2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım benim 1,2 cm ve ben hiç oturmuyorum. Kv yanımda ama yemek yapamıyor nedense benim evde. Kendi evinde yapıyodu kalkıyorum yemek yapıyorum her gün e elimi atmışken bulaşık makinasını boşalt falan uğraşıyorum. Hiç mi yapmamak lazım acaba

Hayırlı olsun ama sanırım biraz erken. Biraz bekle canım alışveriş için önünde çok zaman var. Ama illa alıcam dersen ben çoğunu yenidoğan aldım zaten küçük doğacaklar yine 2 ay falan giyerler diye düşünüyorum. Ama 03te aldım sonrasında

Canım gözünü seveyim yapma!!! Bende aman ne olacak modundaydım ama iki haftada 2.8 den 2.2 ye düşünce bıraktım ,benimde kaynanam sagolsun yemek yapıyor ama sofra kur kaldır işi bekliyor sanırım ama kurarsam kaldırmıyorum,çamaşır ütü vs hiç birşey yapmıyorum,oda iş güç sevmez yapmıyoruz :)))arada yardımcı alıyoruz ,yere düşen çöpü bile kaldırmıyorum:)en büyük aktivitem yatakta sagdan sola dönmek,kaynanan yardım için gelipte yemek bile yapamıyorsa sana ayakbağımı olur bilemedim,beni sorarsan ben kaynanasıyla otıran şanssız azınlıktanım((

Anladım canım sağol ona göre bakayım bende zaman çok var ama ilk bebeğimde herseyi tamamlamistim 6 aya kadar sonra zor olmustu eksikler için çıkmak ondan başlayım dedim ama haklısın erken daha

Canım 1er tane mutlaka prematüre takımın olsun benimkiler 2400 2900 dogmalarina rağmen şuanda 1 aylık oldular yeni prematüre takımları tam oluyor o yüzden ona göre al normal aldığın takımlar bile rahat 2 ayı dolduran kadar yeter kanaatimce en azından benimkiler bakarak soyluyorum

Bende kıyafetleri yıkadım ütüledim ama kokar belki diye poşetlemedim sepette bıraktım. Süt sağma makinası biberon falan götürecekmiyiz hastaneye, ona göre bende steril edeyim.
Götür canım ilk etapta hemen süt gelmiyor lazım olur bu arada doğuracak arkadaşlar ilk gelen kolostrumu makineyle almayın elinizle göğsünüzü sağaran çay kaşığı ile bebeğe verin yoksa makineye bulaşıyor köyü kıvamlı olduğu için ve ziyan olur en değerli sut

Hadi ya o kadar mı dikkat edelim ya ben tezcanlıyım biraz o yüzden sanırım. Dikkat ediyim biraz daha o zaman. Ya geldi sagolsun evi temizliyor ama yemeğe karışmıyo mecbur ben kalkıyorum kimse yapmayınca annemde çalışıyo gelemiyo onun acısını da öyle çıkarıyor sanki aman neyse ya. Bakalım yarın gidicem doktora kaç cm olmuş

Teşekkür ederim canım ona göre bakayım bende zaten ilk 3 ay kışa denk geliyo sonra gelişimlerine göre bakarım

Teyzeleri biz doktordan ciktik biri 2300 biri 2200 olmuslar ama bayarami atlatirsak iyi diyo doktorum dikislerin cok zor durumdaymiss of en az 36 37 olsaydik bari

Teyzeleri biz doktordan ciktik biri 2300 biri 2200 olmuslar ama bayarami atlatirsak iyi diyo doktorum dikislerin cok zor durumdaymiss of en az 36 37 olsaydik bari
Ayy canım maşallah, sen stres yapma dururlar inşAllah. Çok şükür bu haftaları gördün, 1-2 hafta daha durur. Çok sevindim adınıza. Bende yarın gideceğim inşAllah kilo almışlardır.

Ayy canım maşallah, sen stres yapma dururlar inşAllah. Çok şükür bu haftaları gördün, 1-2 hafta daha durur. Çok sevindim adınıza. Bende yarın gideceğim inşAllah kilo almışlardır.
InsaAllah saolasin cnm senden de guzel haberler bekliyoruz yazmayi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…