benm randevm bu cuma biraz korku var icimde kotu bisey duymak istmeiyrm zatn yeternce streslym bide tetonos asisini yapmadim ben doktrn biri yapablrsn biri gereksiz koyde dogum yapmiycaksan gerkesiz dedi esine de yaptrmams bende erken dogmu tetikler diye yazilar okudm o yuzden yaptrmadm umarm sorun yasamam bu konuda siz yaptrdnzmi tetanozu ve peritolga gittnzmi bide gunlernz nasl gecoyr normal yasantnzimi yasaiyunz yoksa benm gibi surekli uzaniyonuz bide son kntrlde dktr bobrekler su toplamaya baslmas dedi varmi bole bise basina gelen
Yaaa bisey yaptilarmi doktorlar peki.Dikkat et canım. Benim kız kardesiminde çocukla beraber böbreği büyüdü ama doğumdan sonra normalleşti. Korkma dinlen bol su iç canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?