- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #13.121
Doktorum alakası yok diyo magnezyumlaCnm magnezyum kulanmiyomusunuz o birazcik kasilmalari onluyo
Canım benim 1,2 cm ve ben hiç oturmuyorum. Kv yanımda ama yemek yapamıyor nedense benim evde. Kendi evinde yapıyodu kalkıyorum yemek yapıyorum her gün e elimi atmışken bulaşık makinasını boşalt falan uğraşıyorum. Hiç mi yapmamak lazım acabaGörürsün panik yapma:) benim 2,2 ye düştü ve kasılmalar devamlı var,yat devamlı wc ve yemek dışında kalkmamaya çalış, bende çok korkuyordum şükür 34 deyim doktorum 36 yı görücez inşallah diyor ,dinlenmekten başka çözümü yok,yerçekimine maruz kalmayacağız
Hayırlı olsun ama sanırım biraz erken. Biraz bekle canım alışveriş için önünde çok zaman var. Ama illa alıcam dersen ben çoğunu yenidoğan aldım zaten küçük doğacaklar yine 2 ay falan giyerler diye düşünüyorum. Ama 03te aldım sonrasındaMerhaba arkadaşlar kismetse ikizlerim olacak alışverişe başlıcam artık ama karar veremedim 0-3 ay mi almalıyım çoğunluk kiyafeti 3-6 ay çok mu büyük gelir ocakta dogacaklar insallah bi sikinti olmazsa doktorum 2500 gramdan fazla bekleme bebekleri dedi
Maşallah canım ne mutlu sana darısı bizim başımıza inşallah.Kizlar meleklerim dunyaya geldiler sonunda sagliklari gayet iyi kuveze fln girmediler.darisi hepinizin basina
Canım gözünü seveyim yapma!!! Bende aman ne olacak modundaydım ama iki haftada 2.8 den 2.2 ye düşünce bıraktım ,benimde kaynanam sagolsun yemek yapıyor ama sofra kur kaldır işi bekliyor sanırım ama kurarsam kaldırmıyorum,çamaşır ütü vs hiç birşey yapmıyorum,oda iş güç sevmez yapmıyoruz :)))arada yardımcı alıyoruz ,yere düşen çöpü bile kaldırmıyorum:)en büyük aktivitem yatakta sagdan sola dönmek,kaynanan yardım için gelipte yemek bile yapamıyorsa sana ayakbağımı olur bilemedim,beni sorarsan ben kaynanasıyla otıran şanssız azınlıktanımCanım benim 1,2 cm ve ben hiç oturmuyorum. Kv yanımda ama yemek yapamıyor nedense benim evde. Kendi evinde yapıyodu kalkıyorum yemek yapıyorum her gün e elimi atmışken bulaşık makinasını boşalt falan uğraşıyorum. Hiç mi yapmamak lazım acaba
Sağol canım o zaman 0 3 ay bakayımEvet cnm 0 3 ay al tabi ben hata bi kisminida premeture aldim digerleri buyuk gelir diye..
hastane cikisi falan küçük alayım o zaman_ilk kiyafet icin 0-3 deilde yenidogan alin 0-3 ay buyuk gelir o kiloya, pramature tavsiye etmem
Anladım canım sağol ona göre bakayım bende zaman çok var ama ilk bebeğimde herseyi tamamlamistim 6 aya kadar sonra zor olmustu eksikler için çıkmak ondan başlayım dedim ama haklısın erken dahaHayırlı olsun ama sanırım biraz erken. Biraz bekle canım alışveriş için önünde çok zaman var. Ama illa alıcam dersen ben çoğunu yenidoğan aldım zaten küçük doğacaklar yine 2 ay falan giyerler diye düşünüyorum. Ama 03te aldım sonrasında
Almadim silikon üç almıştım çok işime yaramadı o yüzden almak istemedim herkes al dedi aslindaCanim gogus kalkani kullaniyormusun cok iyi oluyor diyor kullanan herkes yara olmuyormus kullaninca hemde akan sutun bosa gitmiyormus
Hayırlı olsun canım gerçek hayat şimdi başlıyor allah kolaylık versin hepimizeKizlar meleklerim dunyaya geldiler sonunda sagliklari gayet iyi kuveze fln girmediler.darisi hepinizin basina
Canım 1er tane mutlaka prematüre takımın olsun benimkiler 2400 2900 dogmalarina rağmen şuanda 1 aylık oldular yeni prematüre takımları tam oluyor o yüzden ona göre al normal aldığın takımlar bile rahat 2 ayı dolduran kadar yeter kanaatimce en azından benimkiler bakarak soyluyorumMerhaba arkadaşlar kismetse ikizlerim olacak alışverişe başlıcam artık ama karar veremedim 0-3 ay mi almalıyım çoğunluk kiyafeti 3-6 ay çok mu büyük gelir ocakta dogacaklar insallah bi sikinti olmazsa doktorum 2500 gramdan fazla bekleme bebekleri dedi
Götür canım ilk etapta hemen süt gelmiyor lazım olur bu arada doğuracak arkadaşlar ilk gelen kolostrumu makineyle almayın elinizle göğsünüzü sağaran çay kaşığı ile bebeğe verin yoksa makineye bulaşıyor köyü kıvamlı olduğu için ve ziyan olur en değerli sutBende kıyafetleri yıkadım ütüledim ama kokar belki diye poşetlemedim sepette bıraktım. Süt sağma makinası biberon falan götürecekmiyiz hastaneye, ona göre bende steril edeyim.
Hadi ya o kadar mı dikkat edelim ya ben tezcanlıyım biraz o yüzden sanırım. Dikkat ediyim biraz daha o zaman. Ya geldi sagolsun evi temizliyor ama yemeğe karışmıyo mecbur ben kalkıyorum kimse yapmayınca annemde çalışıyo gelemiyo onun acısını da öyle çıkarıyor sanki aman neyse ya. Bakalım yarın gidicem doktora kaç cm olmuşCanım gözünü seveyim yapma!!! Bende aman ne olacak modundaydım ama iki haftada 2.8 den 2.2 ye düşünce bıraktım ,benimde kaynanam sagolsun yemek yapıyor ama sofra kur kaldır işi bekliyor sanırım ama kurarsam kaldırmıyorum,çamaşır ütü vs hiç birşey yapmıyorum,oda iş güç sevmez yapmıyoruz :)))arada yardımcı alıyoruz ,yere düşen çöpü bile kaldırmıyorum:)en büyük aktivitem yatakta sagdan sola dönmek,kaynanan yardım için gelipte yemek bile yapamıyorsa sana ayakbağımı olur bilemedim,beni sorarsan ben kaynanasıyla otıran şanssız azınlıktanım((
Yok canım cumartesi günü çıkacağız inşAllah..yarın buradan son kez kontrol için randevu aldım yola çıkmadan önce. Hakkımızda hayırlısı. Sende güzel haberlerle gel inşAllah. Mutlaka yazYenidunya3 canım ne yaptın nasılsın vardın mı?
Teşekkür ederim canım ona göre bakayım bende zaten ilk 3 ay kışa denk geliyo sonra gelişimlerine göre bakarımCanım 1er tane mutlaka prematüre takımın olsun benimkiler 2400 2900 dogmalarina rağmen şuanda 1 aylık oldular yeni prematüre takımları tam oluyor o yüzden ona göre al normal aldığın takımlar bile rahat 2 ayı dolduran kadar yeter kanaatimce en azından benimkiler bakarak soyluyorum
Ayy canım maşallah, sen stres yapma dururlar inşAllah. Çok şükür bu haftaları gördün, 1-2 hafta daha durur. Çok sevindim adınıza. Bende yarın gideceğim inşAllah kilo almışlardır.Teyzeleri biz doktordan ciktik biri 2300 biri 2200 olmuslar ama bayarami atlatirsak iyi diyo doktorum dikislerin cok zor durumdaymiss of en az 36 37 olsaydik bari
InsaAllah saolasin cnm senden de guzel haberler bekliyoruz yazmayi unutmaAyy canım maşallah, sen stres yapma dururlar inşAllah. Çok şükür bu haftaları gördün, 1-2 hafta daha durur. Çok sevindim adınıza. Bende yarın gideceğim inşAllah kilo almışlardır.
Maşallah durmasa bile iyi bir haftaya gelmişsin üzülme nolur,inşallah atlatacaksınız,dinlen sadeceTeyzeleri biz doktordan ciktik biri 2300 biri 2200 olmuslar ama bayarami atlatirsak iyi diyo doktorum dikislerin cok zor durumdaymiss of en az 36 37 olsaydik bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?